nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.998
- Πόντοι
- 5.784
Τόσα χρόνια ήμουν σβηστός, τωρα το ηφαίστειο.... ενεργοποιήθηκε...Και τοσα χρονια που δεν εβαλες τι εγινε;
Τόσα χρόνια ήμουν σβηστός, τωρα το ηφαίστειο.... ενεργοποιήθηκε...Και τοσα χρονια που δεν εβαλες τι εγινε;
Τόσα χρόνια ήμουν σβηστός, τωρα το ηφαίστειο.... ενεργοποιήθηκε...
Μέγας είσαι!! Εγώ θα σε λέω καρχαρία πλέον., οχι ρεγγα!!Οριστε η λυση.
Βαλε αβαταρ ενα ηφαιστειο!
Μέγας είσαι!! Εγώ θα σε λέω καρχαρία πλέον., οχι ρεγγα!!
Μέγας είσαι!! Εγώ θα σε λέω καρχαρία πλέον., οχι ρεγγα!!
Έκανες καλή δουλειάΜπουρδέλα και μαλακίες. Τσάμπα λεφτά πλέον.
Εδώ ρε μπριζόλες με 5 κάτι το κιλό, χοιρινή σπαλομπριζόλα από μικρό γουρουνάκι τρυφερές πάρε, πάρε πάρε καλέ κυρία
από my market και σου μένουν και λεφτά.
Μόνοι πρώτοι αριθμοί είναι το 2 3 5 και 7, δεν τους λες και λίγουςΕίμαι υπέρ των μονών πρώτων αριθμών
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα
Μπουρδέλα και μαλακίες. Τσάμπα λεφτά πλέον.
Εδώ ρε μπριζόλες με 5 κάτι το κιλό, χοιρινή σπαλομπριζόλα από μικρό γουρουνάκι τρυφερές πάρε, πάρε πάρε καλέ κυρία
για τρίο μιλάγαμεΜόνοι πρώτοι αριθμοί είναι το 2 3 5 και 7, δεν τους λες και λίγους
Είσαι και μαγειρας;Ε ναι. Άσε που βρήκα αμπελόφυλλα paliria σε άλμη 3,60 στον Γαλαξία ένα βάζο μεγάλο και σου μένει και το βάζο. Θα φτιάξω ντολμαδάκια.
Είσαι και μαγειρας;
Στο στρατό ήσουν μαγειρια;Τα παλιά χρόνια. Ξεκίνησα από πολύ χαμηλά κι έμεινα εκεί.
Στο στρατό ήσουν μαγειρια;
Αναφερομενος.3 εσσο πισωΦανταζεσαι τα φανταρια ουρα και τον βιτσιανωμαλο να σερβιρει με την κουταλα και χακι εσωρουχα;
Αναφερομενος.3 εσσο πισω
Κψμ κι απατεώνας.
Έβγαλες χρήμα από το κψμ;Κψμ κι απατεώνας.
Η Μαρία είναι ότι πρέπει για μένα. Έχω όνειρα για μας. Δεν βλέπω όμως προκοπή.
Και για ανακάτεμα στο φαϊ οικοδομική παντόφλα....Φανταζεσαι τα φανταρια ουρα και τον βιτσιανωμαλο να σερβιρει με την κουταλα και χακι εσωρουχα;
Έτρεξε σαλακι, αν δεν ήξερα πόσο βιτσιανωμαλος είσαι θα σου έλεγα να έρθω να τσιμπήσω αλλά μπορεί και να τις έχεις χύσει τις μπριζόλες..Μπουρδέλα και μαλακίες. Τσάμπα λεφτά πλέον.