TRR
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 6
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
συμφωνω ειναι καλη την εχω παρει τρεις τεσερεις φορες αξιζει για τα λεφτα τηςΣε ευχαριστω Jimy να σαι καλα φιλε μου !!!!
συμφωνω ειναι καλη την εχω παρει τρεις τεσερεις φορες αξιζει για τα λεφτα τηςΣε ευχαριστω Jimy να σαι καλα φιλε μου !!!!
Γνωρίζουμε κάτι εδώ αν αξίζει;;; 100 Euro???
εχουν αναφερθει πολλες φορες οχι μιαΡε παιδιά ποιος είπε για ακάποτα και οσμές ??? Έχει κάποιος εμπειρία γιατί δεν θυμάμαι ?
Προ ημερων μετα απο τελεσιγραφο "η μου στελνεις τηλεφωνο ΄ή αντε για" μουστειλε το viber . Με αναγκασε να κατεβω Πριαμο Αργυρουπολη κι ειχα τα νευρα μου οπως στο ανεκδοτο με τον γρυλο και τον χωριατη . Αλλα αποδειχτηκε οτι αξιζε το ταξιδακι και ολο το πρωινο . Η Λικα ειναι 35αρα αντε 38αρα. Η Φωτογραφια στο μαμπα την αδικει. Ειναι βεβαια γεματουλα ( γυρω στα 55-58 κιλα ) αλλα ειναι πιο ομορφη . Στην αρχη κουμπομενη αλλα μετα τα πρωτα φιλια και χαδια ανοιχτηκε . Με χερια , ποδια και χειλια μ εβαλε κατω να με γαμισει . Το κολαρακι στενο οσο πρεπει και το νινακι της μοσχομυριστο. Αναβει οταν της φιλας τα στηθη και λιωνει οταν την γλυφεις .Να μην τα πολυλογω κατσαμε δυο ωρες και χωρισαμε γιατι μεσημεριασε. Τα πηρα ολα με 100 ευρω. Μελανο της στοιχειο οτι εκει που μιλατε ελληνικα το γυριζει σε αγγλικα ή ρωσσικα . Ειδικα πανω στο πηδημα να μην καταλαβαινεις τι σου λεει ? Μου ειπε οτι θα φυγει για το χωριο της την Ουκρανια και θα γυρισει μετα το Πασχα. Μονο μην μου ζητατε τηλεφωνο. Δεν το δινει αν δεν σε δει στο μαμπα και σε ανακρινει τι ηλικια εχεις ? τι δουλεια κανεις ? κλπ. Δεν ξερω γιατι τα ρωταει . Μπορει να ειναι το φετιχ της. Σημασια εχει οτι γαμιεται ομορφα ασχετα αν εγω ειχα νευρα και δεν το ευχαριστηθηκα.
εχουν αναφερθει πολλες φορες οχι μια
εχει αλλαξει και 10 ονοματα φιλε > θα το ψαξω ;)Τάσο έκατσα και έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Διαφωτίσε με σε παρακαλώ.
Μόνο ένα διάλογο βρήκα πολλές σελίδες πίσω που ρωτούσε ένας και κάποιος είπε για ακάποτα αλλά δεν αναφέρονταν σε αυτή τελικά.
Μόνο ερωτήσεις βρήκα χωρίς απαντήσεις.
εχει αλλαξει και 10 ονοματα φιλε > θα το ψαξω ;)
οχιΠες κάποιο όνομα μήπως τη θυμηθώ ...? Πάντως μιλάει καλά Ελληνικά. Δεν νομίζω να είναι αυτή η Αναστασία η Ουκρανή από Βούλα ??
understatement...Ειναι βεβαια γεματουλα
Χουφτωσε ρε. Χουφτωσε πριν φυγειΩραιος
Γαμω το κ μου χε κανει like στο προφιλ μου στο μαμπα
Φτου μεσα
Χουφτωσε ρε. Χουφτωσε πριν φυγει
55-58 δεν είναι κακό..60-65 αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο σε σχέση με το ύψος πάντα.Προ ημερων μετα απο τελεσιγραφο "η μου στελνεις τηλεφωνο ΄ή αντε για" μουστειλε το viber . Με αναγκασε να κατεβω Πριαμο Αργυρουπολη κι ειχα τα νευρα μου οπως στο ανεκδοτο με τον γρυλο και τον χωριατη . Αλλα αποδειχτηκε οτι αξιζε το ταξιδακι και ολο το πρωινο . Η Λικα ειναι 35αρα αντε 38αρα. Η Φωτογραφια στο μαμπα την αδικει. Ειναι βεβαια γεματουλα ( γυρω στα 55-58 κιλα ) αλλα ειναι πιο ομορφη . Στην αρχη κουμπομενη αλλα μετα τα πρωτα φιλια και χαδια ανοιχτηκε . Με χερια , ποδια και χειλια μ εβαλε κατω να με γαμισει . Το κολαρακι στενο οσο πρεπει και το νινακι της μοσχομυριστο. Αναβει οταν της φιλας τα στηθη και λιωνει οταν την γλυφεις .Να μην τα πολυλογω κατσαμε δυο ωρες και χωρισαμε γιατι μεσημεριασε. Τα πηρα ολα με 100 ευρω. Μελανο της στοιχειο οτι εκει που μιλατε ελληνικα το γυριζει σε αγγλικα ή ρωσσικα . Ειδικα πανω στο πηδημα να μην καταλαβαινεις τι σου λεει ? Μου ειπε οτι θα φυγει για το χωριο της την Ουκρανια και θα γυρισει μετα το Πασχα. Μονο μην μου ζητατε τηλεφωνο. Δεν το δινει αν δεν σε δει στο μαμπα και σε ανακρινει τι ηλικια εχεις ? τι δουλεια κανεις ? κλπ. Δεν ξερω γιατι τα ρωταει . Μπορει να ειναι το φετιχ της. Σημασια εχει οτι γαμιεται ομορφα ασχετα αν εγω ειχα νευρα και δεν το ευχαριστηθηκα.
Γνωρίζουμε την κυρία?
μουφα απότι ειπαν καποιοι, η κορη της θωδη (αν και δεν ξερω τι σημαινει αυτο) με πολλα προφιλ
την αφησα συξηλη μολις το εμαθα
Τι να σημαίνει άραγε.. ότι μοιάζει με την Θώδη ίσως σαν να ήταν κόρη της?Δες εδώ: