Νέα

Mαρία-Ξανθιά-Σωκράτους!!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VASILIAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Περνωντας χτες κατα τις 2 τα ξημερωματα απο Σωκρατους αναμεσα στο χαμο απο τις μαυρες,ηταν μια ξανθια με ασπρο μινι(φαινοντουσαν τα παχουλα κωλομερια της!!!)η οποια ξεχωριζε απο τις μαυρες σαν τη μυγα μες το γαλα ή μαλλον σαν το γαλα μες τις μυγες :).Καθοταν μαλιστα με μια αλλη λευκη, η οποια μου ειπε φερε κανα φιλο σου για παρτουζα,η οποια δεν ελεγε ομως.Τεσπα ψηνομαι για την ξανθια,Μαρια την λενε,μου λεει 40 ευρα, μιση ωρα σιγα-σιγα στο δωματιο,τις λεω 30,δεχεται.Παμε δωματιο,ανυπαρκτος φωτισμος(πρωτο ξενερωμα!!!!),ερχεται.Ξεκιναει με χαλια πιπα,απο αυτες που δεν καταλαβαινεις αν σου κανει η γκομενα πιπα αυτη τη στιγμη.Στα γρηγορα μετα ιεραποστολικο,και μετα απο 30 δευτερολεπτα πισωκολλητο.Εκει τα βλεπω ολα καθως απο τον απλυτο κωλο της με εδερνε η ΣΚΑΤΙΛΑ !!!!!!!!!!
Μετα και απο αυτο το ξενερωμα,και καθοτι και καλα αργουσα να χυσω(οντως την ταλαιπωρουσα για 5 ολοκληρα λεπτα!!!!!)μου λεει να στον παιξω να χυσεις???Ναι της απανταω καθοτι απο το να γαμαω και να κλεινω την μυτη μου δεν με βολευε,χυνω,και πριν προλαβω να χυσω τις τελευταιες σταλες,εχει σηκωθει,βαζει κυλοτα,μου λεει γεια και φευγει!!!!Συνολικος χρονος στο δωματιο 7-8 λεπτα.Ειχα καιρο να φαω τετοια ξενερα,γιατι απο τοτε που ανοιξε το ΑΓΙΟ αυτο site,αν ενημερωνεσαι ΓΑΜΑΣ ΚΑΛΑ ;)Ξεχασα να αναφερω οτι δεν βγαζει σουτιεν και γαμιεται με το ασπρο μινι φουστακι.Μου ειπε οτι κανει πιατσα και Γ Σεπτεμβριου.ΜΑΓΚΕΣ,ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!![size=13pt]ΜΗΝ ΚΛΑΙΜΕ 30αρια[/size].
Ειπαμε λοιπον για αποφυγη ΦΟΛΑΣ,Μαρια,Ξανθια,Αλβανεζα,μετριο αναστημα,ωραια γαλανα ματια,ωραιο μαλλι(απλυτο ομως),ασπρο μινι,και καυλολογα ολο υποσχεσεις.[size=13pt][size=13pt][size=13pt][size=13pt]BLACK LIST[/size][/size][/size][/size] :tickedoff:

Επισκέπτης
τιν ξερο αυτιν τιν μαρια!!!ειναι τρελαμενο αυτο το ατακτο πορνιδιο!και τιν κοβο και ψιλο μιλφακι!ναι οντος κανει πιατσα και καποδιστριου....παλιοτερα στιν βαρβακειο εκανε πιατσα μια καλι ξανθια με κοντο μαλι ι οποια εκανε καλο γαμισακι για τα δεδομενα τισα περιοχισ....τορα εχο καιρο να τιν δο...επισισ κανι και μια αλλι ξανθια πιατσα εκι στιν βαρβακειο τιν οποια τιν ειχα πετιχι παλιοτερα σε μπουρδελακι στιν φοκαιας24!!!μπουχαχαχα!

OP
OP
V

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
τιν ξερο αυτιν τιν μαρια!!!ειναι τρελαμενο αυτο το ατακτο πορνιδιο!και τιν κοβο και ψιλο μιλφακι!ναι οντος κανει πιατσα και καποδιστριου....παλιοτερα στιν βαρβακειο εκανε πιατσα μια καλι ξανθια με κοντο μαλι ι οποια εκανε καλο γαμισακι για τα δεδομενα τισα περιοχισ....τορα εχο καιρο να τιν δο...επισισ κανι και μια αλλι ξανθια πιατσα εκι στιν βαρβακειο τιν οποια τιν ειχα πετιχι παλιοτερα σε μπουρδελακι στιν φοκαιας24!!!μπουχαχαχα!
πρεπει να ειναι 35+
Μακρια Πιτσι !!!!!!!!!

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Η ταπεινή μου γνώμη είναι μακριά από πουτάνες που δεν έχουν σχέση με μπουρδέλο-στούντιο και είναι ξέμπαρκα σκυλιά στους δρόμους και στα πεζοδρόμια.. μπορεί να έχουν πάνω τους ότι σκατά κυκλοφορεί! τουλάχιστον στα μπουρδέλα κάνουν εξετάσεις... αυτές τι κάνουν? ακόμη και αυτή που φαίνεται πιό καθαρή και πλυμμένη από όλες (όχι σαν του φίλου vasilia :)!!) μπορεί να έχει όλες τις αρρώστειες μαζεμένες!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Α ρε Vasilia... με τέτοιο Nick τέτοιος ξεπεσμός...

OP
OP
V

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Γαμησε τα φιλε.Ειχα καιρο να φαω τετοια ξενερα.
Και να φανταστεις οτι θα μπορουσα με τα 30 που εδωσα να τσιμπουκωσω στο αμαξι 3 αραπακια(αυτο κανω συνηθως!!!).Με την ευκαιρια,μην δινετε στα αραπακια πανω απο 10 ευρα για τσιμπουκι στο αμαξι.Ας κραταμε τις τιμες χαμηλα!!!

Επισκέπτης
παλιοτερα στιν βαρβακειο με ενα φιλαρακι που ειχα παει....ειχα ψαρεψει μια μαυρι....τιν παμε βολτα λοιπον με το αμαξι...και με τα πολα πολα καυλονι...και με 15 ευρα πιποσε το φιλο μου....εμενα με φραπεδιασε διοτι δεν ειχε καποτιδιο το ατακτο μαυρακι!μπουχαχαχα!!!θιμαμαι παντος ειχαμε παρει καλι τιμι!15 ευρο για φραπεδακι σε μενα και πιπονι στο φιλο!!

OP
OP
V

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
υπαρχει περιπτωση και για 5ευρα τσιμπουκια στη Σωκρατους,βεβαια.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Αρχοντα πιτσι

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα σας

αν και εχω καιρο να μπω και να γραψω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μονο blow αξιζει να δινεις σ'αυτες και αυτο οταν εχεις αρωστηση απο την καβλα και δεν ξερεις τι να την κανεις στις 4 τα ξημερωματα.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Μαγκες καλησπερα σας

αν και εχω καιρο να μπω και να γραψω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μονο blow αξιζει να δινεις σ'αυτες και αυτο οταν εχεις αρωστηση απο την καβλα και δεν ξερεις τι να την κανεις στις 4 τα ξημερωματα.

μπα πιστευω το πολυ για μια  :jerking: ειναι και σημαδι στο στομα.απο μακρια βεβαια :grin: :grin: :grin: :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εκει τα βλεπω ολα καθως απο τον απλυτο κωλο της με εδερνε η ΣΚΑΤΙΛΑ !!!!!!!!!!
.[size=13pt][size=13pt][size=13pt][size=13pt]BLACK LIST[/size][/size][/size][/size] :tickedoff:

ωραιος δεν μπορω να σταματησω να γελαω οχι με την εμπειρια σου αλλα με την ατακα

anestis(1)

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
19
Like
6
Πόντοι
10
Χρονια πολλα παιδια!Την Μαρια την εχω παρει πριν 2 χρονια σε ξενοδοχειο στη βαρβακειο..!Με τα καυλολογα με πεισε και μπηκα στο δωματιο!Τι το θελα?!Μετανιωσα την ωρα και τη στιγμη..το σερβις ηταν χαλια και με το που εβγαλε το στριγκο της μου ηρθε μια μποχα αλλο πραγμα!ΜΑΚΡΥΑ

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες μακρια απο αυτες τις δυο ξανθες της καποδοστριου, με τα εξαλα μινι και τις μπουταρες μς το κολλαρακι τους εξω να προκαλουν τον καθενα.
ειναι μεγαλη μουφα, και αποτελει μεταγραφει στην καποδιστριου απο περιοχη πισω απο το δημαρχειο της αθηνας εκει που ειναι πιχτρα απο μαυρα ξεκολα πορνιδια.
οι συγκεκριμενες με λογια και προκλητικοτητα προσπαθουν να σε τουμπαρουν, τους τα σκας και επειτα ακολουθε η ξενερα και η βρωμια τους.
συναθλητες μακρια τους οπως και μακρια απο αλλα πορνιδια της περιοχης.
ενταξει υπαρχουν κατα διαστηματα και κατι καλα κομματια αλλα οχι βιασυνες στις επιλογες μας.
τα λεμε εις νεοτερα φιλαρες....

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Γαμησε τα φιλε.Ειχα καιρο να φαω τετοια ξενερα.
Και να φανταστεις οτι θα μπορουσα με τα 30 που εδωσα να τσιμπουκωσω στο αμαξι 3 αραπακια(αυτο κανω συνηθως!!!).Με την ευκαιρια,μην δινετε στα αραπακια πανω απο 10 ευρα για τσιμπουκι στο αμαξι.Ας κραταμε τις τιμες χαμηλα!!!

Και τα αραπακια ομως σαν τον κωλο της τυπισσας μυριζουν...οποτε...γαματα - τσακωσε
μανταλακια για τη μυτη και ορμα  :grin:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια οι μαυρες ειναι η απολυτη ξενερα. ελαχιστες ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom