jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
οτι εχει το μαυρο της το χαλι
οτι εχει το μαυρο της το χαλι
εννοείται ότι δεν μπορουμε όλοι να πηδάμε τις μουναρες που πηδάς εσύ πχ Evaοτι εχει το μαυρο της το χαλι
ΒΑΣΙΛΑΚΓΗ μην το παιρνεις προσωπικα. Την γνωμη μου ειπαεννοείται ότι δεν μπορουμε όλοι να πηδάμε τις μουναρες που πηδάς εσύ πχ Eva
Εννοείται ρε Βρετανακό και εγώ την γνώμη μου εξέφρασα αλίμονο όλοι την έχουμε.......από μια......ΒΑΣΙΛΑΚΓΗ μην το παιρνεις προσωπικα. Την γνωμη μου ειπα
ναι βρε. Κι αμα εισαι καλος θα σου δωσω κι αλλες σαν την Ευα . Αντε καληνυχτα τωρα.Εννοείται ρε Βρετανακό και εγώ την γνώμη μου εξέφρασα αλίμονο όλοι την έχουμε.......από μια......
τι να μου δώσεις; όχι ρε συ μεγαλώσαμε για τέτοια κασκαντεριλικια.Καληνυχτα και να σκεπαζεσαι καλά εεε;ναι βρε. Κι αμα εισαι καλος θα σου δωσω κι αλλες σαν την Ευα . Αντε καληνυχτα τωρα.
Καλησπέρα.
Ξέρουμε κάποια που να γουστάρει ταξιδάκια;
Ευχαριστώ
δύσκολα με τον ιο. Ειναι όλοι κ όλες χεσμένοιΚαμμία δεν δέχθηκε να έρθει Χανιά για διήμερο ή τριήμερο..
δες το «invite» ειναι εφαρμογή! Εκεί παίζει πολύ πραμα για ταξίδιαΔεν λέμε για τώρα. Οπότε και να ρώτησα.
φάγανε τίποτα,καλό,και τους πείραξε?....σταφυλακι πχ?δύσκολα με τον ιο. Ειναι όλοι κ όλες χεσμένοι
Πουπεσκου
Πηρες Ντακοτα company ?Καμμία δεν δέχθηκε να έρθει Χανιά για διήμερο ή τριήμερο..
Πουπεσκου
δεν λεει :- ειναι μουγκή ;) για εσενα δεν εχει κενο σε 3 μηνες ελα με τον κηδεμονα σουΛεει τιποτα η βυζου??