Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
Καλα εδω εχει κανει λαθος και στην ηλικια.Γενικα στις πληροφοριες στο προφιλ της τα εχει κανει κολοςτο 1,50 , 70 κιλα το ειδατε? ...
Καλα εδω εχει κανει λαθος και στην ηλικια.Γενικα στις πληροφοριες στο προφιλ της τα εχει κανει κολοςτο 1,50 , 70 κιλα το ειδατε? ...
Παιδιά καλησπέρα.
Προσοχή με αυτην που ήρθε Αθήνα........
Και την φιλενάδα της
Την δεύτερη δεν την πήρα γιατί κλείσαμε ραντεβού και με έκοψε απο το ξενοδοχείο ο δικος της.
Απο το ύφος της αγενεστατη!!
Έπρεπε να κάνεις τον δύσκολο και να της πεις ότι δεν κάνεις τέτοιαΗ πρωτη μου χε στειλει μονη της τηλ!!
Έπρεπε να κάνεις τον δύσκολο και να της πεις ότι δεν κάνεις τέτοια
Ναι ναι .. για ποιον σε πέρασε δηλαδή
Σε λίγο θα μας πουν ότι στο mamba ψάχνουμε ναΝαι ναι .. για ποιον σε πέρασε δηλαδή
για τον σεβαχ τον θαλασσινο με την κοτσιδαΝαι ναι .. για ποιον σε πέρασε δηλαδή
Εντυπώσεις από την πρώτη έχουμε? Μου έδωσε τηλ.Η πρωτη μου χε στειλει μονη της τηλ!!
Βάλε mamba φίλε και μπες στο προφίλ της.καλημερα φιλε δεν εχω mamba εχεις τηφωνο τησ κοπελας?
Η πρωτη μου χε στειλει μονη της τηλ!!
καλησπερα σε ολους μετα απο πολλα χρονια απουσιας αλλα δε σταματησα να παρακολουθω το σαιτ ειπα να δοκιμασω αυτο το gilfaki...συναδελφοι τα φωτα σας !!!! το εγραψα και εδω συναδελφοι γιατι καπου ειχα δει το προφιλ της αλλα δε το βρισκω πλεον.
Η πρωτη μου χε στειλει μονη της τηλ!!
Τζιμη εχω γράψει αναλυτικοτατη κριτική ποιο πισω.....για την πρώτη.
Το εγραψα γιατί ήξερα οτι θα έρθουν Αθήνα και θα ζητάνε 100αρια!!
Με την δεύτερη έκλεισα ραντεβού δήθεν μονη τής αλλα οταν έφτασα στο ξενοδοχείο (ξενοδοχείο χαλια μαυρα) με κάνανε τσεκ κοντρολ ο νταβας απο το πανω μπαλκόνι με πολυ άσχημη φάτσα!!
Οποτε την εκανα και ακυρωσα το ραντεβού
Παίδες του 50 αρικου και πολυ ειναι!!
Καθοδηγουνται απο κατι τυπαδες που τις φερανε εδω στην Ρόδο!!
Δεν ειναι μόνες τούς!!
Και για να πω την αλήθεια για εσάς εκει δεν αξίζουν!!
Έχετε άλλες καλύτερες επιλογές!!
αφου εισαι ομορφοπαιδο ρε!!!!
Κάνε θερμομέτρηση, ποτέ δεν ξέρεις :SΜε κανεις κ κοκινιζω
Κάνε θερμομέτρηση, ποτέ δεν ξέρεις :S
Κάνε θερμομέτρηση, ποτέ δεν ξέρεις :S
Στο 50αρι? Δικό της χώρο?καλησπερα σε ολους μετα απο πολλα χρονια απουσιας αλλα δε σταματησα να παρακολουθω το σαιτ ειπα να δοκιμασω αυτο το gilfaki...συναδελφοι τα φωτα σας !!!! το εγραψα και εδω συναδελφοι γιατι καπου ειχα δει το προφιλ της αλλα δε το βρισκω πλεον.