δεν έχεις και άδικομια ερωτηση σε 15 απο τα 18 μυνηματα καλε μου φιλε
Αν και δεν το κάνω επίτηδες
Ψάχνομαι συνεχώς
Τεσπα εγώ περιμένω να μου προτείνεις ένα καλό γκιλφ όπως και να χει
δεν έχεις και άδικομια ερωτηση σε 15 απο τα 18 μυνηματα καλε μου φιλε
αστο φιλε ;) καλη συνεχεια να εχειςδεν έχεις και άδικο
Αν και δεν το κάνω επίτηδες
Ψάχνομαι συνεχώς
Τεσπα εγώ περιμένω να μου προτείνεις ένα καλό γκιλφ όπως και να χει
Τώρα λεέι στα 50Επρεπε να την ξυπνησει η Νατασσα αλλοιως ολη μερα κοιμοταν. Ωραιο σωματακι ειχε. Δεν εμεινε πολυ. Την καλουσε το καθηκον
Αληθινό είναι ή special effect?φρυδια απο που ψωνιζει ο κων/νος καραμανλης εχει πεθανει πολλα χρονια
φρυδια απο που ψωνιζει ο κων/νος καραμανλης εχει πεθανει πολλα χρονια
εχουμε τηλεφωνο της κυριας?Καλημερα σας ειδου και μια φωτο της
αυτο μαλιστα ;) μεχρι υιοθεσίας φτανωΠοιος ξέρει κάτι για το μωρό;
Έτσι έτσιαυτο μαλιστα ;) μεχρι υιοθεσίας φτανω
μίλησα μαζί της και με κάλεσε σε ένα στριπτιτζάδικο.. οταν της είπα ότι λόγω του κορονοϊού ότι είναι επικύνδινο και καλύτερα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μου είπε ότι είναι καλλίτέχνης και όχι πουτάνα!!! έλιωσα...αυτο μαλιστα ;) μεχρι υιοθεσίας φτανω
ετσι αμεσως να το βγαλετε το κοριτσι τανα > αλητες ολοι εδω μεσαμίλησα μαζί της και με κάλεσε σε ένα στριπτιτζάδικο.. οταν της είπα ότι λόγω του κορονοϊού ότι είναι επικύνδινο και καλύτερα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μου είπε ότι είναι καλλίτέχνης και όχι πουτάνα!!! έλιωσα...
STAR LIFE... τουλάχιστον αυτό έγραψε. Αλλα αφού δεν είναι πουτάναΠές μας τώρα και σε ποιό στριπτηζάδικο να πάμε!
φαγωθηκες > ειπαμε καλλιτέχνιδα ειναιSTAR LIFE... τουλάχιστον αυτό έγραψε. Αλλα αφού δεν είναι πουτάνα
Λογικο αφου μενει Κηφισια.Πελατακια θελει...STAR LIFE... τουλάχιστον αυτό έγραψε. Αλλα αφού δεν είναι πουτάνα
Πώς της στέλνεις μήνυμα? Έχεις κατάσταση vip?
Η μικρη θελει 100 ομως δεν φιλαει καθολου ουτε τα παιρνει στο στομα και μην γραψετε οτι την βρηκατε εδω και την καψουμε με ρεγουλα λαου κλαου .Οποιος ενδιαφερεται.
Χαχαχα..μα τι χαμηλό επίπεδο εδώ μέσα.. όλες επί χρήμασι. Ντροπή σας!! Χαχαχαμίλησα μαζί της και με κάλεσε σε ένα στριπτιτζάδικο.. οταν της είπα ότι λόγω του κορονοϊού ότι είναι επικύνδινο και καλύτερα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μου είπε ότι είναι καλλίτέχνης και όχι πουτάνα!!! έλιωσα...
Είναι πολύ σέξυ η κοπέλα. Κάνει τέλειο ισπανικό!
Ρε μαγκες με το μπαρδον γουστα ειναι αυτα και ειναι σεβαστα ,αλλα ποιος δινει φραγκα για αυτο και καλα τα φραγκα και εγω τα δινω ευκολα αλλα να το γαμησω δυσκολα με τιποτα μονο που πεφτω συνεχεια στις φωτο με πιανει