LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
στερφα ειναι η παλιο-μαρηά
Έλεος
www.andro.gr/empneusi/loukakos/]http://www.andro.gr/empneusi/loukakos/[/url]
«Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού. Εκτιμώ βαθύτατα ένα παιδί που εξεγείρεται και βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, έστω κι αν υπερβάλλει, έστω και αν κρατάει μολότωφ. Και δεν εκτιμώ καθόλου έναν αστυνομικό που το πυροβολεί. Ό,τι και άν έχει γίνει, όπως και άν έχουν τα πράγματα, θεωρώ τραγικό λάθος την αθώωση του αστυνομικού. Και πολύ κακό μήνυμα, που στέλνουμε στα νέα αυτά παιδιά, το υγιέστερο κομμάτι της κοινωνίας μας, που δεν έχει ακόμη διαφθαρεί, όπως εμείς.»
εδώ νομίζω είναι κομβικό σημείο της σκέψης του, αν δεν το παρατηρήσει κανείς μάλλον θα ερμηνεύσει λάθος και το τελικό συμπέρασμα
Αφήστε κύριοι...
Κάποιοι ψάχνουν αφορμή για να εκφράσουν τους ανομολόγητους έρωτές τους.
Γιατί κάτι που αρχίζει ωραία
θα πρέπει να `χει πάντοτε κατάληξη μοιραία
Γιατί, γιατί να σ’ αγαπήσω
αφού στο τέλος ξέρω πως θα πρέπει να σ’ αφήσω
Έπιασε βροχή, αγάπη καλοκαιρινή
Φθινόπωρο ξανά και η ζωή μου αδειανή
Δε φτιάχτηκε για μας ετούτη η εποχή
αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο τυπε μου.
για την παλιόγιδα ??? ΚΑΝΕΝΑ..
σε θεμα για τον μανο εσενα σου ηρθε φοιβος;
τι κάνεις κούκλε
Τελικα το αψεντι και το ιντερνετι μαs φερνει πιο κοντα...Να να ναΚαλά είμαι Λατρέια μου. Μου λείπεις... :-*
εχει ειδικότητα να χέζει την συζητηση
Γιαυτό φοβάσαι;Εγώ ναι! Εσύ;
τη στιγμη μαλιστα που οι υπολοιποι πασχιζετε με καθε τροπο να την κρατησετε σε καποιο επιπεδο
σε θεμα για τον μανο εσενα σου ηρθε φοιβος;
Γιαυτό φοβάσαι;
αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο τυπε μου.
Κι εσύ βέβαια δεν φοβάσαι επειδή είσαι σίγουρη πως ποτέ σου δεν θα κάνεις παιδιά, για λόγους που ήδη εξήγησα...
Εγώ δεν φοβάμαι γιατί με τα παιδιά μου έχω χτίσει μια σχέση στέρεη. Εξ άλλου πάει καιρός που πέρασαν τα 15.
Κι εσύ βέβαια δεν φοβάσαι επειδή είσαι σίγουρη πως ποτέ σου δεν θα κάνεις παιδιά, για λόγους που ήδη εξήγησα...