kinglebron8888
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 438
- Πόντοι
- 281
ξέρουμε αν είναι Αθήνα ή διακοπές;
Αυτη τη περιόδο Αθήνα ειναι.Τον Αυγουστο θα απουσιαζει καποιες μερες.Αν ειναι στελνεις μην,για επιβεβαιωση!ξέρουμε αν είναι Αθήνα ή διακοπές;
Το Μαρακι αξιζει 80 και ακομα παραπανω
Το αν είναι λογική τιμή ή αξίζει και περισσότερα όπως αναφέρεις σε άλλο ποστ είναι δικαίωμά σου να το πιστεύεις και να το γράφεις ....δεν μπορεί όμως μια αύξηση τιμής κατά 60% που έκανε, από 50 euro σε 80 να θεωρείται λογική ούτε δέχομαι να πληρώνω εγώ τον νταβατζάκο της...τα πράγματα είναι βέβαια πολύ απλά όποιος θέλει πάει όποιος δεν θέλει πάει αλλού ....Δεν ειμαι προμοτορας . Απλα πιστευω οτι τα 80 ειναι λογικη τιμη .
100αρι δαγκωτό φίλε , αφού το είπε και ο Τσίπρας μπαίνουμε στις αγορέςόχι ρε παιδιά μη λέμε τέτοια !!
την έχω συναντήσει την κοπέλα, μια χαρά στα 50, αλλά αν λέμε μόνοι μας και "κάτι παραπάνω" από τα 80 σε λίγο θα συζητάμε αν θα πρέπει να δώσουμε το κατοστάρι ή όχι...
Δοκίμασα πριν από λίγο καιρό Μαρία. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ρωσίδι που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Βασικά φοβόμουν για την εμφάνιση αλλά εδώ μιλάμε για ένα πολύ αξιοπρόσεκτο μιλφ. Περιποιημένα μαλλιά,φουσκομένα πορνοσταρικά χείλη,βελούδινη επιδερμίδα και πολύ καλό σώμα. Στις επιδόσεις όπως τα έχουν πει οι περισσότεροι φίλοι.
Ο ανταγωνισμός μεγάλωσε. Πρέπει να το πάει πάλι 50 κ δε θα χάσει.
Ο ανταγωνισμός μεγάλωσε. Πρέπει να το πάει πάλι 50 κ δε θα χάσει.
επειδη δεν εχω κριτικες δεν εχω γνωμη? Σε ειχα ακουσει και για αυτο την δοκιμασα κ περασα σουπερ. ειχα γραψει αλλα δεν ανεβηκε μαλλον καποια παπαρια εκανα. Γενικα σε εμπιστευομαι σε αυτα...απλα δεν γραφω κριτικες. Αλλα θα αρχισω να γραφω...100 μνμ, 0 κριτικές, μετράει η συμβουλή σου, πραγματικά...
επειδη δεν εχω κριτικες δεν εχω γνωμη? Σε ειχα ακουσει και για αυτο την δοκιμασα κ περασα σουπερ. ειχα γραψει αλλα δεν ανεβηκε μαλλον καποια παπαρια εκανα. Γενικα σε εμπιστευομαι σε αυτα...απλα δεν γραφω κριτικες. Αλλα θα αρχισω να γραφω...
επειδη δεν εχω κριτικες δεν εχω γνωμη? Σε ειχα ακουσει και για αυτο την δοκιμασα κ περασα σουπερ. ειχα γραψει αλλα δεν ανεβηκε μαλλον καποια παπαρια εκανα. Γενικα σε εμπιστευομαι σε αυτα...απλα δεν γραφω κριτικες. Αλλα θα αρχισω να γραφω...
Αν πέρασες σούπερ ξεκίνα με αυτό γιατί αυτό μετράει. Η τιμή είναι υπόθεση της κάθε κοπέλας. Όπως έγραψε κι ο φίλος πριν, αν σου αρέσει την παίρνεις, δεν σου αρέσει, επιλέγεις άλλες κοπέλες. Απλά τα πράγματα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου...
Δοκίμασε αύριο...άφαντο το μαράκι σήμερα, κλήσεις / μηνύμα αλλά τίποτα...
Δοκίμασε αύριο...
Εγώ σήμερα συνάντησα την Μαρία και πέρασα καλά μαζί της .
Εγώ σήμερα συνάντησα την Μαρία και πέρασα καλά μαζί της .
ενω εσυ εισαι πολυενημερωτης ε??????100 μνμ, 0 κριτικές, μετράει η συμβουλή σου, πραγματικά...
ενω εσυ εισαι πολυενημερωτης ε??????