iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Ακόμη δεν έχει τελειώσει αυτή η μόδα; Είναι λίγο ξεπερασμένο πια...Εδω αλλες θελουν paysafe 100 euro
Ακόμη δεν έχει τελειώσει αυτή η μόδα; Είναι λίγο ξεπερασμένο πια...Εδω αλλες θελουν paysafe 100 euro
Ακόμη δεν έχει τελειώσει αυτή η μόδα; Είναι λίγο ξεπερασμένο πια...
Μεγάλη απάτη, πρέπει να είσαι άσχετος πια για να την πατήσεις...Παλιο δοκιμασμενο κολπο
μακάρι ναξερες πόσοι πάνε κ τις δίνουνΜεγάλη απάτη, πρέπει να είσαι άσχετος πια για να την πατήσεις...
Paysafe?
Is it safe?
Μεγάλη απάτη, πρέπει να είσαι άσχετος πια για να την πατήσεις...
Paysafe?
Is it safe?
Δεν διαφωνώ, απλώς επεκτείνω το συλλογισμό μου: είναι πολλοί οι άσχετοι, ειδικά εκτός μπου...μακάρι ναξερες πόσοι πάνε κ τις δίνουν
Σιγά μην τους πάρουμε και αυτοκίνητο... Ρε ουστ!!!
Με τόσα που κάνει ένα iphone κλείνεις γκομενάρες να γλεντάς, όλο τη μέρα, όχι μπάζα της διπλανής πόρτας αμφίβολων επιδόσεων για μια φορά...
iphone με συμβόλαιο mambafone ή vizitafone ή putanafoneΣωστος
Τι πρόγραμμα δίνουν πόσα δωρεάνiphone με συμβόλαιο mambafone ή vizitafone ή putanafone
φίλε είχα πάρε δώσε με μια στο ζοο πριν κάνα χρόνο την είχα συναντήσει 2-3 φορές κ σε μια φάση την ρωτάω πως τα βγάζει πέρα χωρίς δουλειά κ μου είχε πει ότι πολλοί της έκαναν πρόταση για σεξ με λεφτά κ ζηταγε πεισειφ κ έβγαζε κάνα χιλιάρικο το μήνα από αυτό άντε τώρα να βγάλεις άκρη με ανεγκεφαλουςΔεν διαφωνώ, απλώς επεκτείνω το συλλογισμό μου: είναι πολλοί οι άσχετοι, ειδικά εκτός μπου...
Έχει δωρεάν χύσε μες προς όλουςΤι πρόγραμμα δίνουν πόσα δωρεάν
Τι πρόγραμμα δίνουν πόσα δωρεάν
φίλε είχα πάρε δώσε με μια στο ζοο πριν κάνα χρόνο την είχα συναντήσει 2-3 φορές κ σε μια φάση την ρωτάω πως τα βγάζει πέρα χωρίς δουλειά κ μου είχε πει ότι πολλοί της έκαναν πρόταση για σεξ με λεφτά κ ζηταγε πεισειφ κ έβγαζε κάνα χιλιάρικο το μήνα από αυτό άντε τώρα να βγάλεις άκρη με ανεγκεφαλους
Έχει δωρεάν χύσε μες προς όλους
Πόση την έχει με τον μήνα η την βάζεις όταν τελειώνειςΈχει δωρεάν χύσε μες προς όλους
αυτη τι ρολο βαραει?
απο το 26-80,τι ρολο λες να βαραει? Αλλα οι μαλακισμενες δεν εχουν σκεφτει οτι μπορει να τους μεινει στα χερια κανενας πορνοπαππους?
χώρια που ειναι σαν αρκουδάκι πάντα
Σωστοοος