Νέα

Μαντόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
σε ποιό κατάστημα εμφανίζεται αυτήν την περίοδο;  :think:

OP
OP
bourdelos

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
που εξαφανιστηκε το κοριτσι.... :pipa1:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κάποιος είχε ποστάρει βίντεο που χόρευε ντουέτο σε κάποιο μπαρ/κλαμπ. επειδή διαγράφηκε, αν έχει κάποιος το λινκ μπορεί να μου το στείλει σε πμ; (είναι dailymotion, νομίζω)

OP
OP
bourdelos

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
καποιος εγραψε οτι κανει τελειωτικο...ισχυει?

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1

studiolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
24
Like
0
Πόντοι
11
ξερει καποιος αν σταματησε η δουλευει καπου αλλου?εχει να εμφανιστει μια εβδομαδα στη βριλλησου...

Vasskaran

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
20
Πόντοι
1
ποσο καιρο εχει να εμφανιστει στο βουνο??

OP
OP
bourdelos

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ποτε επιστρεφει το κοριτσι μας? :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

OP
OP
bourdelos

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ειναι λιγο αυστηρη και αποτομη καποιες φορες....αλλα προσωπικα εχω περασεθ πολυ καλα μαζι της.... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
τωρα αν κατι ξερεις παραπανω...φιλος στειλε μου π.μ

Επισκέπτης
Ποιος ο λογος να μην τα γραφετε εδω και να ανταλασετε pm? :think:
Νομιζω ενημερωτικο ειναι το site ....

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μια καλησπέρα και από εμένα και να σας πω 5 πραματάκια.

Καταρχήν να σας πω ότι είμουνα και εγώ σχετικά τακτικός πελάτης της κυρίας για πολύ καιρό καθώς και 4 φίλοι μου, μέχρι που κάτι ξεκίνησε να μας βρωμάει και κόψαμε τις επισκέψεις.

Για να πάρουμε τα πράματα με τη σειρά παιδιά θα σας πω τα εξής…τόσα χρόνια που πάω και ξελαμπικάρω σε πουτάνες ΤΕΤΟΙΑ πουτάνα δεν έχω ξαναγνωρίσει. Η τύπισσα έκανε το πιο πρόστυχο τσιμπούκι, γαμήσι και γενικά είχε το πιο πρόστυχο «πακέτο» απόλες.

Είμαι στα 47 παντρεμένος με οικογένεια και πηγαίνω αρκετά χρόνια σε πουτάνες. Από τότε βασικά που άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα το κορμί της γυναίκας μου... οπότε επιτρέψετε μου να πω ότι είμαι αρκετά έμπειρος.

Μια μέρα κάτσαμε με τους φίλους και κάναμε μια συζήτηση για το φαινόμενο Μαντόνα. Τα είπαμε σχετικά με το τί μας κάνει, τί μας λέει, τί το ένα, τί το άλλο κοκ. Οι 2 φίλοι μας μάλιστα την είχαν «καψουρευτει» και πηγαίναν 1 φορά την εβδομάδα. Στους 2 που ήταν και πιο τακτικοί τους είχε δώσει και το τηλ της μετά από καμιά 10αριά επισκέψεις.

Κάναμε που λέτε μια κουβέντα και παρατηρήσαμε τα εξής που μας έκαναν εντύπωση...

Έλεγε σε όλους μας τα ίδια, μα ακριβώς τα ίδια κομπλιμέντα δηλαδή, τί ωραίο καυλί, τί όμορφος άντρας, πώς έχει γίνει έτσι η ψωλή σου πόσο σκληρή είναι κοκ. Στους 2 τακτικούς έσκαγε φουλ γλωσσόφιλα, τους έκανε γλειφοκώλι, άλλες φορές που πήγαιναν για απλό πρόγραμμα τους τον έγλυφε χύμα, αλλά η πλάκα ήταν πως και στους 2 έλεγε ότι έχουν κωλάρα και γιαυτό το κάνει και ότι γενικά δε γλύφει κώλους παρά μόνο στο αυταρχικό πρόγραμμα, όπως επίσης έλεγε ότι δεν γλωσσοφιλάει τον οποιονδήποτε και ότι το γυμνό τσιμπούκι είναι δώρο γιατί έχουν πολύ ωραίο καυλί...

Γενικά σε έκανε να νιώσεις πολύ σπέσιαλ πελάτης ρε παιδί μου. Εγώ προσωπικά και 2 ακόμα απο τους 4 δεν είχαμε επιπλεον κομφόρ καθώς είμασταν σχετικά τακτικοί.

Σε όλους μας έλεγε τα προβλήματά της...

Μάνα, πατέρας με θέματα υγείας, αυτή προβλήματα με τα χέρια της, η κόρη της άρρωστη

Επίσης στον εναν «δαγκωμένο» που ήταν από την αρχή πελάτης της, του είχε πει ότι δε θα μείνει πολύ στο χώρο γιατί έχει ενα οικονομικό θέμα και έπρεπε να μαζέψει γρήγορα λεφτά...αλλά δουλεύει ακόμα.

Επίσης τους είχε πεί ότι πριν ότι δούλευε σα χορεύτρια σε ένα μαγαζί στο Γαλάτσι που το έχει αναφέρει και άλλος ένας πιο πίσω, όπου ψάχνοντας το από link σε link βρήκαμε πάρα πολλές φωτογραφίες της. Επίσης κάποιος είχε βαλει ένα βίντεο που χόρευε σένα μαγαζί το οποίο απότι κατάλαβα διαγράφηκε, εμεις δεν το ειδαμε ποτε.

Εκεί λοιπόν άρχισε να μην μας πηγαίνει κάτι καλά. Εμείς είμαστε μια παρέα 45αρηδων  είναι δυνατόν να είμαστε τόσο σπέσιαλ πελάτες κ οι 2 να έχουνε όλα αυτά τα κομφόρ? Δηλαδή αν πήγαινε ένας 20αρης γυμνασμένος κλπ τί θα του έκανε?

Μετά από 15 χρόνια σχεδόν που πηγαίνω αραιά και που για την αλλαγή στις πουτάνες, μπορώ να πω ότι όλες κάνουν κομπλιμέντα και είναι λογικό. Η Μαντόνα όμως είδαμε ότι ήταν σαν να είχε κάνει ολόκληρο σχέδιο για να αποκτήσει μόνιμη πελατεία και επίσης είδαμε ότι ήταν πάρα πολύ πειστική, αληθοφανής και ειλικρινής σε ότι μας έλεγε. Σας λέω ειδικά οι 2 φίλοι μας το πίστευαν πραγματικά ότι τους γούσταρε. Να αναφέρω εδώ ότι δεν ήξερε ότι είμαστε παρέα και καλύτερα κιόλας γιατί αν το ήξερε θα έδινε άλλη παράσταση κ δε θα την παίρναμε χαμπάρι.

Για να μη μακρηγορούμε...δεν μας άρεσε ο συνδυασμός των παρακάτω..

Έλεγε σε όλους μας τα ίδια κομπλιμέντα.

Έλεγε σε όλους μας τα προβλήματά της και πόσο δουλεύει και πιέζεται για να τα βγάλει πέρα με όσα της συμβαίνουν.

Στους 2 έκανε εξτραδάκια αλλά τους έλεγε (ξεχωριστά για τον καθένα) ότι τα κάνει μόνο σε αυτούς. (σκεφτείτε σε πόσους μπορεί κανει εξτρά ή τί εξτρά μπορεί να κάνει με ανάλογη αμοιβή)

Είχε η ίδια θέμα υγείας αλλά μπορούσε να δουλεύει διπλοβάρδιες βάρβαρου εργασιακού περιβάλλοντος, δεν είναι και εύκολο να γαμιέσαι με 50 άτομα τη μέρα.

Έχει παιδί και κάνει τέτοια δουλειά και δουλεύει τόσες ώρες...εγώ δε πιστεύω ότι έχει παιδί.

Είναι μια σκληρά εργαζόμενη μάνα που βγαίνει ξαφνικά στη πιάτσα για να τελειώσει γρήγορα με τα οικονομικά της θέματα αλλά παρόλα αυτά είναι ακόμα στη πιάτσα, με χύμα φωτό και βίντεο στο διαδίκτυο με πολύ πρόστυχη/προκλητική αμφίεση, στησίματα κοκ.

Έτσι είναι οι μάνες που γίνονται πουτάνες και θέλουν να τελειώσουν γρήγορα από το χώρο?

Μια πουτάνα που δεν θέλει να μάθουν για τη δουλειά της δεν τα αφήνει αυτά έτσι χύμα. Επίσης η σκληρά εργαζόμενη μητέρα έχει εμφάνιση πορνοσταρ και στο όλο πακέτο στο δωμάτιο σε κάνει να νομίζεις ότι παίζεις σε τσόντα.

Η Μαντόνα είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της πουτάνας κύριοι και θα κάνει και καριέρα μεγάλη να μου το θυμηθείτε...και θα εξυπηρετεί μόνο τα χοντρά πορτοφόλια...πάρτε το χαμπάρι.

Και αυτό γιατί είναι τόσο ΤΣΟΝΤΑ που όλοι το μόνο που θέλουν να τη γαμήσουν. ΜΟΝΟ αυτή τη δουλειά μπορούν να κάνουν γυναίκες σαν αυτή. Η ομορφιά της είναι ευχή και κατάρα.

Η κυρία προφανώς παραμυθιάζει κόσμο και δημιουργεί την εικόνα μιας σκληρά εργαζόμενης γυναίκας που στηρίζει όλη της την οικογένεια για να κάνει κόσμο να τη λυπηθεί και να την βοηθήσει οικονομικά...το έχουμε ξαναδεί το έργο μάγκες και δυστυχώς πολλοί ψαρώνουν.

Και αυτό το λέω βάση της «μπηχτής» που πέταξε ο georgakis.

Ουκ ολίγα περιστατικά έχω ακούσει για πουτάνες, στρίππερς και όχι μόνο που παραμυθιάζουν ευκατάστατους προκειμένου να καβατζωθούν εύκολα και γρήγορα. Θυμάστε μια playmate που νομίζω εκανε κ τσόντες (δε θυμάμαι ονομα) που είχε παντρευτεί έναν 80χρονο πλουσιο και όταν πέθανε κλαιγόταν στα δικαστήρια για το πόσο τον αγαπούσε για την τσιμπήσει περιουσία που της αναλογούσε? Παραμύθια! Είναι δυνατόν μια 25χρονη κουκλαρα να ερωτευτεί έναν 80χρονο που δε του σηκώνεται...το πορτοφόλι του ερωτεύτηκε!

Αυτά από εμένα. Και επειδή έχω οικογένεια κ παιδιά δε μπορώ να ασχολούμαι ιδιαίτερα με το site. Μπαίνω που και που στα κλεφτά αλλά μέχρι εκεί. Θα ξαναγράψω αν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, αν και πραγματικά δεν έχω να πω τίποτε άλλο.

Μου έκαναν πολύ εντύπωση τα τελευταία μυνήματα και είπα να πω μια γνώμη έχοντας δει πολλά στη ζωή μου και νομίζω η γνώμη μου είναι ορθά τεκμηριωμένη...

Να προσέχετε.

Όχι πολλά πολλά με τις πουτάνες! ΔΕΝ σας γουστάρουν, ΔΕΝ είσαστε σπέσιαλ, τη δουλειά τους κάνουν και μη ψαρώνετε!

Σεβαστείτε τον εαυτό σας και τον κόπο σας για να γεμίσετε το πορτοφόλι σας.

Με μέτρο οι πουτάνες, γιατί στο τέλος θα λένε για σας «α το μαλάκα, του τα φάγαν οι πουτάνες» αλλά στην ουσία εσείς θα το έχετε επιτρέψει αυτό.

Γεια χαρά!
δηλαδη εσεις τι περιμενατε να σας ερωτευτει ?επαγγελματιας ειναι τροπουσ διαφημησης ψαχνει!με το να σας πενευει το εγω το πετυχαινει.και αφου εκανε καλα την δοθλεια της να σαστε ευχαριστημενοι.δηλαδη το φιλαρακι σου ηθελε να την πιασει και γκομενα?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εμεις αδερφε δεν ψαρωνουμε εσυ που τοσα χρονια πας και πιστευες στα κοπλιμεντα της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom