Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Κούκλαρος, όντως ANT1+Υπέροχο το Μαράκι με μπλε ,tres elegante...
Κούκλαρος, όντως ANT1+Υπέροχο το Μαράκι με μπλε ,tres elegante...
Κούκλαρος, όντως ANT1+
Γύρισες στην δουλειά;Εγώ τώρα που δε δουλεύω δεν ξυπνάω πρωί για να τη δω και όσο να 'ναι μου 'χει λείψει
Και δεν φορούσε πολύ κολλητή φούστα σημερις...έχει κάνει και πιο καυτές εμφανίσεις!Τρομερη κωλ***....Ποσο καυ** σημερα με τα κολλητα της....οταν ειναι ορθια ολσ τα λεφτα....
Δεν νομίζω να έχει κάνει κάτι...
Μιας και ζητήσατε φωτογραφία πάρτε μια καινούρια από το Instagram στην οποία και καλά διαφημίζει κοσμήματα... Το ότι κάτι έχει κάνει με τα βυζιά της πάντως είναι σίγουρο!
Αν δεις παλιότερες φωτογραφίες της δεν ήταν τόσο τουμπανέιρος... Εκτός αν πήρε κιλά και τα παίρνει όλα εκεί, σε κάποιες τυχερές γυναίκες συμβαίνειΔεν νομίζω να έχει κάνει κάτι...
Λιώνω όταν τα μαλλιά της πέφτουν από την μια πλευρά και από την άλλη πλευρά είναι πίσω από το κεφάλι.
Να την ψάξω δηλαδή αύριο στο Ant1+ τη σημερινή εκπομπή, έτσι; Αξίζει να φανταστώ...Φωτια με τα κολλητα κοκκινα σημερα.....κωλ*** και βυζ****.....
Πω πω τώρα βλέπω την αρχή, απίστευτη κάβλα, σίγουρα η πιο hot εμφάνισή της φέτος και απ' τις πιο hot των τελευταίων ετών! Δείτε εδώ ANT1+Φωτια με τα κολλητα κοκκινα σημερα.....κωλ*** και βυζ****.....
Πωπω κάβλα είδα κι εγώ τώρα το video... Για να μην ψάχνετε, εδώ ANT1+Δειτε τη σημερα ορθια και καυλ****......H καμερα ολο τερμα δεξια στη κωλ*** της δειχνει ισα ισα που φαινεται ο αλλος.....
Δεν υπάρχει κάποιο βιντεάκι;Τι σωματαρα εχει κανει...τι κωλαρα μας πεταξε παλι σημερα....στης 06.31 δειτε ποση ωρα κανει πλανο στη κωλαρα της....
Φίλε αν μπεις στο site του Antenna υπάρχουν όλες οι εκπομπές ελεύθερεςΔεν υπάρχει κάποιο βιντεάκι;