sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
το γνωστό,μαμπισιο,με το κορμί το φιδίσιο!....Πίτερ,ακούς?!
Δεν την ξερω, εχω χασει επεισοδια...
το γνωστό,μαμπισιο,με το κορμί το φιδίσιο!....Πίτερ,ακούς?!
Αν δεν έχω μπερδέψει τις Κατερίνες, είναι αυτή:Δεν την ξερω, εχω χασει επεισοδια...
Αν δεν έχω μπερδέψει τις Κατερίνες, είναι αυτή:
Αν δεν έχω μπερδέψει τις Κατερίνες, είναι αυτή:
Η φωτογραφία είναι δράκος αλλά είναι ένα όμορφο κορίτσιμμμμμ, ομορφουλα, σε ευχαριστω πολυ
Τα ραντεβού πάντως δεν τα εγκατέλειψε ;)Μονο που μάλλον η συγκεκριμένη το έχει εγκαταλείψει το mamba, απο οτι δειχνει.
Κάθε παραμύθι έχει τον δράκο του ;)Η φωτογραφία είναι δράκος αλλά είναι ένα όμορφο κορίτσι
Ναι οκ... αλλα υποθετω στον κυκλο της πλεονΤα ραντεβού πάντως δεν τα εγκατέλειψε ;)
Ναι οκ... αλλα υποθετω στον κυκλο της πλεον
Τους τελευταίους 6 μηνες οποτε μπαινω... "long ago" λεει οτι συνδεθηκε. Οποτε...
Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς;
Θα μου φρεσκαρετε λίγο τη μνήμη για αυτήν την περίπτωση;
Νομίζω συναγωνιστής την έχει πάρει
αμα γκουκλαρεις το τηλέφωνο σε άλλη αγγελία λεει ότι ειναι ρωσίδα ... αλλά όμως ειναι πολωνικής κατασκευής και προελεύσεως με φυσικό μεγάλο στήθος ... της αρέσει πολύ η πίσω κίνηση και την αναζητά και την επιδιώκει .... από φιλί δεν το χει, δεν το θέλει και το δείχνει με κάτι αλλόκοτους μορφασμούς ....αλλά cim κάνει ... από ναρκισσισμό καλά κρατεί αυτοκαμαρώνεται όπου βρει καθρέπτη .... παίζει αρκετό καιρό στο χώρο ξεκίνησε με 80€ άλλα τωρα νομίζω το πήγε 100€ ... πάντως έμενα η όλη συμπεριφορά της μου άφησε την εντύπωση ότι έχει ένα θέμα με την ψυχική της υγεία ... θα έλεγα στα στα όρια του γιατρού ...
Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς;
Κατάλαβα, αυτή βάζει 1 κιλό το χρόνο...
Ρε φιλε μας δουλευεις η δεν ξερεις να διαβαζεις? Δεν διαβασες τι γραφει με κεφαλαια γραμματα