matsupitsu
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Like
- 331
- Πόντοι
- 21
Πάλι καλά πού δεν ρώτησε ο τύπος και τι πρόγραμμα κάνειΡε φιλε μας δουλευεις η δεν ξερεις να διαβαζεις? Δεν διαβασες τι γραφει με κεφαλαια γραμματα
Πάλι καλά πού δεν ρώτησε ο τύπος και τι πρόγραμμα κάνειΡε φιλε μας δουλευεις η δεν ξερεις να διαβαζεις? Δεν διαβασες τι γραφει με κεφαλαια γραμματα
Μήτσο, γιατί θίγεσαι ρε φίλος που ρώτησε το παλικάρι; Δηλαδή εσύ είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν κάνει;Ρε φιλε μας δουλευεις η δεν ξερεις να διαβαζεις? Δεν διαβασες τι γραφει με κεφαλαια γραμματα
Με την βλακεια του τυπου που ρωταει οταν η συγκεκριμενη το εχει γραψει με κεφαλαια πανω πανω οτι δεν κανει βιζιτες ,απλα νομιζω οτι η μαλακια εχει θολωσει το μυαλο καποιων που δεν βλεπουν τι διαβαζουνΜήτσο, γιατί θίγεσαι ρε φίλος που ρώτησε το παλικάρι; Δηλαδή εσύ είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν κάνει;
Τι κάβλα ειναι αυτό το Ολγάκι. Εχω λιώσει. Ξέρει κανεις τιποτα?
καλο επαγγελματικο μασαζ και μεχρι εκει,+ τσαμπουκαλου και σπασαρχιδο..
Όλα τα λεφτά η τελευταία λέξη: λέει ;)Δεν κανει βιζιτες λεει
Πωωω μας κατέστρεψε..κ το γουστάρω πολύΤης έστειλα και μου απάντησε αγγλικά ότι δεν κανει τετοια πραγματα και δεν μπήκε στο mamba για να πουλήσει τον εαυτό της!!!
Στείλε αυτό να σπάσει ο πάγος :SΤης έστειλα και μου απάντησε αγγλικά ότι δεν κανει τετοια πραγματα και δεν μπήκε στο mamba για να πουλήσει τον εαυτό της!!!
Δες σελίδα 2665, το πρώτο post δικό σουΑυτό παίδες τι λέει;;..θυμηστε μου λίγο πληζ
Εμένα μου ζηταγε iPhoneX και θα κάνουμε ότι γουστάρεις έλεγε.Ενοειτε πως δεν πήρα.Της έστειλα και μου απάντησε αγγλικά ότι δεν κανει τετοια πραγματα και δεν μπήκε στο mamba γιiPhone x και θα κάνουμε ότι γουστάρειςκαλο επαγγελματικο μασαζ και μεχρι εκει,+ τσαμπουκαλου και σπασαρχιδο..
Σοβαρά τώρα; Ήθελε και εγγύηση μαζί ή όχι;iPhone x και θα κάνουμε ότι γουστάρεις
Εμένα μου ζηταγε iPhoneX και θα κάνουμε ότι γουστάρεις έλεγε.Ενοειτε πως δεν πήρα.
Σοβαρά τώρα; Ήθελε και εγγύηση μαζί ή όχι;
peugeot θες , κολο θες τι αλλο ρε γαμωτο ? μας επρηξεςΕγω θελω ενα peugeot 208 gti
κωλο θελω εγω τα peugeot καινεpeugeot θες , κολο θες τι αλλο ρε γαμωτο ? μας επρηξες
κωλο θελω εγω τα peugeot καινε
Ναι στην αρχή νόμιζα ότι το έλεγε για πλάκα.Αλλα αυτή το εννοούσε σοβαρά.Τελικα όλες έχουν την τιμή τους.Σοβαρά τώρα; Ήθελε και εγγύηση μαζί ή όχι;
Μερικές όμως δεν έχουν τον Θεό τους ;)Ναι στην αρχή νόμιζα ότι το έλεγε για πλάκα.Αλλα αυτή το εννοούσε σοβαρά.Τελικα όλες έχουν την τιμή τους.
Ναι στην αρχή νόμιζα ότι το έλεγε για πλάκα.Αλλα αυτή το εννοούσε σοβαρά.Τελικα όλες έχουν την τιμή τους.