milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
η κατουνα ειναι πιο πανω ρεΑπο την καντουνα....
η κατουνα ειναι πιο πανω ρεΑπο την καντουνα....
αν λες για την μπακοδήμου κάνεις λάθος.Δεν ξερω τι λετε εσεις μαγκες παντως εμενα μου βγαζει οτι ειναι σκυλα στο !!!! Και ΟΛΑ ΜΕΣΑ!!!!! Και εχει και !!!!
Δεν ειναι απο Αιτ/νια, δηλωμενα ειναι απο ενα χωριο στην Κρητη (την ακουσα προσφατα να το λεει στην Τν)
αν λες για την μπακοδήμου κάνεις λάθος.
το άκουσα εγώ ο ίδιος(emo του αιδοίου)
να λέει πριν μερικές εκπομπές(τώρα που έκανα διακοπές την έβλεπα)
να λέει ότι είναι από την αιτωλοακαρνανία.
επίσης λέει και μια λέξη "λεπενίτσα", την οποία την έχουν βγάλει αν δεν κάνω λάθος από το χωριό λεπενού.
αν λες για την ηλιάκη, πάω πάσο.
τα ρέστα μου
τα παραλεςΑπίστευτο μπάζο , ούτε να την χέσεις δεν είναι .
ποιος βλέπει την ηλιάκη στον άλφα όταν την ίδια ώρα είναι στο σταρ η μπακοδήμου;
ξαδερφη του αλιαγα που ειναι κι αυτος απ'τα σταμναη Μπακοδημου ειναι λιγο εξω απο το Μεσολογγι , απο τα Σταμνα (ειναι Αιτωλοακαρνανας εγω και ξερω )
εσεις με 9 στα 10 την βαθμολογειτε τη συγκεκριμενη?εσεις που τη λετε μπαζο ρε παιδια γαματε καλυτερες γκομενες γενικα?
συγκριτικα με αυτη σε ομορφια ειστε καλυτεροι ?
ημαρτον πια,καθε γκομενα που παιρνει 9 στα 10 και οχι 10 να τη πειτε μπαζο
αμα σας καθοταν ας μη τη γαμουσατε ας τις λεγατε φυγε γιατι δεν μου αρεσει το χρωμα των ματιων σου
μαλακιες
συμφωνοι, αλλο ομως αυτο και αλλο να μας λετε οτι αυτη ειναι 9 στα 10! μην το παραξεφτιλιζουμε ...ναι , προσωπικα γαμαω και μετριες γκομενες οταν βρισκω δεν παριστανω τον επιλεκτικο αρχιγαμια
και ειδικα σε κατι τελειωμενα μπουρδελα ρε παιδια ολοι λιγο πολυ εχουμε γαμησει μετριο πραμα ας το παραδεχτουμε ;)
να ανησυχειτε οταν παψω να σας μιλω στον πληθυντικο!μην μου μιλας στο πληθυντικο κομπλαρω
ναι , προσωπικα γαμαω και μετριες γκομενες οταν βρισκω δεν παριστανω τον επιλεκτικο αρχιγαμια
και ειδικα σε κατι τελειωμενα μπουρδελα ρε παιδια ολοι λιγο πολυ εχουμε γαμησει μετριο πραμα ας το παραδεχτουμε ;)
εσεις που τη λετε μπαζο ρε παιδια γαματε καλυτερες γκομενες γενικα?
συγκριτικα με αυτη σε ομορφια ειστε καλυτεροι ?
ημαρτον πια,καθε γκομενα που παιρνει 9 στα 10 και οχι 10 να τη πειτε μπαζο
αμα σας καθοταν ας μη τη γαμουσατε ας τις λεγατε φυγε γιατι δεν μου αρεσει το χρωμα των ματιων σου
μαλακιες
και εμενα κατι τετοιο μου βγαζει , ανετα της πεταγα τα ματακια εξωΔεν ξερω τι λετε εσεις μαγκες παντως εμενα μου βγαζει οτι ειναι σκυλα στο !!!! Και ΟΛΑ ΜΕΣΑ!!!!! Και εχει και !!!!