maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
και θα επρεπε να δουν κ ποιο ειναι το κανονικο νικ να αποχαιρετησει κ με εκεινοΑποχαιρέτησε έφυγε και το μύνημα σωστός ο αντμιν
ο παπαρας
και θα επρεπε να δουν κ ποιο ειναι το κανονικο νικ να αποχαιρετησει κ με εκεινοΑποχαιρέτησε έφυγε και το μύνημα σωστός ο αντμιν
Αυτό δεν χρειάζεται δεν ενδιαφέρει ;) στο κάτω κάτω αν δεν υπήρχαν αυτά τα σκουπίδια δεν θα είχε ενδιαφέρονκαι θα επρεπε να δουν κ ποιο ειναι το κανονικο νικ να αποχαιρετησει κ με εκεινο
ο παπαρας
Είσαι και ολίγον ή ιδέα μου;Αυτό δεν χρειάζεται δεν ενδιαφέρει ;) στο κάτω κάτω αν δεν υπήρχαν αυτά τα σκουπίδια δεν θα είχε ενδιαφέρον
Ε ναι την βρίσκω με αυτούς φίλε ψαξτο και θα δεις ότι έχω δίκιοΕίσαι και ολίγον ή ιδέα μου;
Αποχαιρέτησε έφυγε και το μύνημα σωστός ο αντμιν
Παρτην για διερμηνεα
Eχει αναφερθει εδω μεσα αλλα δεν την θυμαμαι και βαριεμαι να ψαξω τι και πως αν εχει την καλοσυνη καποιος συναγωνιστης να γραψει δυο η και μια προταση
περιμένοντας έξω από τα χοτέλ Μπιλ και Πριβέ στάμπαρα μελαχρινό υπερμούναρο με τοπ δερματίνης πράσινο φόρεμα με γυμνά γυμνασμένα πόδια σε διαφανες/μαύρες γόβες...
ο τυχερός είχε ραντεβου στις 3:30 στο Πριβέ...
θα το βάλω παντού σαν ψωλή αλέρτ... παρακαλώ ομολογήστε που βρίσκουμε τον μούναρο...
Το Κατερινακι σταματησε; Ξερει καποιος να πει σιγουρα?
ωραίος ο peterεργαζεται κανονικα.
χθες μιλησαμε για να κανονισουμε το ραντεβου μας.
εργαζεται κανονικα.
χθες μιλησαμε για να κανονισουμε το ραντεβου μας.
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως...Παλι??
Πολυ το "παιδεύεις" το κορίτσι...