Idrag
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
περιμενω απαντηση για τα στοιχεια και εγω ..Όχι είναι συνεχώς vip κ δεν μπορώ να της μιλήσω.
Εάν έχεις στοιχεία επικοινωνίας θα το εκτιμούσα..με πμ
περιμενω απαντηση για τα στοιχεια και εγω ..Όχι είναι συνεχώς vip κ δεν μπορώ να της μιλήσω.
Γιώργο πάει και σε ξενοδοχείο η κοπέλα.Όχι είναι συνεχώς vip κ δεν μπορώ να της μιλήσω.
εσυ αλλαξες διατροφικες συνηθειεςΓιώργο πάει και σε ξενοδοχείο η κοπέλα.
Μέχρι μιλφονια πάω γιατί μετά μπαίνουμε στις ευπαθείς ομαδες και δεν κάνει....εσυ αλλαξες διατροφικες συνηθειες![]()
τωρα τρως και μιλφονια μπαγασα
![]()
![]()
![]()
![]()
Καμία πληροφορία για αυτήν? μου είπε 50 στο χώρο της....
είναι παλια η Αναστασια. Τωρα συνεργάζεται με το μαγαζακι Καλλιροης . Παντως τα 50 τα αξιζει και τα δουλευειΕίδα μια άλλη φώτο της,
πολλά υποσχόμενη φαίνεται
γιατι τωρα πως την λενε περσεφονηείναι παλια η Αναστασια. Τωρα συνεργάζεται με το μαγαζακι Καλλιροης . Παντως τα 50 τα αξιζει και τα δουλευει
Το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει. Θα τις βρω από το viber και θα τις ανεβάσω.Μην ανακατευεσαι εσυ. Ο Στυλεμαν πρεπει να στειλει φωτο.
είναι παλια η Αναστασια. Τωρα συνεργάζεται με το μαγαζακι Καλλιροης . Παντως τα 50 τα αξιζει και τα δουλευει
Αρχισε ήδη δειλά δειλά τις εκπτώσεις η Ναταλία απ΄ότι βλέπω....... ;)είναι παλια η Αναστασια. Τωρα συνεργάζεται με το μαγαζακι Καλλιροης . Παντως τα 50 τα αξιζει και τα δουλευει
Απο τοτε που εφερε δυο λετονες απαραδεκτες της εβγαλα κοκκινη καρτα. παντως η Αναστασια δειχνει καληΑρχισε ήδη δειλά δειλά τις εκπτώσεις η Ναταλία απ΄ότι βλέπω....... ;)
Εάν δεν φαίνεται πρόσωπο ανέβασε την εδώ ή εάν φαίνεται κάλυψε τοΕίδα μια άλλη φώτο της,
πολλά υποσχόμενη φαίνεται
Μια χαρά ήταν οι Λεττονές, που σε χαλάσανε;Απο τοτε που εφερε δυο λετονες απαραδεκτες της εβγαλα κοκκινη καρτα. παντως η Αναστασια δειχνει καλη
Η μια κρυα σαν τον Πουτιν και η αλλη εψαχνες να βρεις δερμα απο το μελανιΜια χαρά ήταν οι Λεττονές, που σε χαλάσανε;
Πολύ καλόΚαλημερα σας ειδου και μια φωτο της
αν ακολουθει πρακτικες του υποτιθέμενου γραφειου(μην χεσω) >Πολύ καλό
Καλημερα σας ειδου και μια φωτο της