zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
14 κριτικες εχει ο φιλος στον οποιο αναφερεσαι, εναντι 18 δικες σου! Σιγα τα ωα δλδ...
zadren ωραία φωτο τώρα την είδα.δεν νομίζω να σε αντιπροσοπευει ηλικιακα
καλησπερα.που βρισκω τηλ?
δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τηλέφωνοκαλησπερα.που βρισκω τηλ?
Ηρεμησε νεε μου. Και λιγο σεβασμος στον γεροντα δεν θα σου χαλασει το προφιλΧρειαζεται να μου μιλησει κανεις ρε ΠΑΠΑΡΑ..? Εγραψες μια βλακεια και απλα απαντησα.
Ελευθερα σχολιαζουμε στο φορουμ, αλλιως ας καθεται ο καθενας να γραφει & μιλαει, με τα φιλαρακια του και οσες (και αν) σπονσοραρει!
συνάντηση με το Μαράκι σήμερα, αρκετά ευχάριστη εμπειρία και αρκετά εύκολη συννενοήση. ήρθε καθυστερημένη 15' αλλά κάθισε 1 ώρα γεμάτη. τρομερό δέρμα και ρώγα που ανταποκρίνεται σε κάθε άγγιγμα, πολύ ωραία βαθιά φιλιά, και ωραία/ενεργητική συμμετοχή. το μόνο αρνητικό ότι σήκωσε τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της μάχης για να επιβεβαιώσει επόμενο ραντεβού (δεν με πείραξε ιδιαίτερα επειδή ήθελα ένα διαλλειματάκι αλλά ξέρω ότι ξενερώνουν πολλοί με κάτι τέτοια). btw η πίπα που λέτε οι περισσότεροι τρομερή κ τρομερή εμένα δεν μου φάνηκε τίποτα τρελό...
ξέρουμε αν η κοπέλα δουλεύει???.... τηλέφωνα δεν απαντά...
Στείλε της μην...Μπορεί να είναι σε ραντεβού...Σε λίγο θα σου απαντήσει λογικά...Επίσης δεν δουλεύει αργά το βράδυ μέχρι 10-11..!
μάλλον θα έχει δουλειάξέρουμε αν η κοπέλα δουλεύει???.... τηλέφωνα δεν απαντά...
ξέρουμε αν η κοπέλα δουλεύει???.... τηλέφωνα δεν απαντά...
Δουλεύει κανονικά!Έλειπε κάποιες μέρες για ολιγοήμερες διακοπές!
δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τηλέφωνο