f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.626
- Πόντοι
- 4.060
ναι ισχύει αδερφέ.έμπαινεσε αυτό το νούμερο την βρίσκει κανείς , ισχύει..
ναι ισχύει αδερφέ.έμπαινεσε αυτό το νούμερο την βρίσκει κανείς , ισχύει..
σε αυτό το νούμερο την βρίσκει κανείς , ισχύει..
ναι ισχύει αδερφέ.έμπαινε
Ναι αυτό είναι!
τι thumpsup κανεις εσυ? θα γαμησεις με 80 καποια που έπαιρνε 50? Γιατι? Ιδιες υπηρεσιες και ακομα σε 9 ατομα, 50 παιρνει...πως σε κανει αυτο να αισθανεσαι?
τι thumpsup κανεις εσυ? θα γαμησεις με 80 καποια που έπαιρνε 50? Γιατι? Ιδιες υπηρεσιες και ακομα σε 9 ατομα, 50 παιρνει...πως σε κανει αυτο να αισθανεσαι?
Πραγματικά ως νέος και άμαθος δεν μπορώ να καταλάβω τον γέροντα zadren.τι thumpsup κανεις εσυ? θα γαμησεις με 80 καποια που έπαιρνε 50? Γιατι? Ιδιες υπηρεσιες και ακομα σε 9 ατομα, 50 παιρνει...πως σε κανει αυτο να αισθανεσαι?
Η Μαρία 80 παίρνει φιλαράκι. Τα 50 είναι περσινά ξινά σταφύλια.στο 50 αρι θα την πάρω και εγώ ρε τρελέ....
Υπάρχουν επιλογές. Δεν μας αρέσει μια κοπέλα, πάμε παρακάτω, οι επιθέσεις είναι πάντα εκ του πονηρου.
Η Μαρία 80 παίρνει φιλαράκι. Τα 50 είναι περσινά ξινά σταφύλια.
δεν έγινε κάποια επίθεση , ο κουκούλας τι ισχύει λέει και την διαδρομή της κοπέλας...
καλό θα είναι φίλε να κρατάμε και μια πισινή και να μην είμαστε απόλυτοι...
Λέει ότι παίρνει ακόμη 50. Αυτό είναι επίθεση και ψευδής μάλιστα.
Ο μονος απολυτος είναι ο κουκουλας οπως τον λες. Καλο αυτο by the way Να λες για καποια που δεν ξερεις και δεν εχεις παρει ποτε διαφορα ειναι ευκολο αλλα αν θες να ακουσεις καποιον ρωτα οσους την ξερουν και την εχουν δοκιμασει, δες τις κριτικες της κι ολα τα αλλα ειναι ιστορια. Φιλικα.
πιστεύεις πως εάν κάποιος την παίρνει στο 50 αρι θα βγεί και το φωνάξει? σε καμία περίπτωση....με βάση τις κριτικές όντως είναι πολύ αξιόλογη...
Ειναι οντως πολυ καλη, την εχω παρει και θα την παρω ξανα μολις βρω ευκαιρια. Αλλα σου ξαναλεω. Ο καταλογος ειναι ενας και για ολους. Απλα ο κουκουλας καθε τοσο ριχνει και μια επιθεση. Κατα τα αλλα δεν ειναι κακος :p
την έχω και εγώ φίλε στα υπ' όψη ....θα δοκιμαστεί και θα κοινοποιηθεί η εμπειρία μου...
Καλό είναι να αφήσουμε τις κοπέλες να κάνουν τη δουλειά τους κι ο καθένας μας βλέπει και κρίνει. Από χτες πολλές επιθέσεις στα κορίτσια. Σεξ να κάνετε κι αφήστε τα άλλα!καλό θα είναι φίλε να κρατάμε και μια πισινή και να μην είμαστε απόλυτοι...