TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ενταξει μωρε ξεχασε το 1 :- λεπτομερειαΚαποιος πουστης κανει πλακα κι εβαλε την γιαγια του την πεθαμενη. Ακου 50 !!!!!
ενταξει μωρε ξεχασε το 1 :- λεπτομερειαΚαποιος πουστης κανει πλακα κι εβαλε την γιαγια του την πεθαμενη. Ακου 50 !!!!!
να προσεχεις μονο την τσιμπιδα του νομου ;) ειναι ποινικο αδικημα η αποπλανηση ανιληκου
εσυ τελικα εισαι ο τυχερος που θα φαει και την προικα ;) αλλα και την τρυπα ;) αφαγωτηΕγω παντως εκανα like, ζητησα κια το τηλεφωνο της για ραντεβουκαι περιμενω!!!!!!
Να ενηλικιωθει
Ίσως υπερβολικά καλή, ας περιμένουμε να δούμε αν είναι αληθινή
Χαχαχα..Ίσως υπερβολικά καλή, ας περιμένουμε να δούμε αν είναι αληθινή
Εσύ φταις που τα μοιράζεσαι μαζί μαςΧαχαχα..
Μην πέσετε όλοι μαζί κ μου τη πανικοβαλλετε κ .. κλείσει το προφίλ της γιατί αλλιώς δεν θα σας ξαναδειξω τίποτα
Ναι.. είμαι πολύ αλτρουιστης χαχαχαΕσύ φταις που τα μοιράζεσαι μαζί μας
Την ψηνω γθια κολαρακι. Αλλα σιγα σιγα ρε σεις θα το καψετε το μωροΝαι.. είμαι πολύ αλτρουιστης χαχαχα
Χαχαχα.. χαχαχα .. είσαι σίγουρος ότι θα θες να το κάνεις αυτό;;;Την ψηνω γθια κολαρακι. Αλλα σιγα σιγα ρε σεις θα το καψετε το μωρο
Ίσως υπερβολικά καλή, ας περιμένουμε να δούμε αν είναι αληθινή
Αυτό με τα φίλτρα πια, άφιλτρα δεν καπνίζει κανείς;κριμα δεν μπορω να της γραψω λογω φιλτρου ηλικιας ....πφφφφφφφφφφφ
απαγορεύεται γενικώς το κάπνισμαΑυτό με τα φίλτρα πια, άφιλτρα δεν καπνίζει κανείς;
Αυτή είναι για bdsm κόλπα...
Εδώ κάτι? Εστειλα, καμμία απάντηση
Εδώ κάτι? Εστειλα, καμμία απάντηση
Έλα ντεΑυτό με τα φίλτρα πια, άφιλτρα δεν καπνίζει κανείς;
Και θα φάμε και ξύλο..??φωτό fake πάνω σε fake...
το κεφάλι της Jennifer Love Hewitt φωτοσοπιασμένο πάνω σε άλλο κορμί...
φαντάσου τι σε περιμένει πίσω από την πόρτα!
Α μπα;Παίζει να είναι η ποπεσκου έχει αλλάξει πρόγραμμα το γύρισε στο αυταρχικό.