Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 12.299
Σε 1 εβδομάδαφωτο πατουσακια δεν εχουμε δει
Σε 1 εβδομάδαφωτο πατουσακια δεν εχουμε δει
Μην ξεχάσεις και αυτούς που τα θέλουν άπλυτα... βιτσιας μιλα ρε, μην ντρέπεσαι!!!Σε 1 εβδομάδα
Που είναι η αγάπη μου ο βιτσιανωμαλοςΜην ξεχάσεις και αυτούς που τα θέλουν άπλυτα... βιτσιας μιλα ρε, μην ντρέπεσαι!!!![]()
Μην ξεχάσεις και αυτούς που τα θέλουν άπλυτα... βιτσιας μιλα ρε, μην ντρέπεσαι!!!![]()
Εγώ ΟΧΙ.Εισαι σιγουρος οτι θες να ακουσεις τα γουστα του;
Εγώ ΟΧΙ.
Παρακολουθεί μια περιπτερού τώρα τελευταία....δεν πιστεύω να έκανε καμία μαλακια και να τον πήγανε μέσα....![]()
Γιατί βρε Μαράκι,... είναι και η αδυναμία του @Bathory10 ...Εγώ ΟΧΙ.
Δεν είναι να παίζεις με αυτά είδες τι έπαθε ο 22 χρόνοςΕμενα οι κάλτσες δεν με ενοχλούν Μαρία.. πουτσα να μην έχεις και ολα τα αλλά κομπλε...
Η μόνη πουτσα που έχω παίξει ποτέ είναι η δική μου... όποιος ανακατεύεται με πουτσες, τον τρώει ο κωλος του πάντως (για να παραφρασω και την παροιμία με τα πίτουρα και τις κοτες)...Δεν είναι να παίζεις με αυτά είδες τι έπαθε ο 22 χρόνος
ΑΧΑΧΑΧ πολύ σωστάΗ μόνη πουτσα που έχω παίξει ποτέ είναι η δική μου... όποιος ανακατεύεται με πουτσες, τον τρώει ο κωλος του πάντως (για να παραφρασω και την παροιμία με τα πίτουρα και τις κοτες)...
Η μόνη πουτσα που έχω παίξει ποτέ είναι η δική μου... όποιος ανακατεύεται με πουτσες, τον τρώει ο κωλος του πάντως (για να παραφρασω και την παροιμία με τα πίτουρα και τις κοτες)...
Δεν είναι να παίζεις με αυτά είδες τι έπαθε ο 22 χρόνος
Νόμιζε ότι ο τύπος θα ήταν σκαθαροπουτσης... μόλις του πέταξε έξω το μαντζαφλαρι όμως...Ε δεν νομίζω να το ήθελε αφου λέει βιασμός
Δεν ξέρω ότι και να ήταν κρίμα το παιδιΝόμιζε ότι ο τύπος θα ήταν σκαθαροπουτσης... μόλις του πέταξε έξω το μαντζαφλαρι όμως...