Νέα

Μαρέβα Μητσοτάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandipl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Σκέψου ότι κατάφερε εν μέσω διεθνών κρίσεων να δώσει αυξήσεις ,έστω αυτές τις μικρές,δίχως να μπατάρει η οικονομία.
Θα μπορούσε να κάνει πιο πολλά για την καθημερινότητα και την ακρίβεια..όμως ευτυχώς δεν κυβέρνησαν παραπάνω τα σουργελα κοκκινοροζουλι χρώματος...φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν κυβερνούσαν αυτοί εν μέσω κινεζικής πανούκλας και λαθροεισβολης το 2020;;;;
Τι αυξήσεις έδωσε ρε φίλε κάνεις πλάκα;Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν ψάχνει κάποιος 2αρι στην Αθήνα είναι στην ξεφτίλα 600 ευρώ.Στην ξεφτίλα.Αν παίρνεις σουπερ μαρκετ θες 500 ευρώ.Δεη,λογαριασμοί.Και ναι όλα αυτά εχουν εκτοξευτεί επί Μητσοτάκη.Μπορώ να σου πω και άλλα και μόνο που είναι το κόμμα μαζί με το Σημιτικό Πασοκ του 96-2004(του οποίου τα στελέχη είναι στην ΝΔ τώρα) που χρεοκώπησαν την χώρα το 2010 φτάνει,Επίσης είναι το κόμμα που χρωστάει 350 εκατομμύρια στις τράπεζες.Πρέπει να είναι πεταμένος κάποιος η κθυστερημένος να υπερασπίζεται τους απατεώνες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ ο Κουλης εχει διαχειριστει ενα σωρο κρισεις, αυξανει τους μισθους, αντιμετωπίζει καθε τι που εμφανιζεται αμεσα, μειωνει την ανεργια, αυξανει τις επενδυσεις, ψηφιοποιει το κρατος, οι συνταξεις βγαινουν πια σε 4 μηνες αντι για 4 χρονια, και ο αλλος ρωταει πες μου με στοιχεια γιατι ειναι ο ικανοτερος.
Επειδή ειναι. Απλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι αυξήσεις έδωσε ρε φίλε κάνεις πλάκα;Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν ψάχνει κάποιος 2αρι στην Αθήνα είναι στην ξεφτίλα 600 ευρώ.Στην ξεφτίλα.Αν παίρνεις σουπερ μαρκετ θες 500 ευρώ.Δεη,λογαριασμοί.Και ναι όλα αυτά εχουν εκτοξευτεί επί Μητσοτάκη.Μπορώ να σου πω και άλλα και μόνο που είναι το κόμμα μαζί με το Σημιτικό Πασοκ του 96-2004(του οποίου τα στελέχη είναι στην ΝΔ τώρα) που χρεοκώπησαν την χώρα το 2010 φτάνει,Επίσης είναι το κόμμα που χρωστάει 350 εκατομμύρια στις τράπεζες.Πρέπει να είναι πεταμένος κάποιος η κθυστερημένος να υπερασπίζεται τους απατεώνες
Τι σε νοιαζει εσενα τι χρωσταει στις τραπεζες? Μετοχος εισαι?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.491
Πόντοι
206
Εν τω μεταξυ ο Κουλης εχει διαχειριστει ενα σωρο κρισεις, αυξανει τους μισθους, αντιμετωπίζει καθε τι που εμφανιζεται αμεσα, μειωνει την ανεργια, αυξανει τις επενδυσεις, ψηφιοποιει το κρατος, οι συνταξεις βγαινουν πια σε 4 μηνες αντι για 4 χρονια, και ο αλλος ρωταει πες μου με στοιχεια γιατι ειναι ο ικανοτερος.
Επειδή ειναι. Απλα.

Ρε άντε τραβάτε στο εξωτερικό όλοι σας αν έχετε τέτοια από κάτω να διακριθείτε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε άντε τραβάτε στο εξωτερικό όλοι σας αν έχετε τέτοια από κάτω να διακριθείτε...
Δεν εχω καμια διαθεση να παω στο εξωτερικο τύπε μου, μια χαρα περναω και στην Ελλαδα του Μητσοτακη, αν εσενα σε χαλαει κατι μπορεις να πλενεις πιατα στην Σλοβακια σαν τον Ζανουλη, καλο δρομο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.060
Πόντοι
9.297
Το 10% δεν καλύπτει την ακρίβεια.
Θα έρθουν κι άλλες αυξήσεις μισθών.
Ήταν ένα βήμα στην σωστή κατεύθυνση που είχαμε να το δούμε πολλά χρόνια.
Στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη κυρίως, ελάχιστοι ζουν μόνοι με μισθό κάτω των 1.000€ ...όμως όλοι ζουν με μια άνεση διότι ζουν ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ 40...αυτό βέβαια δημιουργεί εντάσεις αλλά αφού λύνεται το πρόβλημα τροφής και στέγης όλα λύνονται.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.491
Πόντοι
206
Δεν εχω καμια διαθεση να παω στο εξωτερικο τύπε μου, μια χαρα περναω και στην Ελλαδα του Μητσοτακη, αν εσενα σε χαλαει κατι μπορεις να πλενεις πιατα στην Σλοβακια σαν τον Ζανουλη, καλο δρομο.
Κάθισα Ελλάδα για να διασκεδάζω εδώ μέσα με το καραγκιόζ μπερντέ σας κάθε βράδυ μπροστά από το σεράι του πολυχρονεμένου σας εκάστοτε πασά! Και είναι και τελείως δωρεάν ψυχαγωγία! Χα! Χα! Χα! Μένουμε Ελλάδα!!! Ποιός ήταν αυτός που του είχε φτάσει η γλώσσα στο πάτωμα; Ο Νιόνιος ή ο Χατζηαβάτης; Ήμουνα και μικρός, δεν θυμάμαι πια...

• Like
Αντιδράσεις: riding

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λέει αλήθειες ...αλλά αφού έφυγε από το ΣΥΡΙΖΑ.
Και αυτη και ο Κοντονής.
Και σηκωνεται η τριχα σου με τους απιθανους που κυβερνησαν τη χωρα για 4 χρονια

Κάθισα Ελλάδα για να διασκεδάζω εδώ μέσα με το καραγκιόζ μπερντέ σας κάθε βράδυ μπροστά από το σεράι του πολυχρονεμένου σας εκάστοτε πασά! Και είναι και τελείως δωρεάν ψυχαγωγία! Χα! Χα! Χα! Μένουμε Ελλάδα!!!
Ε κατσε, διασκεδαζε και μην μας τα πρηζεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Επειδή ειναι. Απλα.
Κάτσε να στο μεταφράσω αυτό φίλε άλεξ

= ο κούλης επειδή είχε την τύχη να του τύχουν ένα σωρό κρίσεις παντελόνιασε τα ευρωπαικά κονδύλια και τα ταμεία σταθερότητας...βρήκε έτοιμο και το μαξιλάρι που είχε φτιάξει ο συριζα με την φορολογική ληστεία που εφάρμοσε

οπότε αντιμετώπισε τον κόβιντ από τα παραπάνω λεφτά...και τα υπόλοιπα τα διέθεσε στα καρτέλ των τριφίμων και της ενέργειας κοροιδεύοντας τον απλό χαζό ότι τον βοηθάει..παράλληλα λόγω του πληθωρισμού ανέβηκε κατακόρυφα το κόστος ζωής και φυσικά πάλι λόγω του πληθορισμού έπρεπε να ανέβουν οι μισθοί...

οπότε ανέβασε τους μισθούς -κοντά- στα όρια του πληθωρισμού και κάπως έτσι ο μέσος βλάκας έχασε το 30% της αγοραστικής του δύναμης....αλλά οι επενδύσεις αυξάνονται μια χαρά....

στα καπάκια έφερε και την ψηφειοποίηση του κράτους που πάλι την πλήρωσε η ευρώπη και ήταν και προαπαιτούμενο για τα νέα φορολογικά πρότυπα.....

βασικά κατάφερε να τους γαμήσει όλους και να φαίνεται ότι τους βοηθάει κιόλας...

Και μιλάμε για πράφιτ :wanker:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.060
Πόντοι
9.297
Τα ενοίκια έχουν πάει στα ύψη γιατί ξύπνησε ο κάθε κουτοπόνηρος και ένα κοτέτσι που κοιτάει Ακρόπολη το νοικιάζει για τρελά λεφτά σε βραχυχρόνια μίσθωση ενώ ταυτόχρονα δεν χτίζονται νέες οικοδομές όπως γινόταν πριν από 20-30 χρόνια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.060
Πόντοι
9.297
Ας αρχίσει η ανοικοδόμηση να πέσουν τα ενοίκια και αν επιστρέψουν και τα δώρα στο Δημόσιο θα έχουμε γυρίσει στις καλές προμνημονιακες μέρες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν κυβερνούσαν αυτοί εν μέσω κινεζικής πανούκλας και λαθροεισβολης το 2020;;;;
Ο θεός τής Ελλάδος είναι μεγάλος και δεν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν Άδωνις, Βορίδης και Πλεύρης κάνανε αντιεμβολιαστικη εκστρατεία, σαν αντιπολίτευση, μαζί με Οικονόμου και Πορτοσαλτε, μέσα από τα τηλεπαραθυρα του Σκάι. Η μόνη ωφέλεια θα ήταν ότι θα είχε λυθεί το συνταξιοδοτικό πρόβλημα της Ελλάδας για πολλά χρόνια, αφού θα είχαν ξεκανει όλους τους γέρους.

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Επειδή ειναι. Απλα.

Και μονο που απαντάς τι με νοιάζει και αν είμαι μέτοχος δείχνει πόσο βάθος έχει η πολιτική σου ανάλυση και γνώμη.Σίγουρα να μην με νοιάζει και τι έγινε που σκοτώθηκαν και 57 άτομα στα Τέμπη και συγκαλύπτουν το εγκλήμα και τις ευθυνες του Καραμανλή αφού δεν είχα συγγενή στα αρχίδια μου να πάνε να γαμηθούν

• Like

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Δεν παρακολούθησα τι έκανε ακριβώς, αλλά βλέποντας τη διάταξη του Συντάγματος (86 παρ. 3) αρκούν 30 υπογραφές για να γίνει αίτημα για σύσταση προανακριτικής. Τους 30 τους έχει ο Κασσελάκης, ας κάνει πρόταση. Αν ήμουν Μητσοτάκης θα την έκανα δεκτή.
Δεν είναι δυνατόν στο ΣΥΡΙΖΑ να μην υπάρχει ένας σοβαρός νομικός να τους προειδοποιήσει για το καζίκι που επίκειται μετά.
Τι περιλαμβάνει αυτό το "κατηγορητήριο"; Ξέρουμε;

Edit:
Μόλις το είδα. Δεν το πιστεύω. Αντί να στηρίξουν την υπόθεση σχετικά με τυχόν απιστία ή οτιδήποτε, εγκαλούν για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως εξ αμελείας κατά συρροη.
Ειλικρινα, δεν ξερω αν το κάνει επίτηδες ο Κασσελάκης για να ξεπλύνει τον Καραμανλή ή απλά ο Μητσοτάκης είναι ΤΟΣΟ κωλόφαρδος.

Τελευταία τροποποίηση:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Koλομβια δεν θα πας δηλαδη?:confused:

• Χαχα

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21

Ρε θες και τις λες αυτές τις ανοησίες ή σου ξεφεύγουν;

Φυσικά και είμαι μέτοχος στις τράπεζες; Δεν είναι το δημόσιο μέτοχος στις τράπεζες; Η ανακεφαλαίωση των τραπεζών με ποιανού λεφτά έγινε; Με του φούφουτου;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Ο θεός τής Ελλάδος είναι μεγάλος και δεν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν Άδωνις, Βορίδης και Πλεύρης κάνανε αντιεμβολιαστικη εκστρατεία, σαν αντιπολίτευση, μαζί με Οικονόμου και Πορτοσαλτε, μέσα από τα τηλεπαραθυρα του Σκάι. Η μόνη ωφέλεια θα ήταν ότι θα είχε λυθεί το συνταξιοδοτικό πρόβλημα της Ελλάδας για πολλά χρόνια, αφού θα είχαν ξεκανει όλους τους γέρους.
Για να κανουν αντιεμβολιαστικη εκστρατεια θα επρεπε να ειχαμε εμβολια πρωτα.Με Συριζα και παυλαρα πολακη θα ερχοταν με 3-4 χρονια καθυστερηση :confused:

• Like
Αντιδράσεις: alex71

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Επειδή ειναι. Απλα.
Θυμάσαι πότε ήταν στην επικαιρότητα η ατάκα «γενιά των 700 ευρω»; Έχει πάνω από 10 χρόνια. Ξέρεις πόσο είναι τώρα ο βασικός; Μπορείς να μου βρεις άλλη χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης που σε διάστημα 10+ ετών οι μισθοί έχουν μείνει στάσιμοι;

• Like

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.322
Πόντοι
1.056
Για να κανουν αντιεμβολιαστικη εκστρατεια θα επρεπε να ειχαμε εμβολια πρωτα.Με Συριζα και παυλαρα πολακη θα ερχοταν με 3-4 χρονια καθυστερηση :confused:
Ενταξει,με ΝΔ τα υποδεχθηκαμε με τιμες αρχηγου κρατους μεσα σε ενα Mercedes Sprinter με ψυγειο στους -75 βαθμους.

Τωρα να φανταστεις τα εξελιγμενα δεν θελουν -75 και αρκει θερμοκρασια φαρμακειου.Θαυμα!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Σιγα μην σε αφηνε η Ουρσουλα χωρις εμβολια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom