Νέα

Μαρία Αναστασοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MAKROPOUTSOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.259
Πόντοι
7.195
Όλες οι μουνάρες στον Σκάι καί στο μέγα & όπεν! Έμπαινα σε όλες ούτε η Σουζη δεν θα ξεφύγει!
Ήμαρτον, ρε τύπε! Και τη Σούζη; Είσαι...ασυγκράτητος! Αν ήταν η μόνη γυναίκα στον πλανήτη Γη, θα προτιμούσα να "τραβούσα" μία "παχιά", σκεφτόμενος οτιδήποτε άλλο, παρά μαζί της...Για να λέει το καιρό, καλή είναι...Μέχρι εκεί...

Τελευταία τροποποίηση:

sexmasterrr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
11
Like
1.430
Πόντοι
801
Η μονη καυλιαρα που ελεγε τον καιρο ηταν η Πετρουλα. Βεβαια το ειχε παρακανει και ειχε γινει γελοια στο τελος αλλα ηταν ωραιο καυλιδιο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.874
Πόντοι
2.256
Ναι αφού τα έχει όλα κλειδωμένα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.788
Πόντοι
9.297

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.874
Πόντοι
2.256
Σωστά...όμως παρά το ότι δεν είναι διαθέσιμη ,εκτιμάται θετικά το να μιλάει με θαυμαστες στα σοσιαλ μύδια.
Το ινσταγκραμ παίζει κ να το διέγραψε! Κ δε νομίζω ότι μιλάει κ εύκολα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.788
Πόντοι
9.297
Δεν έχει και χρόνο το κορίτσι....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Το ινσταγκραμ παίζει κ να το διέγραψε! Κ δε νομίζω ότι μιλάει κ εύκολα!
Το διατηρεί κανονικότατα το προφίλ της στο Instagram και το ενημερώνει και συχνά. Το ότι έχει και τα δύο προφίλ της σε Facebook και Instagram κλειδωμένα δεν το γνώριζα γιατί ειδικά στο Facebook μπορεί να την έχω και 10 χρόνια τώρα φίλη, την είχα σταμπάρει από τότε που πρωτοξεκίνησε στον ΣΚΑΪ, δεν έχω τυχαία σκάλωμα μαζί της :buck2: Όσο για το αν μιλάει εύκολα πίστεψέ με ότι μιλάει πολύ εύκολα αν της στείλεις κάτι όμορφο ή ουσιαστικό σχετικά με τις δουλειές που συμμετέχει κ.λπ., τί να σου πω, ότι της έχω στείλει ωραίο μήνυμα στα γενέθλιά της και μου έχει απαντήσει θερμότατα και με καρδούλα κιόλας στο τέλος; Δε θα με πιστεύει κανείς εδώ... Αφού είχα στείλει το screenshot σ' ένα φίλο τότε και μου είχε πει "Ρε μαλάκα μπας και την έχεις γνωρίσει και έξω και μου πουλάς παπάτζες; Δεν μπορεί να σου απαντάει τόσο ζεστά..." Βέβαια επειδή υπάρχουν και πολύ ηλίθιοι και σαλιάρηδες στο site, δεν κάνω λόγο για χυδαία πεσίματα κ.λπ. αλλά για ευγενικά μηνύματα για την παρουσία της στην τηλεόραση και τη δουλειά της, αν κάποιος της στείλει καμιά μαλακία στο messenger φαντάζομαι θα του ρίξει επί τόπου μπλοκ και με το δίκιο της

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.788
Πόντοι
9.297
Το διατηρεί κανονικότατα το προφίλ της στο Instagram και το ενημερώνει και συχνά. Το ότι έχει και τα δύο προφίλ της σε Facebook και Instagram κλειδωμένα δεν το γνώριζα γιατί ειδικά στο Facebook μπορεί να την έχω και 10 χρόνια τώρα φίλη, την είχα σταμπάρει από τότε που πρωτοξεκίνησε στον ΣΚΑΪ, δεν έχω τυχαία σκάλωμα μαζί της :buck2: Όσο για το αν μιλάει εύκολα πίστεψέ με ότι μιλάει πολύ εύκολα αν της στείλεις κάτι όμορφο ή ουσιαστικό σχετικά με τις δουλειές που συμμετέχει κ.λπ., τί να σου πω, ότι της έχω στείλει ωραίο μήνυμα στα γενέθλιά της και μου έχει απαντήσει θερμότατα και με καρδούλα κιόλας στο τέλος; Δε θα με πιστεύει κανείς εδώ... Αφού είχα στείλει το screenshot σ' ένα φίλο τότε και μου είχε πει "Ρε μαλάκα μπας και την έχεις γνωρίσει και έξω και μου πουλάς παπάτζες; Δεν μπορεί να σου απαντάει τόσο ζεστά..." Βέβαια επειδή υπάρχουν και πολύ ηλίθιοι και σαλιάρηδες στο site, δεν κάνω λόγο για χυδαία πεσίματα κ.λπ. αλλά για ευγενικά μηνύματα για την παρουσία της στην τηλεόραση και τη δουλειά της, αν κάποιος της στείλει καμιά μαλακία στο messenger φαντάζομαι θα του ρίξει επί τόπου μπλοκ και με το δίκιο της
Σας στέλνει μήνυμα με καρδούλες και νεφρά και συκωτακια με ρύζι στον φούρνο και νιώθετε σαν να σας έκατσε δηλαδή...; :headbang:

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
277
Πόντοι
20
Πέταξε λίγο βυζομπαλο σήμερα... Απελευθερωνεται σιγά σιγά από την σοβαροφανια του σκαι και ο παππούς δίπλα στρώνει με νόημα το μουστάκι του...

sexmasterrr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
11
Like
1.430
Πόντοι
801
Σε λιγο θα αλλαξει και το τραγουδι. Ο Παπαδακης που ειχε ντουγκλα το μουστακι.

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.874
Πόντοι
2.256
Ποιο είναι το ινστα της;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Σας στέλνει μήνυμα με καρδούλες και νεφρά και συκωτακια με ρύζι στον φούρνο και νιώθετε σαν να σας έκατσε δηλαδή...; :headbang:
Αυτό κατάλαβες να εννοώ; Απλά απάντησα στον φίλο που έγραψε ότι δεν την κόβει να μιλάει εύκολα στο messenger
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο είναι το ινστα της;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.732
Πόντοι
2.306
Eγω δυστυχώς δεν πέτυχα το Μαράκι όρθιο όμως πέτυχα ένα υπέροχο ντοκυμανταιρ στην ΕΡΤ-3 με θέμα υπέροχες λίμνες των Άλπεων....
Γαμιωσαντε παραλιμνιως τυπε τιποτα τσομπανογκομενες και φτιαχτηκες? ενημερωσες καλογερο τουλαχιστον?:confused:

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.874
Πόντοι
2.256
Αυτό κατάλαβες να εννοώ; Απλά απάντησα στον φίλο που έγραψε ότι δεν την κόβει να μιλάει εύκολα στο messenger
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε βρέθηκε λέει!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.788
Πόντοι
9.297
Καύλα σκέτη το Μαράκι σημερις με το μαύρο γυαλιστερό πουκάμισο όπου από μέσα διαγράφεται το υπέροχο ολάνθιστο μπαλκόνι της....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Καύλα σκέτη το Μαράκι σημερις με το μαύρο γυαλιστερό πουκάμισο όπου από μέσα διαγράφεται το υπέροχο ολάνθιστο μπαλκόνι της....
Πςςς σου ξύπνησε ποιητικές διαθέσεις; :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom