kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Μα που χαθηκε ο λακης?
τυπε λακη συγκρινονται αλλες εποχες..
η iron maiden εχουν προσφερει παρα πολυ για το οπαδικο κοινο της metal
εχουν φανατικους οπαδους παγκοσμιως...
μαλλον στο ειπε καποιος πολυ φανατικος..
Α και άριστοι αρχαιολόγοι, ιστορικοί, φιλόλογοι και κλασσικιστές.
Οι εκδόσεις των Ελλήνων κλασσικών της Οξφόρδης είναι αξεπέραστες.
Όπως και το λεξικό των Λίντελ - Σκοτ.
Απλουστατα δεν κατανοει τι ειναι το 'προσωπικο γουστο'
Αν εγω πω οτι θεωρω τους floyd πχ οτι καλυτερο εχει επιδειξει η μουσικη, αυτο δεν σημαινει οτι ο mozart ηταν για τον πουτσο
Η επιρροη του ηταν, ειναι και θα ειναι αναμφισβητητη ;)
Με το ιδιο σκεπτικο, για τα γουστα μου οι maiden ή οι stones πχ ηταν ανωτεροι απο τους κλασικους μουσικοσυνθετες. Αλλα αυτο συμβαινει, επειδη εχω αλλα γουστα. Οχι επειδη ειναι και ετσι
Αλλα με τον λαλακη μιλαμε, τι περιμενεις? Αντιληψη του τι διαβαζει?
Αστον τωρα. Θα αποδειξει οτι ο Σαιξπηρ δεν ηταν Αγγλος και ολα κομπλε
ο λακης νομιζει ισως επειδη ειναι το νταμπαντουμπα της χεβυ μεταλ οτι η μουσικη αυτη δεν εχει συνθεση δεν εχει τεχνη..
επειδη εχω ασχοληθει πολυ με κιθαρα παλια και εχω προσπαθησει να παιξω τραγουδια, και solo των maiden
και πραγματικα στα solo ηθελε μεγαλα κοτσια να τα παιξεις ολοσωστα...
Κάθεστε και ασχολείστε με ένα τρολ που λέγετε Λάκης.
Θεοποιουμαι αγγλους επειδη εχουν καλο μαρκετινγκ και προωθηση για πραγματα που και αλλοι εχουν κανει απλα δεν ετυχαν προβολης.
Αν σε κατι ηταν καλοι οι αγγλοι ηταν στην επιβολη του ιμπεριαλισμου και της στυγνης προωθησης των συμφεροντων τους ανα τον πλανητη
Νομίζω πως έχετε χάσει λίγο την μπάλα. Συγκρίνετε ανόμια πράγματα εντελώς. Εχουμε 2 δεδομένα.
1. Οι Beatles (για παράδειγμα) είναι μια μπάντα που άλλαξε τον ρου της μουσικής ιστορίας. Mέσα σε 17 χρόνια και 11 albums κατάφεραν να πάνε απο το κλασσικό Rock n Roll των 60s στο Progressive, στο Folk και στην Ψυχεδέλια. Πρακτικά ολόκληρο το Rock της δεκαετίας του 70 (και αρκετό απο το 80/90) βασίστηκε στους Beatles. To γεγονός πως παράλληλα πούλαγαν τ΄αντερά τους είναι άλλο θέμα.
2. Ο Μπετόβεν ήταν τεράστιος συνθέτης. Δεν έχει σημασία αν κάποιος αρέσκεται ή οχι στην κλασσική μουσική. Tην 9η την έχει ακούσει και του αρέσει.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 2. Σε 100 χρόνια θα θυμόμαστε ακόμα τους Beatles γιατί ακόμα και τότε ενας νέος άνθρωπος που μπαίνει στην Rock και ακούει τα πρώτα Progressive/Psy Rock κομμάτια, οταν θα ψαχτει λίγο με την μουσική του... ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΥΣ BEATLES. Θα θυμόμαστε όμως και τον Beethoven... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Beethoven. Αυτό γίνεταί επειδή σε αυτό που έκαναν ήταν ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ.
Ενα ακόμα που κάνετε λάθος.
ΟΧΙ δεν είναι άχρηστοι οσοι ακούνε/βλέπουν/διαβάζουν κάτι που δεν σας αρέσει.
Επίσης lakis33 συνήθως δεν βρίζω αλλά εσυ είτε είσαι troll είτε εντελώς γελοίος. Θα κάνω λοιπόν την λίστα σου με μια μικρή διαφοροποίηση
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ =
1)Μουσικοσυνθέτες=ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΓΛΟΣ. Edward Elgar, Henry Purcell (η αλλιώς ένας απο τους κορυφαίους της εποχής του Baroque)
2)Ζωγράφοι=ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΓΛΟΣ. J. M. W. Turner (η αλλιώς ο ζωγράφος που έκανε επανάσταση στην σχεδίαση τοπίων)
3)Αρχιτεκτονική=ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΓΛΟΣ.
4)Λογοτεχνία, Ποίηση=ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΓΛΟΣ. William Shakespeare, John Milton (Αυτός έγραψε ενα Paradise Lost αν έχεις ακουστά...)
(Επιπέδου Θερβάντες , Γκαίτε).
5)ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ=ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΓΛΟΣ
Οσο για το 5 το άφησα για ξεχωριστή παράγραφο γιατί εδω έσπασες ρεκόρ βλακείας. Πάμε λοιπόν
Αν δεν ήταν ο Tim Berners-Lee και η "εφεύρεσή" του που λέγεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΣ δεν θα μπορούσες τώρα να είσαι Internet και να γράφεις παπαρολογίες. Αν δεν υπήρχε ο George Stephenson δεν θα είχες τρένα. Αν δεν υπήρχε ο Alan Blumenlein δεν θα χρειαζόσουν 2 ακουστικά στο iPhone γιατί η μουσική ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΕΡΕΟ. Αν δεν υπήρχε ο Thomas Wedgewood, ο κόσμος θα γλίτωνε απο φωτογραφίες της απύθμενης βλακείας σου. Αν δεν υπήρχαν οι Frank Whittle και Michael Faraday δεν θα είχαμε Jet Engines και ηλεκρικά μοτερ.
Και για να μην λεω πολλά. Διάβασε λίγο ιστορία γιατί αν δεν ήταν οι Αγγλοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ.
σίγουρα είναι ένας λόγος...
Τωρα ειδα αυτο το ποστ!!!!!!!!!!!!!!
Ε Π Ο Σ!
Σωστα τι ξερουν αυτοι οι πισωγλεντηδες απο αρχιτεκτονικη? Συγκρινεται αρχιτεκτονικα το Λονδινο με την...Αθηναρα?
Ποιηση και λογοτεχνια και τεχνες? Οι...Αγγλοι?
Ο ...Σαιξπηρ ηταν ...ελληνας λαλακη?
Ο Τολκιν? O Σω? Ο Μιλτον? Ρε τι διαβαζουμε βραδυατικα
Και στην τεχνολογια μεσα εισαι. Αυτα τα κωλαμαξα rolls royce, aston martin, bentley, jaguar, landrover, lotus και τα ρεστα που πωλουνται αντι...πινακιου φακης οι ελληνες τα δημιουργησαν!
Δεν εχω διαβασει το ποστ του Ποντικα αλλα η αποφαση της Θατσερ παρθηκε μετα το Χειζελ,το Χιλσμπορο εγινε μετα,στο Χιλσμπορο οπως αποδειχτηκε υπηρξε υπαιτιοτητα κρατικη-αστυνομικη και υπηρξε συγκαλυψη κυβερνητικη.Kάποιοι έσπευσαν να διορθώσουν τον πόντικα λέγοντάς του πως μάλλον εννοούσε χέυζελ αντί για χίλσμπορο.
χίλσμπορο εννοούσε και καλά έκανε..
Αυτό λέμε.στο Χιλσμπορο οπως αποδειχτηκε υπηρξε υπαιτιοτητα κρατικη-αστυνομικη και υπηρξε συγκαλυψη κυβερνητικη.
τυπε αριστερες μπουρδες τσαμπουνας....15 χρονια αγγλια εμενα και πηγα σε πανω απο 100 ματς στα γηπεδα εκει...ασε τι ξερεις εσυ απο το κομα και απο το ιντυ...γαματο...και ολες τις φορες πηγαινα με τις κορες μου 4-5-6-7 χρονων...