Νέα

Margaret Thatcher ,13 October 1925 – 8 April 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

askorp

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η παραπληροφορηση της παραπληροφορησης

οσοι ξενοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα δουλευουν σε ανασφαλιστη εργασια
χωρις φορους και ασφαλεια μεχρι να φυγουν η να πεθανουν

Γιατι οι ξενοι δεν εχουν δικαιωματα δηλαδη; Επισης αν θεωρεις ξενους τους Γερμανους της Αν. Γερμανιας οκ παω πασο

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Γιατι οι ξενοι δεν εχουν δικαιωματα δηλαδη; Επισης αν θεωρεις ξενους τους Γερμανους της Αν. Γερμανιας οκ παω πασο

αν πιστευεις οτι η γερμανια εστεισε κρατος ερυθρο σταυρο εχασες
οι ξενοι στην πατριδα τους οσοι μεινουν ο θεος μαζι τους  :2funny: :2funny:
ανατολικογερμανοι 1300+++
δικαιωματα επειδη μπηκες καπου απο το παραθυρο η με πλαγιο τροπο
σωπα ρε μεγαλε φτιαξαμε τουρτα να ερθεις να την φας?????

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο κλπ πότε εφερμόστηκε ο Θατσερισμός-Ρηγκανισμός και μου διέφυγε;

Και αντιθέτως οι Μεγ. Βρετ. και ΗΠΑ ζήτησαν να υπαχθούν σε κανένα πρόγραμμα στήριξης;

Για να μην λέμε κι ότι θέλουμε δηλαδή.

Θατσερισμός-Ρηγκανισμός σέ Μεσογειακές χώρες; Τή φούσκα τών χρηματοπιστωτικών κέντρων τού Ατλαντικού εισήγαγαν μέσω αγοραίου δανεισμού άν θέλουμε νά τό πακετάρουμε. Ή ίδια ή Θάτσερ δάνεισε τήν Αργεντινή μέσω ΔΝΤ δύο μήνες μετά τόν πόλεμο μαζί της. Είπε στούς Τόρυς ξερά ότι έτσι θά τήν κρατήσει χρεωμένη γιατί αλλιώς θά κάνει default καί επειδή δέν θά πάθει ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τό νά σβήσει τά παλιά χρέη θά τής περισέψουν νά χώσει σέ όπλα καί νά ξανάχουν θέμα. Αυτός είναι ό ρόλος τού ΔΝΤ, νά κρατάει κάτω τίς χώρες πού νομίζουν ότι θέλουν κάτω. Αμερική καί Αγγλία δύσκολο νά πιεστούν όσα καί να χρωστάνε γιατί είναι οί ξενοδόχοι τών αρπαχτικών. Κάτι σάν τόν τοκογλύφο μέ τόν νταβά πού ό πρώτος τά σβήνει στόν δεύτερο γιά νά τού καρπαζώνει όλους τούς άλλους καί νά τού τα φέρνει.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ΔΕΝ το διάβασες καλά! Δεν είναι Γερμανοί! ;) Είναι οικονομικοί μετανάστες.
Οι "Πάκηδες" της Γερμανίας.

Εγώ ξέρω πως αν τώρα πήγαινα στη Γερμανία να δουλέψω θα πληρωνόμουν με 5.000-5.500 συνολικά το μήνα. (Αλλά πρώτον δεν έχω όρεξη και δεύτερον δεν ξέρω τη γλώσσα).
Αν γύριζα πίσω στη θέση που είχα παλιά στο ΕΣΥ θα έπαιρνα 2.000. Κάνε συγκρίσεις!

= Ελληνες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι Ολλανδοι εχουν ηδη μπει σε προγραμμα λυτοτητας, και συντομα θα δεις τη Γερμανια να κινειται εναντιων τους οπως εκανε και με τις χωρες του νοτου. Εδω θα ειμαστε και θα το δεις...
Ποιες βορεις χωρες θες να σου γραψω; Δανια, Σουηδια, Νορβιγια, Αγγλια ειναι εκτος ευρω...

οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί είναι σε λιτότητα πολλά χρόνια τώρα...

δες λίγο την Φινλανδία ... και αυτή στο ευρώ είναι...

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ το διάβασες καλά! Δεν είναι Γερμανοί! ;) Είναι οικονομικοί μετανάστες.
Οι "Πάκηδες" της Γερμανίας.

Εγώ ξέρω πως αν τώρα πήγαινα στη Γερμανία να δουλέψω θα πληρωνόμουν με 5.000-5.500 συνολικά το μήνα. (Αλλά πρώτον δεν έχω όρεξη και δεύτερον δεν ξέρω τη γλώσσα).
Αν γύριζα πίσω στη θέση που είχα παλιά στο ΕΣΥ θα έπαιρνα 2.000. Κάνε συγκρίσεις!
Με τα φακελάκια που θα έπαιρνες εδω ντόκτορ θα έβγαζες περισσότερα  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Μην συνεχίζεις, το κάνεις χειρότερο! Οι Γερμανοί ανεξάρτητα αν μένουν στην τέως Δυτική ή Ανατολική Γερμανία έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες αποδοχές.

Οι ξένοι προφανώς αμοίβονται όσο αποτιμάται η εργασία τους στη εκεί αγορά εργασίας. Αν αποτιμάται 4 ευρώ την ώρα τόσο θα παίρνουν.
Βέβαια μου φαίνεται πολύ λίγο για Γερμανία, διότι εγώ στην Ελλάδα της κρίσης δίνω στη Γεωργιανή καθαρίστριά μου δίνω 6-7 ευρώ την ώρα και ενίοτε στραβομουτσουνιάζει. :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Δηλαδή εσύ ξέρεις Έλληνες που πάνε στη Γερμανία και δουλεύουν για 3 ευρώ την ώρα (500 ευρώ το μήνα), ανασφάλιστοι;
Τότε γιατί δεν δέχονται να το κάνουν στην Ελλάδα που έχει και καλύτερο καιρό; :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Δηλαδή εσύ ξέρεις Έλληνες που πάνε στη Γερμανία και δουλεύουν για 3 ευρώ την ώρα (500 ευρώ το μήνα), ανασφάλιστοι;
Τότε γιατί δεν δέχονται να το κάνουν στην Ελλάδα που έχει και καλύτερο καιρό; :grin:

3 ευρω την ωρα βγαζουν 600 τον μηνα :grin:
Κατα δευτερον, δεν ξερω κανενα φιλο μου να χει παει στην Γερμανια.
Ιδεα δεν εχω πως ειναι τα πραγματα εκει. Και δεν με ενδιαφερει και να μαθω  :P
Απλα μου αρεσε το 'οικονομικοι μεταναστες'. Τους ειπες 'πακηδες της Γερμανιας', ε εγω τους λεω Ελληνες  :grin:
Απλα η εθνικοτητα διαφερει  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Θατσερισμός-Ρηγκανισμός σέ Μεσογειακές χώρες; Τή φούσκα τών χρηματοπιστωτικών κέντρων τού Ατλαντικού εισήγαγαν μέσω αγοραίου δανεισμού άν θέλουμε νά τό πακετάρουμε. Ή ίδια ή Θάτσερ δάνεισε τήν Αργεντινή μέσω ΔΝΤ δύο μήνες μετά τόν πόλεμο μαζί της. Είπε στούς Τόρυς ξερά ότι έτσι θά τήν κρατήσει χρεωμένη γιατί αλλιώς θά κάνει default καί επειδή δέν θά πάθει ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τό νά σβήσει τά παλιά χρέη θά τής περισέψουν νά χώσει σέ όπλα καί νά ξανάχουν θέμα. Αυτός είναι ό ρόλος τού ΔΝΤ, νά κρατάει κάτω τίς χώρες πού νομίζουν ότι θέλουν κάτω. Αμερική καί Αγγλία δύσκολο νά πιεστούν όσα καί να χρωστάνε γιατί είναι οί ξενοδόχοι τών αρπαχτικών. Κάτι σάν τόν τοκογλύφο μέ τόν νταβά πού ό πρώτος τά σβήνει στόν δεύτερο γιά νά τού καρπαζώνει όλους τούς άλλους καί νά τού τα φέρνει.

Ξέρεις κάτι;
ΚΑΝΕΙΣ δεν σε δανείζει με το ζόρι! Το κάθε κράτος δανείζεται με ΔΙΚΗ του έκδοση ομολόγων με το επιτόκιο που ΤΟ ΙΔΙΟ θεωρεί ελκυστικό.
Αν δεν έχεις ανάγκες δεν δανείζεσαι, αν έχεις το κάνεις.

Άρα αυτά τα "Η Θάτσερ δάνεισε την Αργεντινή" κλπ είναι τουλάχιστον αφελή!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ξέρεις κάτι;
ΚΑΝΕΙΣ δεν σε δανείζει με το ζόρι! Το κάθε κράτος δανείζεται με ΔΙΚΗ του έκδοση ομολόγων με το επιτόκιο που ΤΟ ΙΔΙΟ θεωρεί ελκυστικό.

κλασσικα μουνοκλάματα του τύπου "μας δανείσανε, χρεωθήκαμε, τα φάγαμε αλλά οι πούστηδες μας τα ζητάνε πίσω "

ή "οι τράπεζες που μας δώσανε δάνεια και τώρα θέλουν πίσω με τόκους "

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δεν ξερω κανενα φιλο μου να χει παει στην Γερμανια.
Ιδεα δεν εχω πως ειναι τα πραγματα εκει. Και δεν με ενδιαφερει και να μαθω  :P

Οπότε αφού δεν ξέρεις δεν λες!
Διότι εγώ που ξέρω άτομο του συγγενικού μου περιβάλοντος (τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) στα 35 του έπαιρνε 4.200 το μήνα και με εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες.
Και στην Ελλάδα ήταν άνεργο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μπα! Φακελάκια και μίζες τελείωσαν! Τhe party is over!

Έχεις όμως ένα δίκιο! Όχι μικρό, μεγάλο!

Πριν λίγα χρόνια οι τακτικές αποδοχές ήταν 3.500, οι μίζες κανένα διχίλιαρο και τα φακελάκια άλλα τόσα (ΟΛΑ αυτά αφορολόγητα). Αναφέρομαι δε σε ένα μέσο γιατρό του ΕΣΥ.
Οπότε το σύνολο έβγαινε 7.500, ΧΩΡΙΣ φόρους!

ΤΟΤΕ λοιπόν ο Γερμανός με τα 5.000-5.500 φαινόταν κορόϊδο! ;)

Κάπως έτσι πέσαμε έξω...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Έκανες παράθεση στον εαυτό σου για να παραδεχθείς πως έχει (ο εαυτός σου) δίκιο??  :2funny: :2funny: :2funny:

Στον antifa αναφερόμουν, σαν συνέχεια της απάντησής μου σ' αυτόν.
Σ' ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να το διευκρινήσω! :sunglasses:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ξέρεις κάτι;

Σαφώς καί τήν δάνεισε. Μοχλός πίεσης τό ΔΝΤ καί τό δέσιμο μέ τό $. Πολύ αργότερα έκανε τιμονιά καί τελικά έγεινε τό default. Ή κάθε χώρα έχει τό κατεστημένο της πού τήν χειρίζεται. Πολλές φορές οί ανάγκες της δέν συνάδουν μέ τίς πραγματικές της δυνατότητες. Υπάρχουν ανεξάρτητες καί εξαρτημένες χώρες, αυτό είναι τό ζουμί.

Επισκέπτης
Αν χάρηκες τόσο πολύ που πέθανε μια σχεδόν 90χρονη γιαγιά (ως εάν θα ζούσε για πάντα δηλαδή) βάλε κι εσύ Χαρά Βέρα στο CD player και πιάσε τα τσάμικα!

90χρονη γιαγιά ήταν η δικιά μου γιαγιά όταν πέθανε που πέρασε όσα δε μπορείς να φανταστείς στη ζωή της.
Αυτή ήταν μία αδίστακτη καργιόλα που ψόφησε με μεγάλη καθυστέρηση.
Και φυσικά χάρηκα, αλλά δεν έβαλα τσάμικα, αλλά maiden..

iron+maiden+thatcher.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom