TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εδω εισαι λεμεΗ κυρια??
εδω εισαι λεμεΗ κυρια??
εδω εισαι λεμε
Ακομα δεν εχω αποψη ,αλλα ισως την δω σημερα κ αυτηνΠολύ καλό
σπουργιτακι μου εσυA ok
Ηρεμα,ρωταωω
Η μια κρυα σαν τον Πουτιν και η αλλη εψαχνες να βρεις δερμα απο το μελανι
λεει αν εχει κουλουρι το προγραμμα?εδω εισαι λεμε
Φαινεται μερακλου και εμπειρη η θεια , λογικα παιζει και να σερβιρει και κωλουρι η μανταμ ;) ;)λεει αν εχει κουλουρι το προγραμμα?
άνευ ;)λεει αν εχει κουλουρι το προγραμμα?
Φαινεται μερακλου και εμπειρη η θεια , λογικα παιζει και να σερβιρει και κωλουρι η μανταμ ;) ;)
... :'( :'(άνευ ;)
Κι αυτη βρε σατανα !!! Ποτε προλαβες και την εφαγες και δαυτην ρε , ακομα δεν προλαβε να ανοιξει μπαγαζια και την περασες ελεγχο για Κορωνοιο , εισαι μεγας σατανας Τασοάνευ ;)
κριμα... :'( :'(
Τη Νέλλυ λές.Δεν τις συγκίνησες φαίνεται... μια χαρά το πίναν το σπερματάκι τους κι οι δύο... άσε που τέτοια πιπίνια στα 60 ευρώ δεν τα βρίσκεις πουθενά... και μην πούμε και για την Λολίτα που είχε τον Δεκέμβρη... ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΚΕΤΗ...!!!
Που ξέρεις μπορεί να έχει καλούς ιχνηλάτες......Κι αυτη βρε σατανα !!! Ποτε προλαβες και την εφαγες και δαυτην ρε , ακομα δεν προλαβε να ανοιξει μπαγαζια και την περασες ελεγχο για Κορωνοιο , εισαι μεγας σατανας Τασο
τσικο μου φαίνεται θα πάω να γαμησω τη κοπέλα σου σημερα.... Α! Και του χορχε επίσης!... :'( :'(
Πες της ειμαι πολυ καλος φιλος με τον πρωην σου , και θα σου κανει καλο κρεβατι η μουνα , μην διανοηθεις και της πεις για Χορχε -Clonaruιδη θα σε κερασει φολα που θα παει συννεφοτσικο μου φαίνεται θα πάω να γαμησω τη κοπέλα σου σημερα.... Α! Και του χορχε επίσης!
άνευ ;)
Εσυ Τζιμ τιποτις ? Γιατι ωρε ?Καριολη τη μαγαρισες κ αυτην???
Εσυ Τζιμ τιποτις ? Γιατι ωρε ?
Οχι θα την αφηνε ... μιλας κι εσυ για Τασο και mamba , σαν να πεις στον Παπα ελα να σου δειξω λιγο το Βατικανο απο μεσαΚαριολη τη μαγαρισες κ αυτην???
Οχι θα την αφηνε ... μιλας κι εσυ για Τασο και mamba , σαν να λες στον Παπα ελα να σου δειξω λιγο το Βατικανο απο μεσα