Νέα

Μάνος Χατζιδάκις για Μελίστα-Καλτεζά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
www.andro.gr/empneusi/loukakos/]http://www.andro.gr/empneusi/loukakos/[/url]

Το δείπνο συνεχιζόταν όπως και η συζήτηση˙ χτύπησε το κουδούνι και μπήκε καθυστερημένος, ως συνήθως, ο Μάνος Χατζιδάκις. Παρακολούθησε για λίγο τα λεγόμενα. Και πήρε το λόγο, με έντονο ύφος: «Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού. Εκτιμώ βαθύτατα ένα παιδί που εξεγείρεται και βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, έστω κι αν υπερβάλλει, έστω και αν κρατάει μολότωφ. Και δεν εκτιμώ καθόλου έναν αστυνομικό που το πυροβολεί. Ό,τι και άν έχει γίνει, όπως και άν έχουν τα πράγματα, θεωρώ τραγικό λάθος την αθώωση του αστυνομικού. Και πολύ κακό μήνυμα, που στέλνουμε στα νέα αυτά παιδιά, το υγιέστερο κομμάτι της κοινωνίας μας, που δεν έχει ακόμη διαφθαρεί, όπως εμείς.»
τι ωραια που τα λεει...
κανονικα επρεπε ο "μπατσος" να του δωσει αναπτηρα να αναψει την μολότοφ που θα τον καψει...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ενας νεος 15 χρονων ανηλικος πρεπει να ειναι στο σπιτακι του και οχι να πεταει μολοτοφ στους αστυνομικους

με τετοιες αποψεις παιρνουν τα μυαλα τους αερα και κανουν οτι τους κατεβει

Πσσσσ...Ποιος Χατζηδακις τωρα...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Γι' αυτό ο Χατζιδάκις έμεινε στην ιστορία.....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μπουρδολογείς ως συνήθως. Το να μου λες οτι εχω λεφτά οπότε δεν δικαιούμαι να θέλω να εχουν ολοι δεν σε κάνει χιουμοριστα ούτε ξύπνιο, σε κάνει απλώς ενα ακόμα παπαρα που παπαγαλίζει κουταμαρες της κλαδικής της νδ

Σιγά να μην έχεις λεφτά μωρή γύφτισσα! Θα ήθελες απλά να έχεις λεφτά για να αγοράζεις τσάντες, γκάτζετς και άλλες καταναλωτικές αηδίες, αλλά επειδή δεν έχεις σε πιάνει όλη αυτή η κακιά λύσσα.
Ίσως βέβαια και επειδή είσαι κακάσχημη ταυτόχρονα και δεν βρίσκεται κανένας να κάνει το ψυχικό να σε γαμήσει.

Πάνε τώρα στη μάνα σου και στον πατέρα σου να τους απειλήσεις πως αν δεν σου δώσει από ένα πενηντάρι ο καθένας από την σύνταξή του για να αγοράσεις μαϊμού Λουί (από τους κολλητούς σου τους μαύρους) θα τους κάψεις, ακριβώς όπως προτρέπεις τα 15χρονα να κάνουν!
Μήπως και έχεις περισσότερο μυαλό από αυτά;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Γι' αυτό ο Χατζιδάκις έμεινε στην ιστορία.....

Εγώ γιατί νόμιζα πως έμεινε για την μουσική του;

Με την ίδια λογική ένας φανατικός ομοφυλόφιλος θα έλεγε πως έμεινε κυρίως επειδή ήταν ομοφυλόφιλος, που είναι μεγάλη μπαρούφα βεβαίως.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ο χατζιδακις δεν ηταν μονο μουσικος.....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ο χατζιδακις δεν ηταν μονο μουσικος.....

Ήταν άνθρωπος του πνεύματος, αναμφισβήτητα.
Μήπως είχε και νομικές γνώσεις;

Οι δικαστικές αποφάσεις δεν βγαίνουν με τους συναισθηματισμούς του καλλιτέχνη, αλλά με την ψυχρή λογική!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε πάμε καλά;
Πήγε να τον κάψει ζωντανό τον άνθρωπο ο "δεκαπεντάχρονος" και το συζητάμε αν ορθώς αμύνθηκε;

Και παρά ταύτα πρωτοδίκως καταδικάστηκε (για να ικανοποιηθεί η "κοινή γνώμη" προφανως" και αυτό δεν νομίζω να συνέβαινε σε καμία άλλη χώρα του κόσμου!) και λογικά αθωώθηκε σε δεύτερο βαθμό.

Τώρα αν ο "νομικός ογκόλιθος" Μάνος Χατζηδάκις είχε άλλη άποψη, δικαίωμά του!

Αλήθεια πως και "ξεθάφτηκε" αυτό τώρα; Τόσα χρόνια πάνε...

οτι θυμουνται χαίρονται μερικοι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν έχω όρεξη για παπαριες. Εχεις να προσθέσεις κατι σοβαρο; Η θα κάνεις τον χειροκροτητή του γκαβουλιακα;

δηλαδή εσυ μωρη κλασομπανιερα νομίζεις ότι εγραψες κατι σοβαρο ????

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δηλαδή εσυ μωρη κλασομπανιερα νομίζεις ότι εγραψες κατι σοβαρο ????

Εγώ νομίζω πως έγραψε κάτι ΠΟΛΥ σοβαρό!
Προέτρεψε 15χρονους να κάψουν ζωντανούς τους γονείς τους αν έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Προέτρεψε 15χρονους να κάψουν ζωντανούς τους γονείς τους αν έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις!
Ε τοτε αs ξεκινησουν την   εξασκηση πανω τηs, να δουμε σαν πειραμα αν πετυχαινει και βλεπουμε  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

απο αποτιστη τι περιμενεις

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
αλλο εχει στο μου.. ε στο μυαλο της  :fuck2: :fuck2: :fuck2: