argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Το Μαράκι είναι σύνθημα στα χείλη κάθε μεροκαματιάρη που ξυπνάει νωρίς για τον επιούσιο ...Καλά εσύ μην δεις μπαζο και δεν καυλωσεις...
Το Μαράκι είναι σύνθημα στα χείλη κάθε μεροκαματιάρη που ξυπνάει νωρίς για τον επιούσιο ...Καλά εσύ μην δεις μπαζο και δεν καυλωσεις...
Φαρμακο υπαρχει για την περιπτωση σου;Θα δωρήσω το φιλήδονο σώμα μου στην επιστήμη....
Εγώ είμαι το φάρμακο...φτιαχνομαι μόνος...με την καλή έννοια!!!Φαρμακο υπαρχει για την περιπτωση σου;
Τι ταβάνι εχεις σε ηλικια αργυρότοξε,Εγώ είμαι το φάρμακο...φτιαχνομαι μόνος...με την καλή έννοια!!!
Έχω φτάσει τα 53 αλλά δεν θα σταματήσω τις προσπάθειες μου αν δεν πιάσω εξαρι μπροστά....Τι ταβάνι εχεις σε ηλικια αργυρότοξε,
Ανοιξε μας την καρδιά σου
Ειχα πιασει τριαρι οταν ημουν φανταρος, μου χε φανει οτι ηταν εικοσιΈχω φτάσει τα 53 αλλά δεν θα σταματήσω τις προσπάθειες μου αν δεν πιάσω εξαρι μπροστά....
Εσύ ;
Έπιασες τριάρι;
Είδες;Έπεσες σε κάποια νεότερης εμφάνισης...τέτοιες μ'αρεσουν ,που δείχνουν για πιο μικρές τύπου Μενεγάκη,Φιλίνη η Σαπουντζάκη!Ειχα πιασει τριαρι οταν ημουν φανταρος, μου χε φανει οτι ηταν εικοσι
Εγώ τώρα που δε δουλεύω δεν ξυπνάω πρωί για να τη δω και όσο να 'ναι μου 'χει λείψειΤο Μαράκι είναι σύνθημα στα χείλη κάθε μεροκαματιάρη που ξυπνάει νωρίς για τον επιούσιο ...
To να ξαναβρείς δουλειά είναι ένα κίνητρο για να συναντηθεις και πάλι με το Μαράκι μας....Εγώ τώρα που δε δουλεύω δεν ξυπνάω πρωί για να τη δω και όσο να 'ναι μου 'χει λείψει
Μερακλής....τέτοιες μ'αρεσουν ,που δείχνουν για πιο μικρές τύπου Μενεγάκη,Φιλίνη η Σαπουντζάκη!
Eιμαι,είμαι...Μερακλής.
Ρε παιδιά στο site του Antenna μπορείτε να βρείτε τα πάντα... Εδώ είναι το χθεσινό επεισόδιο ANT1+Έκανα χτες βιντεοσκόπηση λίγο από την εκπομπή με το κινητό μου από το app του Αντέννα για να ανεβάσω την κωλάρα της εδώ και το βίντεο μου βγήκε μαύρο με ήχο
Πώς πάει η αναζήτηση εργασίας;Ρε παιδιά στο site του Antenna μπορείτε να βρείτε τα πάντα... Εδώ είναι το χθεσινό επεισόδιο ANT1+