spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
είσαι ψηλός για βίντεοκλιπ,εσύ?
Αφού είσαι ολόγυμνος πώς έχεις τα χέρια στις τσέπες;1.85
82 κιλα ολογυμνος(με τα χερια στις τσεπες)
Αφού είσαι ολόγυμνος πώς έχεις τα χέρια στις τσέπες;
εχεις δικιο ο θειος με το 12ποντο ειναι πιο ψηλος ;) και ειστε και συγγενείς θα βγαλεις και υποχρεωσηείσαι ψηλός για βίντεοκλιπ,εσύ?
Δεν μπορώ να της μιλήσω.. είναι VIPΔοκιμασες???
Όχι βέβαιαΤο Κατερινακι σταματησε; Ξερει καποιος να πει σιγουρα?
Όχι βέβαια
το γνωστό,μαμπισιο,με το κορμί το φιδίσιο!....Πίτερ,ακούς?!Για ποιο Κατερινακι μιλαμε;
το κορμί σου το φιδισιο ελα να στο κανω ισιοτο γνωστό,μαμπισιο,με το κορμί το φιδίσιο!....Πίτερ,ακούς?!
Γιατί; Εμείς το θέλουμε να μείνει φιδίσιο, αμέσως να το ισιώσειςτο κορμί σου το φιδισιο ελα να στο κανω ισιο
ρε συ????.....τελείωνε με τα στιχάκια!!!....το κορμί σου το φιδισιο ελα να στο κανω ισιο
το κορμί σου το φιδισιο ελα να στο κανω ισιο
ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρώνω πλένω και χαλιάΓιατί; Εμείς το θέλουμε να μείνει φιδίσιο, αμέσως να το ισιώσεις
επειδή δεν έχω σήμα,μπορώ να κατέβω κάτω? Μετά, μπλόκ!ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρώνω πλένω και χαλιά
το ξενοδοχειο ποιος θα το πληρωσειεπειδή δεν έχω σήμα,μπορώ να κατέβω κάτω? Μετά, μπλόκ!
ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρώνω πλένω και χαλιά
το ξενοδοχειο ποιος θα το πληρωσει
εσενα θυμισε μου να σου κανω δωρο μια βραδια στον πλανηταρχη (τασος μπουγας) ολα πληρωμεναΑμαξια??
εσενα θυμισε μου να σου κανω δωρο μια βραδια στον πλανηταρχη (τασος μπουγας) ολα πληρωμενα