PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Αν δει και αποιδει με τον συνάδελφό της που τραβιέται και δεν μου κάτσει και εμένα η Κατερίνα Καινούριου θα χαρώ να την αποκαταστησω...Οτι και να κανει δε φτιαχνεται με τιποτα να τσιμπησει κανεναν δημαρχο/πολιτικο.
Με κανεναν δημοσιογραφο/οπερατερ τη βλεπω.
Δεν ειναι Ρανια Τζιμα ουτε Κοσιωνη, ουτε καν Ζαχαρεα.
Εχει ριζωμενη μια μπουρναζοβλαχια μεσα της που δε διορθωνεται.
Προσφέρω τον ώμο μου,να τον μουσκεψει με δροσοσταλιδες από τα ματάκια της...
Πρέπει να βγάζει ατέλειωτη συριζοφεμινιστική ξυνίλα
Αν δει και αποιδει με τον συνάδελφό της που τραβιέται και δεν μου κάτσει και εμένα η Κατερίνα Καινούριου θα χαρώ να την αποκαταστησω...
Μπρρρρρ.......ελπίζω να είμαι πιο τυχερός στις προηγούμενες προσπάθειες μου.Μπορεις να προπαθησεις και με αυτο μετα:
Καλο ειναι το μαράκι, και καλοντυμένο, η ραδιοφωνικη της εκπομπη ειναι πολυ καλη.Ρε κουφάλες...ρε ακαρδοι....μόνο εγώ την αποχαιρετήσα;
Περιμένω μέχρι το βράδυ μηνύματα στο οικείο νήμα και από άλλους που ένιωσαν την επίδραση της....
Έλα τύπε μου εγώ είμαι σε διακοπές οπότε δε θα ξυπνούσα για κανέναν λόγο τόσο πρωί μόνο και μόνο για να την "αποχαιρετήσω" αλλά παρακολουθούσα όλη μέρα σήμερα τους αποχαιρετισμούς και εν γένει τα τεκταινόμενα της τελευταίας μέρας της στον ΣΚΑΪ μέσω των προφίλ της σε Facebook και InstagramΡε κουφάλες...ρε ακαρδοι....μόνο εγώ την αποχαιρετήσα;
Περιμένω μέχρι το βράδυ μηνύματα στο οικείο νήμα και από άλλους που ένιωσαν την επίδραση της....
Έχει μπόλικα, ειδικά στο open και στον αλφα, και μέσα στο σκάι έχει μπόλικες μέδουσες. Τουλάχιστον είναι κάτω από 50 που είναι ο μέσος όροςδυσκολα να βρεις μεγαλυτερο μπαζο στην ελληνικη tv, δεν εχει τιποτα καλο πανω της
exei h ερτ υπεργκει εκπομπες;Έχει μπόλικα, ειδικά στο open και στον αλφα. Τουλάχιστον είναι κάτω από 50 που είναι ο μέσος όρος
Πλάκα πλάκα μόνο στην φοροΕΡΤ του κούλη γίνεται αξιοπρεπές κάστινγκ. Όχι ότι σέβονται τον τηλεθεατή βέβαια αλλά μάλλον θα έχει μερακλήδες πιπινοτρίφτουλες διευθυντάδες. Το εξισορροπούν με υπεργκέη εκπομπές για να μην τους πουν σεξιστές
κυψέλη, την άλλη τη ροζ μαλακία με τη γυναίκα του Γαλακτερού και τον γκέη και άλλες.exei h ερτ υπεργκει εκπομπες;
Δηλάδη μόνο σε εμάς τους δύο αρέσει ακόμα τώρα που άλλαξε κανάλι;Κι έλεγα δε θα γράψει κανείς για τις νέες εμφανίσεις της στον Antenna; Εγώ δεν ξυπνάω προς το παρόν πρωί για να την παρακολουθώ, ειδάλλως να είστε σίγουροι πως θα είχα σχολιάσει εκτενώς...
Μου άρεσε και εμένα έτσι όπως την είδα χθες αλλά κρίμα που δεν μπορώ να κατεβάσω βίντεο από Αντέννα να ανεβάσω κάνα βίντεο με την κωλάρα της, μάλλον θα κάνω βιντεοσκόπησηΔηλάδη μόνο σε εμάς τους δύο αρέσει ακόμα τώρα που άλλαξε κανάλι;
Πάντως αν μας διαβάζει θα είναι πολύ περήφανη...
Καυλα είναι τ ΜαράκιΔηλάδη μόνο σε εμάς τους δύο αρέσει ακόμα τώρα που άλλαξε κανάλι;
Πάντως αν μας διαβάζει θα είναι πολύ περήφανη...
Ρε παιδιά το έχω ακούσει και από άλλους αυτό, δωρεάν δεν είναι η εγγραφή στην πλατφόρμα του Antenna απ' όπου κατεβάζεις επεισόδια από εκπομπές, σίριαλ κ.τ.λπ. ή το άλλαξαν; Εγώ πάντως που ήμουν από τους πρώτους που είχαν κάνει εγγραφή δωρεάν την είχαν κάνει και δωρεάν τα βλέπω ακόμα, π.χ. την εκπομπή που ανέφερε ο φίλος τις προάλλες την είδα εκ των υστέρων on demand που λένεΜου άρεσε και εμένα έτσι όπως την είδα χθες αλλά κρίμα που δεν μπορώ να κατεβάσω βίντεο από Αντέννα να ανεβάσω κάνα βίντεο με την κωλάρα της, μάλλον θα κάνω βιντεοσκόπηση