Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.083
- Πόντοι
- 46.423
Είναι sex symbol για μερακλήδες.Τιναφτορεμαλακες;;;;Θα μας καψετε και τα εσωψυχα ;;;Πωπω...η Μαρεβα σεξ συμπολ...κλαυσιγελος!!!!
Απάλευτη κατάσταση τύπε.Τιναφτορεμαλακες;;;;Θα μας καψετε και τα εσωψυχα ;;;Πωπω...η Μαρεβα σεξ συμπολ...κλαυσιγελος!!!!
Γαμησε τα δικε μου....θα τρεχουμε εμεις στους τρελογιατρους...επειδη δεν τρεχουν αυτοι που πρεπει...καταλαβες;;;Απάλευτη κατάσταση τύπε.
Τι σπασμένη ρε. Γυναικάρα είναι
Σαβουρογαμαιοι εννοεις ....να τα λεμε ως εχουν!!!Είναι sex symbol για μερακλήδες.
Τύπε έχουμε γεμισει ανωμαλους για αυτό βγάλαμε προθυπουργο τον αρχηγό τους, που και αυτός όμορφη τη βλέπειΣαβουρογαμαιοι εννοεις ....να τα λεμε ως εχουν!!!
Εχει life style η Μαρέβα.Σαβουρογαμαιοι εννοεις ....να τα λεμε ως εχουν!!!
Ενταξει...τωρα ισοπεδωθηκα!!!Αρχιζω να την λιμπιζομαι κι εγω..την μουμια!!!Αντε και η Γιαννα Αγγελοπουλου με thread ..εκει να δεις..life style!!!Εχει life style η Μαρέβα.
Εχει thread ήδη η Γιάννα.Ενταξει...τωρα ισοπεδωθηκα!!!Αρχιζω να την λιμπιζομαι κι εγω..την μουμια!!!Αντε και η Γιαννα Αγγελοπουλου με thread ..εκει να δεις..life style!!!
Ειναι φριχτο αυτο που συμβαινει σε πολυ κοσμο...ομως!!!!Εχει thread ήδη η Γιάννα.
Ισχύει.Αλλά γούστα είναι αυτά.Τί να κάνομε?Ειναι φριχτο αυτο που συμβαινει σε πολυ κοσμο...ομως!!!!
Οχι φιλε μου καμια σχεση...γουστο ειναι να προτιμαει κανεις τις ξανθιες περισσοτερο απο τις μελαχρινες...τις κοντες απο τις ψηλες...τις πιο χυμωδεις απο τις οδοντογλυφιδες...τα μιρα βυζια απο τα μεγαλα κλπ....τα υπολοιπα ειναι απλα ανωμαλιες!!!Ισχύει.Αλλά γούστα είναι αυτά.Τί να κάνομε?
Ο καθένας έχει το βίτσιο του.Την ανωμαλία του .ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ.Οχι φιλε μου καμια σχεση...γουστο ειναι να προτιμαει κανεις τις ξανθιες περισσοτερο απο τις μελαχρινες...τις κοντες απο τις ψηλες...τις πιο χυμωδεις απο τις οδοντογλυφιδες...τα μιρα βυζια απο τα μεγαλα κλπ....τα υπολοιπα ειναι απλα ανωμαλιες!!!
Το να μην τον βρέχει τακτικά είναι η αιτία...Ειναι φριχτο αυτο που συμβαινει σε πολυ κοσμο...ομως!!!!
Συμφωνω....αλλα τοτε το κρατουσε για παρτη του...τωρα το βαφτισαν πολλοι "προοδο" και επιχειρουν να το επιβαλλουν στο συνολο...κιολας!!!Ο καθένας έχει το βίτσιο του.Την ανωμαλία του .ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ.
Θλιβερό πολύ.Ισχύει.Συμφωνω....αλλα τοτε το κρατουσε για παρτη του...τωρα το βαφτισαν πολλοι "προοδο" και επιχειρουν να το επιβαλλουν στο συνολο...κιολας!!!