Επισκέπτης
η αληθεια παντα ειναι πικρη..που διαφωνεις???τι δεν ισχυει απο οσα εγραψα???μπα μπα...
μας τελείωσαν τα επιχειρήματα κι αρχίσαμε τις προσβολίτσες??
μπράβο σας βρε!
η αληθεια παντα ειναι πικρη..που διαφωνεις???τι δεν ισχυει απο οσα εγραψα???μπα μπα...
μπράβο σας βρε!
σωστά είναι αξιοζήλευτο να χάνεις τις τρίχες απ'το κεφάλι σου και να τις ξαναβρίσκεις σε σημεία που ΔΕΝ τις θέλεις, π.χ. στ'αυτιά, στη μύτη, στην πλάτη..
να μην ξέρεις να αυτοσυντηρηθείς χωρίς τη μανούλα/αδερφή/γκόμενα να σου σιδερώσει ένα πουκάμισο και να φτιάξει κι ένα φαϊ της προκοπής εκτός από αυγά μάτια..
να ξέρεις ότι θα πεθάνεις πρώτος, και να το εύχεσαι γιατί τί θα κάνεις εσύ μόνος σου 80 χρονών χήρος?
φανταστικό!
Ζεις στην Ελλάδα αγαπητή .....Not in the sex and the city wonderland... ;)να μην ξέρεις να αυτοσυντηρηθείς χωρίς τη μανούλα/αδερφή/γκόμενα να σου σιδερώσει ένα πουκάμισο και να φτιάξει κι ένα φαϊ της προκοπής εκτός από αυγά μάτια..
ποναει πολυ η αληθεια..Ζεις στην Ελλάδα αγαπητή .....Not in the sex and the city wonderland... ;)
Το θέμα ποτέ δεν ήταν η ικανότητα αυτοσυντήρησης ..όλο το θέμα είναι ο ερωτισμός που βγάζει η γυναίκα ή γκόμενα σε status ''Φροντίζω το αρσενικό μου..''.... μια από τις απολαύσεις να είσαι άνδρας…
Επιπρόσθετα…έχεις ιδέα πόσο δυνατές είναι οι γονιδιακές πληροφορίες??
η γεννετικη εντολη που εχει ο αντρας ειναι να σπερνει συνεχως & παντου,οχι να τεκνοποιει..η τεκνοποιηση δεν ειναι θεμα επιλογης αλλα εσωτερικης αναγκης που δεν ελενχεται με ΤΙΠΟΤΕ & γι αυτο ακριβως τον λογο σας βαραει η τρελλα κατακουτελα..@ pleasuregiver
Η γενετική εντολή που διακυρήττεις ισχύει και για τα δύο φύλλα.
Το αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι ανήκει σε ένα δόγμα που δεν υπερασπίζομαι.
Λογικός και κανονικός, είναι δύο επίθετα που για μένα δεν έχουν καμία οντότητα, καθώς αποτελούν υποκειμενικές μονάδες μέτρησης.
Και, τέλος, ημίτρελες το πολύ πολύ να καταλήξουν αυτές που ΘΕΛΟΥΝ παιδιά. Κι αν θέλουν ας τα κάνουν και να τα λουστούν. Εγώ δεν τους φταίω σε τίποτα να πρέπει να συμβιβαστώ στο τετριμένο "30άρισα, πότε θα γίνω μάνα"..
Χέστηκα. Έχω πιτ μπουλ, δεν μου χρειάζονται κι άλλα σκατά.
@ azaas
Συγνώμη αν σε έθιξα, ή αν σε στεναχώρησα με κάποιον τρόπο, αλλά εδώ και εννιά σελίδες ακούω για το πόσο τέλειο και φανταστικό είναι να είσαι άντρας, πόσο μαλακισμένες/καριόλες/πουτάνες/τελειωμένες/πεταμένα λεφτά είναι οι γυναίκες και τί καλά που είμαστε άντρες και το παινευόμαστε. Και συγνώμη που έχω γνώμη και τη λέω..
δεν ειναι θεμα επιλογης αλλα εσωτερικης αναγκης που δεν ελενχεται με ΤΙΠΟΤΕ
Είναι σχετικό με τη ικανότητα των ανδρών για αυτοσυντήρηση .."Ούτε κουτσοί ,ούτε στραβοί και άκρως αρτιμελής"
αυτό δεν κατάλαβα καθόλου πού αναφέρεται..
Εγώ γλυκιά μου (μιας και αναφέρεσαι σε εμένα) έχω κάνει παράθεση σε συγκεκριμένο μέρος ενός συγκεκριμένου σου ποστ.."πόσο δυνατές είναι οι γονιδιακές πληροφορίες??"
Απόλυτη γνώση έχω. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις αγαπητέ είναι ότι οι επιλογές μου με χαρακτηρίζουν απλώς όχι όπως με χαρακτηρίζεις εσύ, δηλαδή μισότρελη γεροντοκόρη..
Επίσης το σχόλιο μου δεν είχε καμιά σχέση με αυτό ..Επίσης, η διαδικασία "φροντίζω τον άντρα μου τον πασά μου την κολώνα του σπιτιού μου τη μεσιακιά", είναι το καλύτερό μου, αλλά δεν θα μετατραπώ σε γυναικούλα λιγούρισα για στεφάνι. Μπορώ και χωρίς.
μπα μπα...
μπράβο σας βρε!
Ζεις στην Ελλάδα αγαπητή .....Not in the sex and the city wonderland... ;)
Το θέμα ποτέ δεν ήταν η ικανότητα αυτοσυντήρησης ..όλο το θέμα είναι ο ερωτισμός που βγάζει η γυναίκα ή γκόμενα σε status ''Φροντίζω το αρσενικό μου..''.... μια από τις απολαύσεις να είσαι άνδρας…
Επιπρόσθετα…έχεις ιδέα πόσο δυνατές είναι οι γονιδιακές πληροφορίες??
Υ.Γ ..Ούτε κουτσοί ,ούτε στραβοί και άκρως αρτιμελής…χάνεις τη ουσία sweet girl…. ;)
τα εχεις χασει τελειως???που εγραψα ΕΓΩ οτι ολες οι γυναικες ειναι μαλακισμενες κλπ???οσο για τις αμπελο φιλοσοφιες,επαναλαμβανω οτι η αληθεια ειναι πολυ δυσκολη & παρα πολυ πικρη..αμπελοφιλοσοφίας το ανάγνωσμα...
ρε αγόρι, τί του λες και τί σου λέει..
απλά πράματα.
ξεκόλα, δεν είναι όλες οι γυναίκες μαλακισμένες, ούτε ψάχνονται όλες για γάμο.
δεν είσαστε όλοι μπάζα, υπάρχουν και καλά παλικαράκια. απόδειξη, έχω έναν.
καλά είναι να'σαι άντρας, καλά είναι να'σαι και γυναίκα.
αλλά μη μου αρχίζεις 'είμαστε οι καλυτεροτερότεροι, είμαστε θεοί, δεν παιζόμαστε' γιατί ούτε εμείς ούτε εσείς αξίζουμε διθυράμβους..
...
Να προσθέσω ότι οι άντρες είμαστε πιο έντιμοι σε αντίθεση με τις γυναίκες γιατί σε μία αντροπαρέα δε συζητιέται σχεδόν ποτέ ο τρόπος που γάμησε κάποιος την γκόμενά του,
σε αντίθεση με τις γυναίκες που μπορούν να συζητάνε ακόμα και τι γεύση είχαν τα χύσια του φίλου τους.
....
Βρε ομορφιά τι πράγμα θέλει περαιτέρω επεξήγηση…??? anyway.ωραία λοιπόν, ας το συζητήσουμε.. τί εννοείς με τα ως άνω γραφόμενα?
Υ.Γ Νο2 Δρ. Ασκητή ελπίζω να διαβάζεις το θέμα .. η καρέκλα σου τρίζει ..