Το διατηρεί κανονικότατα το προφίλ της στο Instagram και το ενημερώνει και συχνά. Το ότι έχει και τα δύο προφίλ της σε Facebook και Instagram κλειδωμένα δεν το γνώριζα γιατί ειδικά στο Facebook μπορεί να την έχω και 10 χρόνια τώρα φίλη, την είχα σταμπάρει από τότε που πρωτοξεκίνησε στον ΣΚΑΪ, δεν έχω τυχαία σκάλωμα μαζί της
Όσο για το αν μιλάει εύκολα πίστεψέ με ότι μιλάει πολύ εύκολα αν της στείλεις κάτι όμορφο ή ουσιαστικό σχετικά με τις δουλειές που συμμετέχει κ.λπ., τί να σου πω, ότι της έχω στείλει ωραίο μήνυμα στα γενέθλιά της και μου έχει απαντήσει θερμότατα και με καρδούλα κιόλας στο τέλος; Δε θα με πιστεύει κανείς εδώ... Αφού είχα στείλει το screenshot σ' ένα φίλο τότε και μου είχε πει "Ρε μαλάκα μπας και την έχεις γνωρίσει και έξω και μου πουλάς παπάτζες; Δεν μπορεί να σου απαντάει τόσο ζεστά..." Βέβαια επειδή υπάρχουν και πολύ ηλίθιοι και σαλιάρηδες στο site, δεν κάνω λόγο για χυδαία πεσίματα κ.λπ. αλλά για ευγενικά μηνύματα για την παρουσία της στην τηλεόραση και τη δουλειά της, αν κάποιος της στείλει καμιά μαλακία στο messenger φαντάζομαι θα του ρίξει επί τόπου μπλοκ και με το δίκιο της