petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.576
- Πόντοι
- 41.813
Ποσα δινεις ? Αντε να βγαλουμε το ΕΜΦΙΑ
τετοιος εισαι ρε? > >
τεσσερα εξωθεσμικα τηλεφωνα σου εδωσα προχθες. και μαλιστα το ενα με προοπτικες ;)
Ποσα δινεις ? Αντε να βγαλουμε το ΕΜΦΙΑ
Να σου το στείλω εγώ;
Έτσι και αλλιώς δεν απαντά σε μένα.. χαχαχα
Όταν λες εξωθεσμικά εννοείς την τρόικα(ακα θεσμοί);τετοιος εισαι ρε? > >
τεσσερα εξωθεσμικα τηλεφωνα σου εδωσα προχθες. και μαλιστα το ενα με προοπτικες ;)
Είμαι πρόθυμος να επανορθώσω .. μετάνιωσαεισαι κακο παιδι φαινεται εσυ
Πάλι με αυτήν??.. έλεος πιαΕχουμε τηλεφωνο για εδω?
Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτία...Είμαι πρόθυμος να επανορθώσω .. μετάνιωσα
Εχουμε τηλεφωνο για εδω?
Ναι. Το ενα ειναι της γκομενας του ΤομσονΌταν λες εξωθεσμικά εννοείς την τρόικα(ακα θεσμοί);
Τα πάντα εκτός κώλο. Αρχικά είπε για ραντεβού σε ξενοδοχείο, αλλά μόλις τις το έκοψα είπε και για σπίτι της, αλλά δεν το ρίχνει κάτω από 50 (τουλάχιστον μέχρι τώρα)Σου έλεγε τι υπηρεσίες παίρνεις με το 50άρικο?
ΈτσιΑμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτία...
να της δωσεις,η να σου δωσει???? παραπανω ζηταΚαλημέρα παίδες. Τσεκάροντας προφίλ ελαβα μνμ από το παρακάτω gilf www.mamba.ru/mb1639906861#/app]https://www.mamba.ru/mb1639906861#/app[/url] στο οποίο αναφέρεται για συνάντηση με 50αρικο
Της έστειλα για λεπτομέρειες και για μείωση αλλά μήπως ξέρουμε κάτι παραπάνω;;
Εχουμε τηλεφωνο για εδω?
εχει γινει αναφορα για παρασημα που και ποτε ...εχουμε γράψει χίλιες φορές για αυτή αλλά εσείς εκει, να το φάτε το παράσημο. Καλά να πάθετε
τι είναι το παρασημο παιδια; κανενα νοσημα;εχει γινει αναφορα για παρασημα που και ποτε ...
εχεις πμΕχουμε τηλεφωνο για εδω?