Λοιπόν σχετικά με τη παραπάνω που ρωτάτε σε προηγούμενα ποστ αλλά με με pm
Η συγκεκριμένη είναι Ουκρανή και δέχεται στο χώρο της στο Ελληνίς για 3-4 μέρες ακόμα. Μετά θα δέχεται απ ότι μου είπε σε άλλο χώρο, πάλι δικό της στη Καλλιθέα. Δέχεται να πάει και σε άλλο ξενοδοχείο με τη προϋπόθεση πως ο πελάτης θα τη πάρει από το χώρο της και θα την επιστρέψει πάλι. Μιλάει Αγγλικά.
Δηλώνει 30 χρονών και νομίζω πως λέει αλήθεια, όμορφη κοπέλα γύρω στο 1,77 ύψος και με πανέμορφο φυσικό στήθος 3plus. Σώμα καλό αλλά όχι γυμνασμένο.
Απ ότι μου είπε κάνει λίγα ραντεβού ίσα ίσα για τα έξοδα της και τα ψώνια της. Αν λέει αλήθεια ή όχι δεν ξέρω. Πάντως έρχεται αρκετές φορές στην Ελλάδα για τέτοιες αρπαχτές.
Τώρα στα του αγώνα είναι πολύ καθαρή, το μουνάκι της μοσχοβολάει και ερεθίζεται πολύ εύκολα. Το φυσικό στήθος της είναι ποίημα αλλά με μικρές ρόγες. Δέχεται και δίνει γλωσσόφυλα και δάκτυλο στο μουνί της. Πίπα πολύ καλή με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής, σαλιώματα και όλο μέσα της. Δεν κάνει cim, αλλά τα δέχεται στο σώμα στο στήθος και στο πρόσωπο. Το μουνάκι της είναι σχετικά στενό και χρησιμοποιεί λίγο λιπαντικό. Αντέχει σε γρήγορους ρυθμούς δεν δυσανασχέτησε σε μερικά μπατσάκια στο κώλο της και έχυσε σίγουρα.
Παίχτηκαν 2 γύροι στα 100 ευρώ τα οποία είναι μεν πολλά αλλά γλιτώνεις ένα 20αρι τουλάχιστον από τη πληρωμή του ξενοδοχείου. Απ ότι κατάλαβα παίζει και ένας γύρος στα 80 και με extra 20δίνει κωλαράκι.
Στανταράκι δεν το λες αλλά για μια φορά τουλάχιστον αξίζει.