Τι αυξήσεις έδωσε ρε φίλε κάνεις πλάκα;Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν ψάχνει κάποιος 2αρι στην Αθήνα είναι στην ξεφτίλα 600 ευρώ.Στην ξεφτίλα.Αν παίρνεις σουπερ μαρκετ θες 500 ευρώ.Δεη,λογαριασμοί.Και ναι όλα αυτά εχουν εκτοξευτεί επί Μητσοτάκη.Μπορώ να σου πω και άλλα και μόνο που είναι το κόμμα μαζί με το Σημιτικό Πασοκ του 96-2004(του οποίου τα στελέχη είναι στην ΝΔ τώρα) που χρεοκώπησαν την χώρα το 2010 φτάνει,Επίσης είναι το κόμμα που χρωστάει 350 εκατομμύρια στις τράπεζες.Πρέπει να είναι πεταμένος κάποιος η κθυστερημένος να υπερασπίζεται τους απατεώνεςΣκέψου ότι κατάφερε εν μέσω διεθνών κρίσεων να δώσει αυξήσεις ,έστω αυτές τις μικρές,δίχως να μπατάρει η οικονομία.
Θα μπορούσε να κάνει πιο πολλά για την καθημερινότητα και την ακρίβεια..όμως ευτυχώς δεν κυβέρνησαν παραπάνω τα σουργελα κοκκινοροζουλι χρώματος...φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν κυβερνούσαν αυτοί εν μέσω κινεζικής πανούκλας και λαθροεισβολης το 2020;;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρέβα Μητσοτάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mandipl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εν τω μεταξυ ο Κουλης εχει διαχειριστει ενα σωρο κρισεις, αυξανει τους μισθους, αντιμετωπίζει καθε τι που εμφανιζεται αμεσα, μειωνει την ανεργια, αυξανει τις επενδυσεις, ψηφιοποιει το κρατος, οι συνταξεις βγαινουν πια σε 4 μηνες αντι για 4 χρονια, και ο αλλος ρωταει πες μου με στοιχεια γιατι ειναι ο ικανοτερος.
Επειδή ειναι. Απλα.
Επειδή ειναι. Απλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σε νοιαζει εσενα τι χρωσταει στις τραπεζες? Μετοχος εισαι?Τι αυξήσεις έδωσε ρε φίλε κάνεις πλάκα;Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν ψάχνει κάποιος 2αρι στην Αθήνα είναι στην ξεφτίλα 600 ευρώ.Στην ξεφτίλα.Αν παίρνεις σουπερ μαρκετ θες 500 ευρώ.Δεη,λογαριασμοί.Και ναι όλα αυτά εχουν εκτοξευτεί επί Μητσοτάκη.Μπορώ να σου πω και άλλα και μόνο που είναι το κόμμα μαζί με το Σημιτικό Πασοκ του 96-2004(του οποίου τα στελέχη είναι στην ΝΔ τώρα) που χρεοκώπησαν την χώρα το 2010 φτάνει,Επίσης είναι το κόμμα που χρωστάει 350 εκατομμύρια στις τράπεζες.Πρέπει να είναι πεταμένος κάποιος η κθυστερημένος να υπερασπίζεται τους απατεώνες
Ρε άντε τραβάτε στο εξωτερικό όλοι σας αν έχετε τέτοια από κάτω να διακριθείτε...Εν τω μεταξυ ο Κουλης εχει διαχειριστει ενα σωρο κρισεις, αυξανει τους μισθους, αντιμετωπίζει καθε τι που εμφανιζεται αμεσα, μειωνει την ανεργια, αυξανει τις επενδυσεις, ψηφιοποιει το κρατος, οι συνταξεις βγαινουν πια σε 4 μηνες αντι για 4 χρονια, και ο αλλος ρωταει πες μου με στοιχεια γιατι ειναι ο ικανοτερος.
Επειδή ειναι. Απλα.
Τι σε νοιαζει εσενα τι χρωσταει στις τραπεζες? Μετοχος εισαι?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εχω καμια διαθεση να παω στο εξωτερικο τύπε μου, μια χαρα περναω και στην Ελλαδα του Μητσοτακη, αν εσενα σε χαλαει κατι μπορεις να πλενεις πιατα στην Σλοβακια σαν τον Ζανουλη, καλο δρομο.Ρε άντε τραβάτε στο εξωτερικό όλοι σας αν έχετε τέτοια από κάτω να διακριθείτε...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.060
- Πόντοι
- 9.297
Το 10% δεν καλύπτει την ακρίβεια.Τι αυξήσεις έδωσε ρε φίλε κάνεις πλάκα;Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν ψάχνει κάποιος 2αρι στην Αθήνα είναι στην ξεφτίλα 600 ευρώ.Στην ξεφτίλα.Αν παίρνεις σουπερ μαρκετ θες 500 ευρώ.Δεη,λογαριασμοί.Και ναι όλα αυτά εχουν εκτοξευτεί επί Μητσοτάκη.Μπορώ να σου πω και άλλα και μόνο που είναι το κόμμα μαζί με το Σημιτικό Πασοκ του 96-2004(του οποίου τα στελέχη είναι στην ΝΔ τώρα) που χρεοκώπησαν την χώρα το 2010 φτάνει,Επίσης είναι το κόμμα που χρωστάει 350 εκατομμύρια στις τράπεζες.Πρέπει να είναι πεταμένος κάποιος η κθυστερημένος να υπερασπίζεται τους απατεώνες
Θα έρθουν κι άλλες αυξήσεις μισθών.
Ήταν ένα βήμα στην σωστή κατεύθυνση που είχαμε να το δούμε πολλά χρόνια.
Στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη κυρίως, ελάχιστοι ζουν μόνοι με μισθό κάτω των 1.000€ ...όμως όλοι ζουν με μια άνεση διότι ζουν ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ 40...αυτό βέβαια δημιουργεί εντάσεις αλλά αφού λύνεται το πρόβλημα τροφής και στέγης όλα λύνονται.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.060
- Πόντοι
- 9.297
Λέει αλήθειες ...αλλά αφού έφυγε από το ΣΥΡΙΖΑ.Οπως λεει και η Ζωη, θα ειχαμε πεθανει ολοι
Κάθισα Ελλάδα για να διασκεδάζω εδώ μέσα με το καραγκιόζ μπερντέ σας κάθε βράδυ μπροστά από το σεράι του πολυχρονεμένου σας εκάστοτε πασά! Και είναι και τελείως δωρεάν ψυχαγωγία! Χα! Χα! Χα! Μένουμε Ελλάδα!!! Ποιός ήταν αυτός που του είχε φτάσει η γλώσσα στο πάτωμα; Ο Νιόνιος ή ο Χατζηαβάτης; Ήμουνα και μικρός, δεν θυμάμαι πια...Δεν εχω καμια διαθεση να παω στο εξωτερικο τύπε μου, μια χαρα περναω και στην Ελλαδα του Μητσοτακη, αν εσενα σε χαλαει κατι μπορεις να πλενεις πιατα στην Σλοβακια σαν τον Ζανουλη, καλο δρομο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Και αυτη και ο Κοντονής.Λέει αλήθειες ...αλλά αφού έφυγε από το ΣΥΡΙΖΑ.
Και σηκωνεται η τριχα σου με τους απιθανους που κυβερνησαν τη χωρα για 4 χρονια
Ε κατσε, διασκεδαζε και μην μας τα πρηζειςΚάθισα Ελλάδα για να διασκεδάζω εδώ μέσα με το καραγκιόζ μπερντέ σας κάθε βράδυ μπροστά από το σεράι του πολυχρονεμένου σας εκάστοτε πασά! Και είναι και τελείως δωρεάν ψυχαγωγία! Χα! Χα! Χα! Μένουμε Ελλάδα!!!
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.069
- Πόντοι
- 3.656
Κάτσε να στο μεταφράσω αυτό φίλε άλεξΕν τω μεταξυ ο Κουλης εχει διαχειριστει ενα σωρο κρισεις, αυξανει τους μισθους, αντιμετωπίζει καθε τι που εμφανιζεται αμεσα, μειωνει την ανεργια, αυξανει τις επενδυσεις, ψηφιοποιει το κρατος, οι συνταξεις βγαινουν πια σε 4 μηνες αντι για 4 χρονια, και ο αλλος ρωταει πες μου με στοιχεια γιατι ειναι ο ικανοτερος.
Επειδή ειναι. Απλα.
= ο κούλης επειδή είχε την τύχη να του τύχουν ένα σωρό κρίσεις παντελόνιασε τα ευρωπαικά κονδύλια και τα ταμεία σταθερότητας...βρήκε έτοιμο και το μαξιλάρι που είχε φτιάξει ο συριζα με την φορολογική ληστεία που εφάρμοσε
οπότε αντιμετώπισε τον κόβιντ από τα παραπάνω λεφτά...και τα υπόλοιπα τα διέθεσε στα καρτέλ των τριφίμων και της ενέργειας κοροιδεύοντας τον απλό χαζό ότι τον βοηθάει..παράλληλα λόγω του πληθωρισμού ανέβηκε κατακόρυφα το κόστος ζωής και φυσικά πάλι λόγω του πληθορισμού έπρεπε να ανέβουν οι μισθοί...
οπότε ανέβασε τους μισθούς -κοντά- στα όρια του πληθωρισμού και κάπως έτσι ο μέσος βλάκας έχασε το 30% της αγοραστικής του δύναμης....αλλά οι επενδύσεις αυξάνονται μια χαρά....
στα καπάκια έφερε και την ψηφειοποίηση του κράτους που πάλι την πλήρωσε η ευρώπη και ήταν και προαπαιτούμενο για τα νέα φορολογικά πρότυπα.....
βασικά κατάφερε να τους γαμήσει όλους και να φαίνεται ότι τους βοηθάει κιόλας...
Και μιλάμε για πράφιτ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.060
- Πόντοι
- 9.297
Τα ενοίκια έχουν πάει στα ύψη γιατί ξύπνησε ο κάθε κουτοπόνηρος και ένα κοτέτσι που κοιτάει Ακρόπολη το νοικιάζει για τρελά λεφτά σε βραχυχρόνια μίσθωση ενώ ταυτόχρονα δεν χτίζονται νέες οικοδομές όπως γινόταν πριν από 20-30 χρόνια.Τι αυξήσεις έδωσε ρε φίλε κάνεις πλάκα;Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν ψάχνει κάποιος 2αρι στην Αθήνα είναι στην ξεφτίλα 600 ευρώ.Στην ξεφτίλα.Αν παίρνεις σουπερ μαρκετ θες 500 ευρώ.Δεη,λογαριασμοί.Και ναι όλα αυτά εχουν εκτοξευτεί επί Μητσοτάκη.Μπορώ να σου πω και άλλα και μόνο που είναι το κόμμα μαζί με το Σημιτικό Πασοκ του 96-2004(του οποίου τα στελέχη είναι στην ΝΔ τώρα) που χρεοκώπησαν την χώρα το 2010 φτάνει,Επίσης είναι το κόμμα που χρωστάει 350 εκατομμύρια στις τράπεζες.Πρέπει να είναι πεταμένος κάποιος η κθυστερημένος να υπερασπίζεται τους απατεώνες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.060
- Πόντοι
- 9.297
Ας αρχίσει η ανοικοδόμηση να πέσουν τα ενοίκια και αν επιστρέψουν και τα δώρα στο Δημόσιο θα έχουμε γυρίσει στις καλές προμνημονιακες μέρες.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.880
- Πόντοι
- 19.795
Ο θεός τής Ελλάδος είναι μεγάλος και δεν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν Άδωνις, Βορίδης και Πλεύρης κάνανε αντιεμβολιαστικη εκστρατεία, σαν αντιπολίτευση, μαζί με Οικονόμου και Πορτοσαλτε, μέσα από τα τηλεπαραθυρα του Σκάι. Η μόνη ωφέλεια θα ήταν ότι θα είχε λυθεί το συνταξιοδοτικό πρόβλημα της Ελλάδας για πολλά χρόνια, αφού θα είχαν ξεκανει όλους τους γέρους.φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν κυβερνούσαν αυτοί εν μέσω κινεζικής πανούκλας και λαθροεισβολης το 2020;;;;
Και μονο που απαντάς τι με νοιάζει και αν είμαι μέτοχος δείχνει πόσο βάθος έχει η πολιτική σου ανάλυση και γνώμη.Σίγουρα να μην με νοιάζει και τι έγινε που σκοτώθηκαν και 57 άτομα στα Τέμπη και συγκαλύπτουν το εγκλήμα και τις ευθυνες του Καραμανλή αφού δεν είχα συγγενή στα αρχίδια μου να πάνε να γαμηθούνΕν τω μεταξυ ο Κουλης εχει διαχειριστει ενα σωρο κρισεις, αυξανει τους μισθους, αντιμετωπίζει καθε τι που εμφανιζεται αμεσα, μειωνει την ανεργια, αυξανει τις επενδυσεις, ψηφιοποιει το κρατος, οι συνταξεις βγαινουν πια σε 4 μηνες αντι για 4 χρονια, και ο αλλος ρωταει πες μου με στοιχεια γιατι ειναι ο ικανοτερος.
Επειδή ειναι. Απλα.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
Τι περιλαμβάνει αυτό το "κατηγορητήριο"; Ξέρουμε;Δεν παρακολούθησα τι έκανε ακριβώς, αλλά βλέποντας τη διάταξη του Συντάγματος (86 παρ. 3) αρκούν 30 υπογραφές για να γίνει αίτημα για σύσταση προανακριτικής. Τους 30 τους έχει ο Κασσελάκης, ας κάνει πρόταση. Αν ήμουν Μητσοτάκης θα την έκανα δεκτή.
Δεν είναι δυνατόν στο ΣΥΡΙΖΑ να μην υπάρχει ένας σοβαρός νομικός να τους προειδοποιήσει για το καζίκι που επίκειται μετά.
Edit:
Μόλις το είδα. Δεν το πιστεύω. Αντί να στηρίξουν την υπόθεση σχετικά με τυχόν απιστία ή οτιδήποτε, εγκαλούν για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως εξ αμελείας κατά συρροη.
Ειλικρινα, δεν ξερω αν το κάνει επίτηδες ο Κασσελάκης για να ξεπλύνει τον Καραμανλή ή απλά ο Μητσοτάκης είναι ΤΟΣΟ κωλόφαρδος.
Τελευταία τροποποίηση:
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
Koλομβια δεν θα πας δηλαδη?Δεν εχω καμια διαθεση να παω στο εξωτερικο τύπε μου, μια χαρα περναω και στην Ελλαδα του Μητσοτακη, αν εσενα σε χαλαει κατι μπορεις να πλενεις πιατα στην Σλοβακια σαν τον Ζανουλη, καλο δρομο.
Rockadi-pibousk
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Like
- 375
- Πόντοι
- 21
Ρε θες και τις λες αυτές τις ανοησίες ή σου ξεφεύγουν;
Φυσικά και είμαι μέτοχος στις τράπεζες; Δεν είναι το δημόσιο μέτοχος στις τράπεζες; Η ανακεφαλαίωση των τραπεζών με ποιανού λεφτά έγινε; Με του φούφουτου;
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
Για να κανουν αντιεμβολιαστικη εκστρατεια θα επρεπε να ειχαμε εμβολια πρωτα.Με Συριζα και παυλαρα πολακη θα ερχοταν με 3-4 χρονια καθυστερησηΟ θεός τής Ελλάδος είναι μεγάλος και δεν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν Άδωνις, Βορίδης και Πλεύρης κάνανε αντιεμβολιαστικη εκστρατεία, σαν αντιπολίτευση, μαζί με Οικονόμου και Πορτοσαλτε, μέσα από τα τηλεπαραθυρα του Σκάι. Η μόνη ωφέλεια θα ήταν ότι θα είχε λυθεί το συνταξιοδοτικό πρόβλημα της Ελλάδας για πολλά χρόνια, αφού θα είχαν ξεκανει όλους τους γέρους.
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Θυμάσαι πότε ήταν στην επικαιρότητα η ατάκα «γενιά των 700 ευρω»; Έχει πάνω από 10 χρόνια. Ξέρεις πόσο είναι τώρα ο βασικός; Μπορείς να μου βρεις άλλη χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης που σε διάστημα 10+ ετών οι μισθοί έχουν μείνει στάσιμοι;Εν τω μεταξυ ο Κουλης εχει διαχειριστει ενα σωρο κρισεις, αυξανει τους μισθους, αντιμετωπίζει καθε τι που εμφανιζεται αμεσα, μειωνει την ανεργια, αυξανει τις επενδυσεις, ψηφιοποιει το κρατος, οι συνταξεις βγαινουν πια σε 4 μηνες αντι για 4 χρονια, και ο αλλος ρωταει πες μου με στοιχεια γιατι ειναι ο ικανοτερος.
Επειδή ειναι. Απλα.
Ενταξει,με ΝΔ τα υποδεχθηκαμε με τιμες αρχηγου κρατους μεσα σε ενα Mercedes Sprinter με ψυγειο στους -75 βαθμους.Για να κανουν αντιεμβολιαστικη εκστρατεια θα επρεπε να ειχαμε εμβολια πρωτα.Με Συριζα και παυλαρα πολακη θα ερχοταν με 3-4 χρονια καθυστερηση
Τωρα να φανταστεις τα εξελιγμενα δεν θελουν -75 και αρκει θερμοκρασια φαρμακειου.Θαυμα!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.880
- Πόντοι
- 19.795
Σιγα μην σε αφηνε η Ουρσουλα χωρις εμβολια.Για να κανουν αντιεμβολιαστικη εκστρατεια θα επρεπε να ειχαμε εμβολια πρωτα.Με Συριζα και παυλαρα πολακη θα ερχοταν με 3-4 χρονια καθυστερηση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 392
- Εμφανίσεις
- 23K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 673