Νέα

Μαρία Ναυπλιώτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Gator146

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Κακως συγκρινετε με την Belluchi,η Ναυπλιωτου ειναι ΙΜΟ σουπερ ελληνικη φατσα.

Δεν μοιαζει καθολου με ελληνιδα η Ναυπλιωτου...Εμενα μου θυμιζει πολυ την rachel weisz...(αλλη λατρεια απο κει  :smitten:)

Επισκέπτης
στα ποστ παντα βαζω οπως και σ ενημερωσεις-κριτικες ΠΑΝΤΑ την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αισθηση,μιλω για αυρα, οχι ακριβως για εμφανιση
Η μεγαλη απηχηση που εχουν και οι δυο ισως αυτο να εξηγει τωρα που το σκεφτομαι,η αυρα που βγαζουν στους αλλους,απλα εδω μιλαμε για πραγματα και ενοω το σεξαπηλ που δεν ειναι μαθηματικα αλλα χημεια και κατι στον αερα που δεν μπορεις να το εξηγησεις
Δεν διαφωνω καθολου.
Απλα η αισθηση,η αυρα της(φυσιογνωμιας της)οπως λες,ειναι ΙΜΟ(προσωπικα μιλαω και εγω)καθαρα ελληνικη,δεν εχει τιποτε το,ας το πουμε,δυτικοευρωπαικο.
Δεν μοιαζει καθολου με ελληνιδα η Ναυπλιωτου...Εμενα μου θυμιζει πολυ την rachel weisz...(αλλη λατρεια απο κει  :smitten:)
Εχεις ωραια γουστα μαν.
Ουγγροιταλοκατιεβραια ειναι η Weisz.

OP
OP
Gator146

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Εκεινη την στιγμη την φανταζομουνα να του λεει για την θεση του Μπυχνερ για την Γαλλικη επανασταση μεσω του θεατρικου εργου που παιζει  και εκεινος να της λεει για το ποσο σατραπης μανατζερ ειναι ο Ηλιας Ψινακης.... :grin:

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
Η καλύτερη στιγμή της στο σινεμά!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

:2funny: :2funny:

Νομιζω οτι περαν των αλλων προσοντων της εχει αριστη γνωση της νοηματικης γλωσσας για ατομα με ειδικες αναγκες...προσφατα την ειδα σε κατι βραβεια να μιλαει με τον Σακη Ρουβα.... :sunglasses:

ααααααχαχαχαχαχα :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

oχι ρ εγκελαδε που το βρηκες αυτο,δεν ηξερα οτι κατεχει και τη προστυχη διαλεκτο..μ αποτελειωσες
Εδω μιλαμε για το διπτυχο,κυρια στο σαλονι,πουτανα στο κρεβατι,αν μαγειρευει κιολας δεν υπαρχει επιστροφη απο την τελειοτητα

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
εδω gator σε αντιθεση με τη κλειω δαναη εχουμε να κανουμε με ΓΥΝΑΙΚΑ με ολα τα γραμματα κεφαλαια,το προσωπο της σαν στυλ,σαν αυρα  μου θυμιζει μονικα μπελουτσι.Πολυ θετικο για μενα οταν διαβασα στο βιογραφικο της οτι εχει σπουδασει χορο με τον οποιο ασχοληθηκε για πολλα χρονια.Στην αιθουσα του χρονου,το σηριαλ με τ οποιο πρωτοεμφανιστηκε στη τηλεοραση την ερωτευτηκα..οπως και πολυς κοσμος αλλωστε,ενα τσακ ημουνα απο το να στειλω λουλουδια στο καμαρινι του θεατρου που επαιζε και ολα τα σχετικα :)

+1000000 στο συμπαίχτη xilnik, που αποδεικνύει και το καλό του γούστο!!!!!!!!!!!

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ο ορισμός της ΓΥΝΑΙΚΑΣ κατά την ταπεινή μου άποψη.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Στο εργο αυτο και η μεταμορφωση του Ξυνομινου ( ο καραφλος που ειναι ο αρχηγος τους) ειναι εντυπωσιακη, απο ενα ανθρωπακι λαικο στο Σπιρτοκουτο βλεπετε την εξελιξη του!

Στο θεμα μας, οντως εναν αερα α λα Μπελουτσι τον βγαζει η ατιμη..Δεν την εχω δει λαιβ παρα μονο Αιθουσα του Θρονου, λιγο στο 10 και στην Ψυχη στο στομα. Μετραει ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μουνάρα.

loukritia!