μου εστειλε η δεσποινις
ξερουμε κατι για αυτην?
ξερουμε κατι για αυτην?
μου εστειλε η δεσποινις
ξερουμε κατι για αυτην?
απαγορεύεται γενικώς το κάπνισμα
Το ψιλιάστηκες και μόνος σου ότι πρέπει να σεΜη βαρατε, αλλα ποια ειναι η μελαχρινη Σβετλανα ? Eυχαριστω !
Οχι η ξανθια. Η αλλη ρε συΜη βαρατε, αλλα ποια ειναι η μελαχρινη Σβετλανα ? Eυχαριστω !
εσυ εχεις δουλιτσα τυπε..Οχι η ξανθια. Η αλλη ρε συ
πες μας τι σου έστειλε...
Στο σωμα καλυτερη η Σβετλανα σε ολα τα άλλα η Ιζαμπελα δε συγκρινεται όσο για τις φιλες της Σβετλανας απογοητευση σκετηΩραία κριτική . Για πες γνώμη. Σβετλάνα ή Ιζαμπέλα?
Στο σωμα καλυτερη η Σβετλανα σε ολα τα άλλα η Ιζαμπελα δε συγκρινεται όσο για τις φιλες της Σβετλανας απογοητευση σκετη
Για ποια μιλάς φίλε? Για τη Νικόλ?Τη φίλη της Σβετλανας που κάνει τα ραντεβού στην Ηλιούπολη αξίζει να τη δοκιμάσεις...
Για ποια μιλάς φίλε? Για τη Νικόλ?
Ακριβώς...Κι εγώ αυτήν σκέφτηκα στην αρχή, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Νικόλ έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό. Για άλλη λέει, που το χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι ότι άμα σε καβαλήσει δεν σταματάει να κάνει μούσκεμα εσένα και τα σεντόνια του κρεβατιού.
Η Βαλέρια παίρνει 80 για φουλMan πόσο έδωσες?
80 με κολο για μιαμιση ωραMan πόσο έδωσες?
Ναι κ εγώ έτσι ξέρω.. μέχρι νεωτέρας βέβαιαΚι εγώ αυτήν σκέφτηκα στην αρχή, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Νικόλ έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό. Για άλλη λέει, που το χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι ότι άμα σε καβαλήσει δεν σταματάει να κάνει μούσκεμα εσένα και τα σεντόνια του κρεβατιού.
Η Νικολ δεν είναι μια που εμενε Αργυρουπολη η καπου εκει κοντα ?Κι εγώ αυτήν σκέφτηκα στην αρχή, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Νικόλ έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό. Για άλλη λέει, που το χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι ότι άμα σε καβαλήσει δεν σταματάει να κάνει μούσκεμα εσένα και τα σεντόνια του κρεβατιού.
αυτο ειναι το δολομα για να τσιμπαει πελατες η πονηρη πενηνταπενταρα και βαλε ηθοποιος που ειναι κινδυνος θανατος για την υγεια των πελατων της θα τα γραψω αναλυτικα στην κριτικη μου κι οποιος θελει με πιστευει οι αλλοι ας συνεχισουν να την πληρωνουν