Νέα

Man..η απόλαυση να είσαι άνδρας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ας μιλήσουμε για τους άντρες και ας αφήσουμε τις γυναίκες δεν έχει ενδιαφέρον αν μιλάμε όλο για εμάς...

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
agent_nina δεν πιστευω ο σκυλος να ειναι αρσενικος,ειναι; παντως ρε παιδια ειχα γνωρισει μια στη σαμοθρακη που αυτη και η φιλη της ειχαν ενα σκυλο τεραστιο που θα ειχε και κανα κουκουνι τεραστιο απο οτι καταλαβα ηταν μπαι τουλαχιστον αν και εγω μαλλον(στανταρ) νομιζω οτι πανε τουλαχιστον και με σκυλια μην πω και με αλογα αν και ειναι λιγο δυσκολο και ηταν ωραια μουνια γαμω την πουτανα μου,ρε μια χαρα περνανε τα σκυλια φαγητο εχουν γαμησει εχουν αλλοι στην αφρικη πεθαινουν απο την πεινα και εδω τα σκυλια βασιλιαδες.

ασχετο ρε παιδες δεν μου δουλευει η μπουρδελο παραθεση γαμω την πουτανα μου.

Φιλε δυστυχως η στρατιωτική μου εμπειρία θα βεβαιώσει αυτο που εγραψες για σαμοθράκη γιατι όλοι εκει είναι αδερφες,σατανιστες,αιμομικτες,κυνοβάτες και γενικότερα το νησι ειναι καταραμένο..φιλε ιούλιο μήνα είχε χιόνα ακομα πανω στο βουνο (Φεγγαρι Όρος).Και ειδικοτερα αυτο για την αιμομιξία μου το είχε πεί ιδιος κατοικος του νησιού που ηταν λουγκρα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
μπλιαχ... οχι κ ο κουγιας...
ασε που τωρα στο ζαππινγκ επεσα πανω σε θεμα... βατιδου μηνυει το συζυγο για ξυλοδαρμο..!

Επειδή είναι Παρασκευή και κάνω ολοήμερο break.....έπεσα πάνω στο ALTER τώρα και γίνεται χαμός. Ο Κούγιας την έδειρε και την έβγαλε έξω από το σπίτι και δεν της δίνει και το παιδί. Ε ρε γλέντια!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ας βρει (η βατιδου) κανεναν καλο δικηγορο..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι κατινες που ειστε ρε....χαχαχαχαχα
μονο εγω το χω ριξει στο ποιοτικο διαβασμα (οχι του φορουμ :P )??

ας μιλησουμε για τους αντρες εχει δικιο η εριν......ειναι πιο ενδιαφερον θεμα......

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Alekosatbourdela απο οτι φαινεται οντως εχεις κανει την θητεια σου εκει περα ξερεις και τις ονομασιες σαος(φεγγαρι),σαν μερος απο φυσικη ομορφια γαμαει.φετος που πηγα καψαν 3 εκκλησακια την ιδια μερα η μια ηταν οπως πας προς κηπους εκει που στριβεις προς το παρατηρητηριο προς ανω μερια,η αλλη που εκαψαν ηταν αυτη που ειναι κοντα στο ιερο των μεγαλων θεων,και η αλλη αυτη που ειναι κοντα στις ανεμογεννητριες νομιζω.υποψειν ηταν ελληνιδες και μενουν αθηνα.φανταζεσαι να τα φτιαξεις με γκομενα και αυτη να εχει πηδηχτει με σκυλο πριν απο σενα τι να πει κανεις,παντως αυτες που εχουν μεγαλο σκυλο αρσενικο και ειχαν μεγαλα διαστηματα μοναξιας για μενα ειναι υποπτες για παραπανω απο το κανονικο φιλοζωες.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μαλιστα αρα... οι 18αρες ειναι πλεον για τα μπαζα... δεν υπαρχει ουτε μια παρθενο κ αγνο μαλλι κανουν παρτυ με ουζα με τους συμμαθητες τους...
οι 20αρες μεχρι τα 25 ριχνουν το βλεμμα τους σε οποιον εχει λεφτα να τις βγαζει εξω σε καναν καθηγητη να παιρνανε τα μαθηματα κ την βρισκουν με μπουζουκερι κ τα τοιαυτα
απο τα 25 κ μετα αρχιζει η παρακμη στα παντα... στα 30 οταν πια ειναι κ μαραμενα μηλα λυσσανε να βρουν ανδρα αλλα τους μενουν τα ραφια...
απ τα 30 κ πανω δεν τις λαμβανουμε καν υποψην.. τις γριες
τελικα ρε παιδακια υπαρχει καμια ηλικια γυναικων που να σας αρεσει πια? για ολες τις ηλικιες κ για ολες τις γυναικες ειστε ισοπεδωτικοι (τις ελληνιδες φυσικα γιατι οι ξενες ειναι σε ολα σωστες)... αναρωτιεται η απλη τηλεθεατρια ποιος εχει τελικως το προβλημα...

Μην στενοχωριεσαι κοριτσι μου....

Οι ανδρες που ξερουν απο καλο.......λαδι , γνωριζουν οτι καθε ηλικια της γυναικας , εχει την δικη της γλυκα , η ....ξυνιλα !

Προσωπικα , εχω δοκιμασει ολες τις ηλικιες , και προτιμω  τις σχετικα ωριμες , δλδ 25 -45 ολων των κατηγοριων.....

Αμα η γυνη ξευρει τι θελει και τι δινει , ολα τ`αλλα ειναι θεωριες !

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ιδανικη για εναν ανδρα ειναι η γυναικα που δεν θελει γαμο και παιδια ?

Για κανεναν αλητη που γλυφει μουνια πουτανων μπορει.
Ενας πραγματικος ανδρας με ΑΡΧΙΔΙΑ ειναι αυτος που δημιουργει,διατηρει και αφηνει πισω του μια υγιη οικογενεια.
Αλλα αφου τετοιοι δεν πολυ-υπαρχουν αφου προτιμουν 1000 ευρω με φραπε παρεα με φιλαρακια και ελευθερο χρονο και αναγκαζονται αυτες να παιξουν το ρολο του αντρα και να δουλεψουν και και και

Ολη αυτη η φαση μου θυμιζει ενα βιβλιο του coelho "στις οχθες του ποταμου πιεδρα καθησα κι εκλαψα" .
Το διδαγμα που εγω αποκομισα ειναι οτι οταν ο ανδρας σκεφτει να μοιασει στη γυναικα για να ερθει πιο κοντα της και το κανει,τοτε μπορει παραλληλα να σκεφτεται το ιδιο (δηλαδη να μοιασει στον αντρα) και η γυναικα και οταν αυτα γινουν παραλληλα τοτε το χασμα εξακολουθει μονο ειναι πλεον ανωμαλο και εχει πολλες ασχημες συνεπειες....

Φτασαμε στην περιοδο που ενα ηλιθιο τετραποδο ζωο μπορει και κοροιδευει συναισθηματικα την ανθρωπινη φυση για φροντιδα και αγαπη ενος απροστατευτου οντως(οπου σκυλος-γατα στις γυναικες βαζουμε πουτανα στους ανδρες που το κανουν εκ συστηματος).Και που τα τεραστα πλεον πετ σοπ γεμιζουν με νεες δεσποινιδες οι οποιες κρινουν οτι οι τοξοπλασματικες μολυνσεις που φερει απο τη φυση της μια βρωμογατα ειναι κατι το οποιο ειναι διατιθιμενες να ανεχτουν αφου με τους ανθρωπους τα βρισκουν δυσκολα.

οποιος καταλαβε καταλαβε

100000000000000000000000000+
εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Ιδανικη για εναν ανδρα ειναι η γυναικα που δεν θελει γαμο και παιδια ?

Για κανεναν αλητη που γλυφει μουνια πουτανων μπορει.
Ενας πραγματικος ανδρας με ΑΡΧΙΔΙΑ ειναι αυτος που δημιουργει,διατηρει και αφηνει πισω του μια υγιη οικογενεια.
Αλλα αφου τετοιοι δεν πολυ-υπαρχουν αφου προτιμουν 1000 ευρω με φραπε παρεα με φιλαρακια και ελευθερο χρονο και αναγκαζονται αυτες να παιξουν το ρολο του αντρα και να δουλεψουν και και και

Ολη αυτη η φαση μου θυμιζει ενα βιβλιο του coelho "στις οχθες του ποταμου πιεδρα καθησα κι εκλαψα" .
Το διδαγμα που εγω αποκομισα ειναι οτι οταν ο ανδρας σκεφτει να μοιασει στη γυναικα για να ερθει πιο κοντα της και το κανει,τοτε μπορει παραλληλα να σκεφτεται το ιδιο (δηλαδη να μοιασει στον αντρα) και η γυναικα και οταν αυτα γινουν παραλληλα τοτε το χασμα εξακολουθει μονο ειναι πλεον ανωμαλο και εχει πολλες ασχημες συνεπειες....

Φτασαμε στην περιοδο που ενα ηλιθιο τετραποδο ζωο μπορει και κοροιδευει συναισθηματικα την ανθρωπινη φυση για φροντιδα και αγαπη ενος απροστατευτου οντως(οπου σκυλος-γατα στις γυναικες βαζουμε πουτανα στους ανδρες που το κανουν εκ συστηματος).Και που τα τεραστα πλεον πετ σοπ γεμιζουν με νεες δεσποινιδες οι οποιες κρινουν οτι οι τοξοπλασματικες μολυνσεις που φερει απο τη φυση της μια βρωμογατα ειναι κατι το οποιο ειναι διατιθιμενες να ανεχτουν αφου με τους ανθρωπους τα βρισκουν δυσκολα.

οποιος καταλαβε καταλαβε
δηλαδη εγω που γλειφω πουτανομουνια ειμαι αλητης?? ενας απλος μουνοδουλος νομιζα ειμαι.
Αλλωστε ο σκοπος αγιαζει τα γαμημενα μεσα. Οποιος καταλαβε καταλαβε.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Επειδή είναι Παρασκευή και κάνω ολοήμερο break.....έπεσα πάνω στο ALTER τώρα και γίνεται χαμός. Ο Κούγιας την έδειρε και την έβγαλε έξω από το σπίτι και δεν της δίνει και το παιδί. Ε ρε γλέντια!!!
έτσι είναι αυτά! όταν είσαι μαιντανός και έχεις γνώμη ακόμα και για τις καρετα-καρέτα γυρίζει μπούμερανγκ! πάρε στη μούρη όλες τις κάμερες κούγια μου

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλε pleasuregiver,

Παρακαλώ τη προσοχή σου : [size=14pt]*[/size]  Κανόνες λειτουργίας του forum Νο6

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

Επισκέπτης
Φίλε pleasuregiver,

Παρακαλώ τη προσοχή σου : [size=14pt]*[/size]  Κανόνες λειτουργίας του forum Νο6

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.
σε τι ακριβως αναφερεσαι???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ!

Απογευματινά μαθήματα. Έναρξη αυτόν τον μήνα!
Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας των μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες.

Θέμα 1: Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα - βήμα με  παρουσίαση slides.

Θέμα 2: Χαρτιά τουαλέτας: φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή; Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

Θέμα 3: Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος. Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα.

Θέμα 4: Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; Παραδείγματα σε βίντεο.

Θέμα 5: Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το TVcontrol από το έτερό σου ήμισυ. Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση.

Θέμα 6: Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις πράγματα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω ενώ ουρλιάζεις. Ανοιχτή συζήτηση.

Θέμα 7: Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σας. Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα.

Θέμα 8: Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται. Αληθινές μαρτυρίες.

Θέμα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει;  Προσομοίωση οδήγησης.

Θέμα 10: Μάθημα ζωής: οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο. Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί.

Θέμα 11: Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια. Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής.

Θέμα 12: Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις.

ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Οι γυναίκες νομίζουν ότι ήδη τα ξέρουν όλα, αλλά ένα λεπτό... Μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα και για τις γυναίκες στα ακόλουθα θέματα:

1: Σιωπή, Το Τελικό Σύνορο: Εκεί που Καμία Γυναίκα Δεν Έχει Ξαναπάει

2. Η ανεξερεύνητη Πλευρά των Τραπεζικών Συναλλαγών: Καταθέσεις

3. Πάρτυ: Χωρίς Καινούρια Ρούχα

4. Διαχείριση Ανδρών: Οι μικροκαυγάδες μπορούν να περιμένουν για μετά το τέλος του αγώνα.

5. Τουαλέτα Ι: Και οι άνδρες χρειάζονται χώρο στην τουαλέτα

6. Τουαλέτα ΙΙ: Το ξυραφάκι του είναι δικό του

7. Επικοινωνία Ι: Δάκρυα - Το τελευταίο καταφύγιο, όχι το πρώτο

8. Επικοινωνία ΙΙ: Σκέψη πριν την ομιλία

9. Επικοινωνία ΙΙΙ: Πώς να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς γκρίνια

10. Ασφαλής οδήγηση: Ένα προσόν που ΜΠΟΡΕΙΣ να αποκτήσεις

11. Τηλέφωνο: Πώς να το κλείσεις

12. Εισαγωγή στο παρκάρισμα

13. Παρκάρισμα για προχωρημένες: Με την όπισθεν

14. Μαγειρική Ι: Αγοράζω πατάτες, αυγά και λάδι

15. Μαγειρική ΙΙ: Πώς να μην επιβάλλεις τη δίαιτά σου στους άλλους ανθρώπους

16: Κοπλιμέντα: Να τα δέχεσαι με ευγένεια

17. Χορός: Γιατί στους άντρες δεν αρέσει

18. Κλασική Υπόδυση: Να φοράς παπούτσια που ήδη έχεις

19. Σκόνη στο σπίτι: Μια άκακη φυσική ουσία που μόνο οι γυναίκες προσέχουν

20. Ενοποίηση της μπουγάδας: Πώς να τα πλένεις όλα μαζί

21. Λάδι και Βενζίνη: Το αυτοκίνητό σου χρειάζεται και τα δύο

Διαλεγετε και παιρνετε....... :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ποσο διαρκουν και ποσο χρεωνονται τα μαθηματα αυτα ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομιζω ετησια ειναι μιας και προκειται για απιστευτης πολυπλοκοτητας σεμιναρια οποτε θες και χωρο και χρονο :P

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Θέμα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει; 

Μπουάχαχαχαχαχα!!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα.....!!!
λιγο δυσκολο....!
Γυναικα στο τιμονι ο Χαρος σε ζυγωνει....!!!
(ελαχιστες ειναι αυτες που ξερουνε να οδηγανε καλα και τις βγαζω το καπελο...!!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom