Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.743
Σε 1 εβδομάδαφωτο πατουσακια δεν εχουμε δει
Σε 1 εβδομάδαφωτο πατουσακια δεν εχουμε δει
Μην ξεχάσεις και αυτούς που τα θέλουν άπλυτα... βιτσιας μιλα ρε, μην ντρέπεσαι!!!Σε 1 εβδομάδα
Που είναι η αγάπη μου ο βιτσιανωμαλοςΜην ξεχάσεις και αυτούς που τα θέλουν άπλυτα... βιτσιας μιλα ρε, μην ντρέπεσαι!!!
Μην ξεχάσεις και αυτούς που τα θέλουν άπλυτα... βιτσιας μιλα ρε, μην ντρέπεσαι!!!
Εγώ ΟΧΙ.Εισαι σιγουρος οτι θες να ακουσεις τα γουστα του;
Εγώ ΟΧΙ.
Παρακολουθεί μια περιπτερού τώρα τελευταία....δεν πιστεύω να έκανε καμία μαλακια και να τον πήγανε μέσα....
Γιατί βρε Μαράκι,... είναι και η αδυναμία του @Bathory10 ...Εγώ ΟΧΙ.
Δεν είναι να παίζεις με αυτά είδες τι έπαθε ο 22 χρόνοςΕμενα οι κάλτσες δεν με ενοχλούν Μαρία.. πουτσα να μην έχεις και ολα τα αλλά κομπλε...
Η μόνη πουτσα που έχω παίξει ποτέ είναι η δική μου... όποιος ανακατεύεται με πουτσες, τον τρώει ο κωλος του πάντως (για να παραφρασω και την παροιμία με τα πίτουρα και τις κοτες)...Δεν είναι να παίζεις με αυτά είδες τι έπαθε ο 22 χρόνος
ΑΧΑΧΑΧ πολύ σωστάΗ μόνη πουτσα που έχω παίξει ποτέ είναι η δική μου... όποιος ανακατεύεται με πουτσες, τον τρώει ο κωλος του πάντως (για να παραφρασω και την παροιμία με τα πίτουρα και τις κοτες)...
Η μόνη πουτσα που έχω παίξει ποτέ είναι η δική μου... όποιος ανακατεύεται με πουτσες, τον τρώει ο κωλος του πάντως (για να παραφρασω και την παροιμία με τα πίτουρα και τις κοτες)...
Δεν είναι να παίζεις με αυτά είδες τι έπαθε ο 22 χρόνος
Νόμιζε ότι ο τύπος θα ήταν σκαθαροπουτσης... μόλις του πέταξε έξω το μαντζαφλαρι όμως...Ε δεν νομίζω να το ήθελε αφου λέει βιασμός
Δεν ξέρω ότι και να ήταν κρίμα το παιδιΝόμιζε ότι ο τύπος θα ήταν σκαθαροπουτσης... μόλις του πέταξε έξω το μαντζαφλαρι όμως...