Idrag
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
περιμενω απαντηση για τα στοιχεια και εγω ..Όχι είναι συνεχώς vip κ δεν μπορώ να της μιλήσω.
Εάν έχεις στοιχεία επικοινωνίας θα το εκτιμούσα..με πμ
περιμενω απαντηση για τα στοιχεια και εγω ..Όχι είναι συνεχώς vip κ δεν μπορώ να της μιλήσω.
Γιώργο πάει και σε ξενοδοχείο η κοπέλα.Όχι είναι συνεχώς vip κ δεν μπορώ να της μιλήσω.
εσυ αλλαξες διατροφικες συνηθειες τωρα τρως και μιλφονια μπαγασαΓιώργο πάει και σε ξενοδοχείο η κοπέλα.
Μέχρι μιλφονια πάω γιατί μετά μπαίνουμε στις ευπαθείς ομαδες και δεν κάνει....εσυ αλλαξες διατροφικες συνηθειες τωρα τρως και μιλφονια μπαγασα
Καμία πληροφορία για αυτήν? μου είπε 50 στο χώρο της....
είναι παλια η Αναστασια. Τωρα συνεργάζεται με το μαγαζακι Καλλιροης . Παντως τα 50 τα αξιζει και τα δουλευειΕίδα μια άλλη φώτο της,
πολλά υποσχόμενη φαίνεται
γιατι τωρα πως την λενε περσεφονη αν εχεις κατι πιο ουσιώδες θα μας βοηθουσεςείναι παλια η Αναστασια. Τωρα συνεργάζεται με το μαγαζακι Καλλιροης . Παντως τα 50 τα αξιζει και τα δουλευει
Το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει. Θα τις βρω από το viber και θα τις ανεβάσω.Μην ανακατευεσαι εσυ. Ο Στυλεμαν πρεπει να στειλει φωτο.
είναι παλια η Αναστασια. Τωρα συνεργάζεται με το μαγαζακι Καλλιροης . Παντως τα 50 τα αξιζει και τα δουλευει
Αρχισε ήδη δειλά δειλά τις εκπτώσεις η Ναταλία απ΄ότι βλέπω....... ;)είναι παλια η Αναστασια. Τωρα συνεργάζεται με το μαγαζακι Καλλιροης . Παντως τα 50 τα αξιζει και τα δουλευει
Απο τοτε που εφερε δυο λετονες απαραδεκτες της εβγαλα κοκκινη καρτα. παντως η Αναστασια δειχνει καληΑρχισε ήδη δειλά δειλά τις εκπτώσεις η Ναταλία απ΄ότι βλέπω....... ;)
Εάν δεν φαίνεται πρόσωπο ανέβασε την εδώ ή εάν φαίνεται κάλυψε τοΕίδα μια άλλη φώτο της,
πολλά υποσχόμενη φαίνεται
Μια χαρά ήταν οι Λεττονές, που σε χαλάσανε;Απο τοτε που εφερε δυο λετονες απαραδεκτες της εβγαλα κοκκινη καρτα. παντως η Αναστασια δειχνει καλη
Η μια κρυα σαν τον Πουτιν και η αλλη εψαχνες να βρεις δερμα απο το μελανιΜια χαρά ήταν οι Λεττονές, που σε χαλάσανε;
Πολύ καλόΚαλημερα σας ειδου και μια φωτο της
αν ακολουθει πρακτικες του υποτιθέμενου γραφειου(μην χεσω) > δεν θα ειναι καλο το αποτελεσμα ;) μιλαω λογω πολυ μεγαλης πειραςΠολύ καλό
Καλημερα σας ειδου και μια φωτο της