Επισκέπτης
Ας μιλήσουμε για τους άντρες και ας αφήσουμε τις γυναίκες δεν έχει ενδιαφέρον αν μιλάμε όλο για εμάς...
agent_nina δεν πιστευω ο σκυλος να ειναι αρσενικος,ειναι; παντως ρε παιδια ειχα γνωρισει μια στη σαμοθρακη που αυτη και η φιλη της ειχαν ενα σκυλο τεραστιο που θα ειχε και κανα κουκουνι τεραστιο απο οτι καταλαβα ηταν μπαι τουλαχιστον αν και εγω μαλλον(στανταρ) νομιζω οτι πανε τουλαχιστον και με σκυλια μην πω και με αλογα αν και ειναι λιγο δυσκολο και ηταν ωραια μουνια γαμω την πουτανα μου,ρε μια χαρα περνανε τα σκυλια φαγητο εχουν γαμησει εχουν αλλοι στην αφρικη πεθαινουν απο την πεινα και εδω τα σκυλια βασιλιαδες.
ασχετο ρε παιδες δεν μου δουλευει η μπουρδελο παραθεση γαμω την πουτανα μου.
BiteMeIaMfresH : ο Κούγιας των γυναικών..
μπλιαχ... οχι κ ο κουγιας...
ασε που τωρα στο ζαππινγκ επεσα πανω σε θεμα... βατιδου μηνυει το συζυγο για ξυλοδαρμο..!
μαλιστα αρα... οι 18αρες ειναι πλεον για τα μπαζα... δεν υπαρχει ουτε μια παρθενο κ αγνο μαλλι κανουν παρτυ με ουζα με τους συμμαθητες τους...
οι 20αρες μεχρι τα 25 ριχνουν το βλεμμα τους σε οποιον εχει λεφτα να τις βγαζει εξω σε καναν καθηγητη να παιρνανε τα μαθηματα κ την βρισκουν με μπουζουκερι κ τα τοιαυτα
απο τα 25 κ μετα αρχιζει η παρακμη στα παντα... στα 30 οταν πια ειναι κ μαραμενα μηλα λυσσανε να βρουν ανδρα αλλα τους μενουν τα ραφια...
απ τα 30 κ πανω δεν τις λαμβανουμε καν υποψην.. τις γριες
τελικα ρε παιδακια υπαρχει καμια ηλικια γυναικων που να σας αρεσει πια? για ολες τις ηλικιες κ για ολες τις γυναικες ειστε ισοπεδωτικοι (τις ελληνιδες φυσικα γιατι οι ξενες ειναι σε ολα σωστες)... αναρωτιεται η απλη τηλεθεατρια ποιος εχει τελικως το προβλημα...
Ιδανικη για εναν ανδρα ειναι η γυναικα που δεν θελει γαμο και παιδια ?
Για κανεναν αλητη που γλυφει μουνια πουτανων μπορει.
Ενας πραγματικος ανδρας με ΑΡΧΙΔΙΑ ειναι αυτος που δημιουργει,διατηρει και αφηνει πισω του μια υγιη οικογενεια.
Αλλα αφου τετοιοι δεν πολυ-υπαρχουν αφου προτιμουν 1000 ευρω με φραπε παρεα με φιλαρακια και ελευθερο χρονο και αναγκαζονται αυτες να παιξουν το ρολο του αντρα και να δουλεψουν και και και
Ολη αυτη η φαση μου θυμιζει ενα βιβλιο του coelho "στις οχθες του ποταμου πιεδρα καθησα κι εκλαψα" .
Το διδαγμα που εγω αποκομισα ειναι οτι οταν ο ανδρας σκεφτει να μοιασει στη γυναικα για να ερθει πιο κοντα της και το κανει,τοτε μπορει παραλληλα να σκεφτεται το ιδιο (δηλαδη να μοιασει στον αντρα) και η γυναικα και οταν αυτα γινουν παραλληλα τοτε το χασμα εξακολουθει μονο ειναι πλεον ανωμαλο και εχει πολλες ασχημες συνεπειες....
Φτασαμε στην περιοδο που ενα ηλιθιο τετραποδο ζωο μπορει και κοροιδευει συναισθηματικα την ανθρωπινη φυση για φροντιδα και αγαπη ενος απροστατευτου οντως(οπου σκυλος-γατα στις γυναικες βαζουμε πουτανα στους ανδρες που το κανουν εκ συστηματος).Και που τα τεραστα πλεον πετ σοπ γεμιζουν με νεες δεσποινιδες οι οποιες κρινουν οτι οι τοξοπλασματικες μολυνσεις που φερει απο τη φυση της μια βρωμογατα ειναι κατι το οποιο ειναι διατιθιμενες να ανεχτουν αφου με τους ανθρωπους τα βρισκουν δυσκολα.
οποιος καταλαβε καταλαβε
δηλαδη εγω που γλειφω πουτανομουνια ειμαι αλητης?? ενας απλος μουνοδουλος νομιζα ειμαι.Ιδανικη για εναν ανδρα ειναι η γυναικα που δεν θελει γαμο και παιδια ?
Για κανεναν αλητη που γλυφει μουνια πουτανων μπορει.
Ενας πραγματικος ανδρας με ΑΡΧΙΔΙΑ ειναι αυτος που δημιουργει,διατηρει και αφηνει πισω του μια υγιη οικογενεια.
Αλλα αφου τετοιοι δεν πολυ-υπαρχουν αφου προτιμουν 1000 ευρω με φραπε παρεα με φιλαρακια και ελευθερο χρονο και αναγκαζονται αυτες να παιξουν το ρολο του αντρα και να δουλεψουν και και και
Ολη αυτη η φαση μου θυμιζει ενα βιβλιο του coelho "στις οχθες του ποταμου πιεδρα καθησα κι εκλαψα" .
Το διδαγμα που εγω αποκομισα ειναι οτι οταν ο ανδρας σκεφτει να μοιασει στη γυναικα για να ερθει πιο κοντα της και το κανει,τοτε μπορει παραλληλα να σκεφτεται το ιδιο (δηλαδη να μοιασει στον αντρα) και η γυναικα και οταν αυτα γινουν παραλληλα τοτε το χασμα εξακολουθει μονο ειναι πλεον ανωμαλο και εχει πολλες ασχημες συνεπειες....
Φτασαμε στην περιοδο που ενα ηλιθιο τετραποδο ζωο μπορει και κοροιδευει συναισθηματικα την ανθρωπινη φυση για φροντιδα και αγαπη ενος απροστατευτου οντως(οπου σκυλος-γατα στις γυναικες βαζουμε πουτανα στους ανδρες που το κανουν εκ συστηματος).Και που τα τεραστα πλεον πετ σοπ γεμιζουν με νεες δεσποινιδες οι οποιες κρινουν οτι οι τοξοπλασματικες μολυνσεις που φερει απο τη φυση της μια βρωμογατα ειναι κατι το οποιο ειναι διατιθιμενες να ανεχτουν αφου με τους ανθρωπους τα βρισκουν δυσκολα.
οποιος καταλαβε καταλαβε
έτσι είναι αυτά! όταν είσαι μαιντανός και έχεις γνώμη ακόμα και για τις καρετα-καρέτα γυρίζει μπούμερανγκ! πάρε στη μούρη όλες τις κάμερες κούγια μουΕπειδή είναι Παρασκευή και κάνω ολοήμερο break.....έπεσα πάνω στο ALTER τώρα και γίνεται χαμός. Ο Κούγιας την έδειρε και την έβγαλε έξω από το σπίτι και δεν της δίνει και το παιδί. Ε ρε γλέντια!!!
σε τι ακριβως αναφερεσαι???Φίλε pleasuregiver,
Παρακαλώ τη προσοχή σου : [size=14pt]*[/size] Κανόνες λειτουργίας του forum Νο6
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.
σε τι ακριβως αναφερεσαι???