iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Αυτό παίδες τι λέει;;..θυμηστε μου λίγο πληζ
τηλεφωνο για τουτη την κυρια ,θα ηθελα και εγω.οποιος μαγγας εχει ,ας μου στειλει,διοτι μαμπα δεν υπαρχει.
Ξέρουμε κάτι για την Κυρία?
150 λέει 1,5-2 ωρες full
150 λέει 1,5-2 ωρες full
Δες τα πμ σου μαντηλεφωνο για τουτη την κυρια ,θα ηθελα και εγω.οποιος μαγγας εχει ,ας μου στειλει,διοτι μαμπα δεν υπαρχει.
βαιμπερ,και αγγλικά, χρειάζεται...τηλεφωνο για τουτη την κυρια ,θα ηθελα και εγω.οποιος μαγγας εχει ,ας μου στειλει,διοτι μαμπα δεν υπαρχει.
Δεν χρειάζεται αγγλικά.βαιμπερ,και αγγλικά, χρειάζεται...
Thnx μανΖητάει 100 για 2 ώρες χωρίς πρωκτικό, αλλά στο παζάρι έπεσε στο 80αρι, δεν "ταίριαξαν" οι χρόνοι μας σε 2 προσπάθειες και εγκατέλειψα. Από φωτογραφίες που μου στείλε πάντως δείχνει καλό κορμάκι. Ίσως τώρα που μου το θύμησες να προσπαθήσω άλλη μια... χμμ..
Κ λωκο δίνει; Νομίζω ότι οι φωτογραφίες είναι.. last year
150 λέει 1,5-2 ωρες full
Ναι ας ενημερώσει κάποιος συναγωνιστής για το θέμα της εμφάνισης κ της .. απόδοσης
Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς????
Εμφανιση οτι βλεπεις. Αποδοση εξαρταται απο την ημερα της Για 150 ουτε συζητηση . 100 βια 120 . Την να την κανεις αλλωστε δυο ωρες ? Παντως ειναι καθαρη και προσχαρηΝαι ας ενημερώσει κάποιος συναγωνιστής για το θέμα της εμφάνισης κ της .. απόδοσης
Μην βρεθούμε προ εκπλήξεων
Μεγαλώσαμε πια
Έχουμε φάει αρκετές φολες
Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς????
Άσε η helga ούτε αυτή ξέρει πια είναι.Ειναι διαφορετικά προφίλ.αυτή είναι η παλιά Καρινα Αθήνα? γιατί προχθές λέγανε πως η Χέλγκα είναι η Καρίνα...
Αυτή τη φωτογραφία μου έστειλε.. ανταποκρίνεται η όχι? Κ μου είπε ηλικία 35. Για την Καρίνα λέω
Αυτή τη φωτογραφία μου έστειλε.. ανταποκρίνεται η όχι? Κ μου είπε ηλικία 35. Για την Καρίνα λέω
είσαι νέος θα μάθειςβαζοντας το tineye να τσεκαρει,δεν βρεθηκε κατι...
και εσύ είσαι αδικαιολογητοςΑυτή τη φωτογραφία μου έστειλε.. ανταποκρίνεται η όχι? Κ μου είπε ηλικία 35. Για την Καρίνα λέω
είσαι νέος θα μάθειςκαι εσύ είσαι αδικαιολογητος
[URL unfurl="true"]https://yandex.com/images/touch/search?source=collections&cbir_id=1924342%2F9OlP937YRrVM3ozfQZKhwA&rpt=imageview[/url]