midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.200
- Πόντοι
- 3.656
Μαυρες εννοείς? Η αραβισες με μπουρκες?Τύπε και στις συντρόφισες, σουηδέζες γερμανίδες εναλλακτικές .... είναι πολύ πιο αφρός !
Μαυρες εννοείς? Η αραβισες με μπουρκες?Τύπε και στις συντρόφισες, σουηδέζες γερμανίδες εναλλακτικές .... είναι πολύ πιο αφρός !
μεγαλυτερος τροτσκιστης απο τον εφιαλτακη δεν υπαρχει τυπε μουΜαυρες εννοείς? Η αραβισες με μπουρκες?
Μαυρες εννοείς? Η αραβισες με μπουρκες?
Οταν ξελογκαρεις (καθε πεντε λεπτα) για να δεις το μηνυμα μου βαλε μας φωτογραφια για αποδειξη συντροφε.Τύπε και στις συντρόφισες, σουηδέζες γερμανίδες εναλλακτικές .... είναι πολύ πιο αφρός !
Γιατί δεν έχουν μακαρόνια εκεί?????Στην Ταυλανδη παίρνω μαζί μου πάντοτε 6 πακέτα μακαρόνια και 1 κιλό παρμεζάνα και 1 κιλό πεκορινο. Τρελαίνονται τα Ταυλανδεζακια για σπαγγέτι και κάνουν πίπες για ένα πιάτο.
Εικοσαετίας ειναι του 2003 μοντελα. 30ετιας πλας θες να πεις 85 , 90 κλπεντωμεταξυ στην ταυλανδη ζουνε πολυ πιο καλα,ο απλος κοσμος,σε σχεση με τον απλο κοσμο στην ελλαδα,ολο κατι αγροτικα των 40χιλιαδων ευρω εχει στους δρομους,εδω ελλαντα του κουλη που εχει ρεκορ αναπτυξης ολο κατι γιαρις και κορολα εικοσαετιας εχει στους δρομους
ναι τύπε, φαίνεται κι από τις ουρές στο προξενείο για βίζες ελλήνων για ταυλάνδη...εντωμεταξυ στην ταυλανδη ζουνε πολυ πιο καλα,ο απλος κοσμος,σε σχεση με τον απλο κοσμο στην ελλαδα,ολο κατι αγροτικα των 40χιλιαδων ευρω εχει στους δρομους,εδω ελλαντα του κουλη που εχει ρεκορ αναπτυξης ολο κατι γιαρις και κορολα εικοσαετιας εχει στους δρομους
Aπο το νημα της Ταυλανδηςναι τύπε, φαίνεται κι από τις ουρές στο προξενείο για βίζες ελλήνων για ταυλάνδη...
δελεάστηκαν από τις περιγραφές των ταυλανδέζων υπηρετριών στα βπ.
γιωργάρα τράβα ρε προς τα κει μόνιμα και σου βάζω τα εισιτήρια...
οκ...ζητάνε άτομα στην ταυλάνδη....Aπο το νημα της Ταυλανδης
Greeks in Thailand, Έλληνες στην Ταϊλάνδη | ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ | Facebook
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ. Η Ελληνική κοινότητα Ταϊλάνδης στην προσπάθεια της να βοηθήσει Έλληνες, Και σε συνεργασία με Τοπικούς Επιχειρηματίες Αναζητά Άτομα που θέλουν να μεταναστεύσουν και να...www.facebook.com
Ξερεις οτι εχω μια αδυναμια σε αυτη την χωρα.οκ...ζητάνε άτομα στην ταυλάνδη....
όχι για εργασιακούς λόγουςΞερεις οτι εχω μια αδυναμια σε αυτη την χωρα.
Η μαλακια που σας δερνει ειναι μεταδοτικη μεσω διαδικτυου; Να φυλαγομαστε;εγω εβλεπα ταυλανδη που ειχαν παει στο σταρ και ηταν ολα αμαξαρες ισουζου και φορντ και βολκβαγκεν ειμαροκ καινουρια αγροτικα,ελλαδα πεφτει πεινα,και γενικα ταυλανδη βλεπεις πιο καλες υποδομες σε σχεση με ελλαδα
Εικοσαετίας ειναι του 2003 μοντελα. 30ετιας πλας θες να πεις 85 , 90 κλπ
Στις χώρες της ασίας ήμουν πιστός με τις γυναίκες που πήγα. Ήθελα να κάνω απιστία .... αλλά με τι ;;;Ξερεις οτι εχω μια αδυναμια σε αυτη την χωρα.