Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 966
- Πόντοι
- 81
Τι είναι ; Εμένα μου αρέσει η παραδοσιακή ,όπως και οι στάσεις.Σπέσιαλ
Τι είναι ; Εμένα μου αρέσει η παραδοσιακή ,όπως και οι στάσεις.Σπέσιαλ
καλη χρονια μαρια.και σε ολο τον κοσμο βεβαια ,υγεια προπαντων.δεν μπορω να σου στειλω π.μ.ρυθμισε το.Τι είναι ; Εμένα μου αρέσει η παραδοσιακή ,όπως και οι στάσεις.
καλη χρονια μαρια.και σε ολο τον κοσμο βεβαια ,υγεια προπαντων.δεν μπορω να σου στειλω π.μ.ρυθμισε το.
Να δώσει τζάμπα το μουνι της το σκέφτηκες?Το μουνακι αυτό το δίνεις με το ανάλογο αντίτιμο;;;
Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!!!
Και αν σου αρέσουμε, πόσο θα στοιχίσει το ραντεβού;;;Όπως νομίζεις.Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δώσω το νεο αριθμό τηλεφώνου μου,που πλέον δεν το κάνω γιατί ενοχλούσε ο κάθε άσχετος,άσχημος και λιγουρης.Οσοι θέλετε πλέον μόνο εδώ σε προσωπικό μήνυμα κι αν μου αρέσετε σας δίνω το τηλέφωνο μου.Καλα να περνάτε.
Όπως νομίζεις.Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δώσω το νεο αριθμό τηλεφώνου μου,που πλέον δεν το κάνω γιατί ενοχλούσε ο κάθε άσχετος,άσχημος και λιγουρης.Οσοι θέλετε πλέον μόνο εδώ σε προσωπικό μήνυμα κι αν μου αρέσετε σας δίνω το τηλέφωνο μου.Καλα να περνάτε.
Να δώσει τζάμπα το μουνι της το σκέφτηκες?
Οχιιιιιιιι.Επειδή εγώ δεν κατάλαβα ακόμη. Συνεδρίες, ίσον ερωτικά ραντεβού κάνεις;;;
Το δίνω σε όποιον μου αρέσει,παίζει αυτό σαν σκέψη;Να δώσει τζάμπα το μουνι της το σκέφτηκες?
Οχιιιιιιιι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το δίνω σε όποιον μου αρέσει,παίζει αυτό σαν σκέψη;
Ποιοί σου αρέσουν Μαρία;
Οι ωραίοι κατά πρόσωπο και με φυσιολογικά προσόντα,όχι να χρειαστεί και κυάλι.Ποιοί σου αρέσουν Μαρία;
Δεν πηδαει ο ωραίος πηδαει ο γενναίος Μαρία...Οι ωραίοι κατά πρόσωπο και με φυσιολογικά προσόντα,όχι να χρειαστεί και κυάλι.
Κατ'εμε πηδάει την χούφτα του.Γουστα είναι αυτά.Δεν πηδαει ο ωραίος πηδαει ο γενναίος Μαρία...
Δεν νομίζω ότι έχεις την απαίτηση να στην πέσει ο Αργυρός στα 53 σου. Νομίζω ότι είναι απίθανο.Κατ'εμε πηδάει την χούφτα του.Γουστα είναι αυτά.
Μου αρέσουν τα ανέκδοτα ,γράψε κι άλλα.Σε ευχαριστώ που με κάνεις και γελάω.Δεν νομίζω ότι έχεις την απαίτηση να στην πέσει ο Αργυρός στα 53 σου. Νομίζω ότι είναι απίθανο.
Και τότε γιατί ασχολησαι μαζι τους.Γιατι επειδή έχουν γούστο και γνώμη; Ρε μάγκες κι εσείς έχετε παρατηρήσει ότι οι Έλληνες μακράν ,είναι ενοχλητικοί,λιγουρηδες και νομίζουν ότι και είναι όμορφοι κι ότι ικανοποιούν καλά αφού έχουν εμπειρία από τις αλλοδαπές που έχουν καταλάβει την λιγούρα τους και τους τα τρώνε; Δεν είναι κακό να μην αρέσετε όλοι σε όλες.Ρε μάγκες έχετε παρατηρήσει ότι τόσο στις τσόντες όσο και στα στριπ οι χειρότερες είναι μακράν οι Ελληνίδες?