Posidonas35
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2017
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Δεν θα βλεπει το νημα, μονο αν γκαβωθηκε...
Μία χαρά κουκλάρα είναι η Μαρία. Την έχω συναντήσει 8 φορές κ πάντα έμεινα ευχαριστημένος. Απόλυτο θηλυκό.
Δεν θα βλεπει το νημα, μονο αν γκαβωθηκε...
OI φωτο που υπάρχουν ειναι απο την εποχη που ηταν σε γραφείο , ακρως επαγγελματικές, η κοπέλα δεν ξέρει καθολου τα του φορουμ . Ουτε να ανεβασει φωτο ξέρει ουτε τίποτα . Παντωσ μια και σκαλίζουμε παλια τευτερια την είχα δει την προηγούμενη μερα προτου ανηχθει το νημα και γίνει η αυξηση και ηταν εναντια στο να προβληθει σε site μια αγγελια είχε στην ΧΕ . Εκει βεβαια την ανακαλυψε ι siou απο το άλλο site τησ ανηξε νημα στα μασαζ grls και την πηδουσε ο καθε πικραμενος. Στη συνεχεια ηρθε και το νημα εδω το οποιο ισως και να μην το βλέπει.
fΤι να μας πεις και εσύ που δεν την έχεις συνάντηση
πες τι ειναι ανακριβεια απο αυτα που εγραψα...Καλο ειναι να μη λεμε ανακριβειες.
Εγώ πάλι τη συνάντησα μία αλλά σίγουρα αξίζει και θα τη δω ξανά. Ειρήνη υμιν παιδιά.
Εγώ πάλι τη συνάντησα μία αλλά σίγουρα αξίζει και θα τη δω ξανά. Ειρήνη υμιν παιδιά.
Έχεις δίκιο τυπε Και εγώ ετοιμάζομαι για ρεβάνς σύντομα .
Εννοείται φίλε μου!Αξίζει!!!
ωραιοςΕγώ πάλι τη συνάντησα μία αλλά σίγουρα αξίζει και θα τη δω ξανά. Ειρήνη υμιν παιδιά.
Μία χαρά κουκλάρα είναι η Μαρία. Την έχω συναντήσει 8 φορές κ πάντα έμεινα ευχαριστημένος. Απόλυτο θηλυκό.
OI φωτο που υπάρχουν ειναι απο την εποχη που ηταν σε γραφείο , ακρως επαγγελματικές, η κοπέλα δεν ξέρει καθολου τα του φορουμ . Ουτε να ανεβασει φωτο ξέρει ουτε τίποτα . Παντωσ μια και σκαλίζουμε παλια τευτερια την είχα δει την προηγούμενη μερα προτου ανηχθει το νημα και γίνει η αυξηση και ηταν εναντια στο να προβληθει σε site μια αγγελια είχε στην ΧΕ . Εκει βεβαια την ανακαλυψε ι siou απο το άλλο site τησ ανηξε νημα στα μασαζ grls και την πηδουσε ο καθε πικραμενος. Στη συνεχεια ηρθε και το νημα εδω το οποιο ισως και να μην το βλέπει.
Τι Μαρουσι βρε ??? πλακα μας κανει ?? :-( :-(Ξενοδοχειο Μαρούσι εννοει. Είναι γειτονια της
Οι γυναικες τσιτσαριτομου σου λενε καλημερα καστανες και το μεσημερι τρως μαζι τους και ειναι κοκκινομαλλες. Στην περιοχή θα κολλήσουν?Τι Μαρουσι βρε ??? πλακα μας κανει ?? :-( :-(
Αν αξίζει λέει? Πιο καυλα πεθαίνεις !!!
Καλα σωστο κι αυτο , αλλα anyway δεν μπα να μενει και στην Κουρουτα στο πεος μαςΟι γυναικες τσιτσαριτομου σου λενε καλημερα καστανες και το μεσημερι τρως μαζι τους και ειναι κοκκινομαλλες. Στην περιοχή θα κολλήσουν?
Αν αξίζει λέει? Πιο καυλα πεθαίνεις !!!