maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
και που δεν τον ξεραμε τον μαθαμεθα κανω μια ψιλοπαρανομια ;) υμνώντας ομως και τον καλλιτέχνη που την τραβηξε την φωτο της κυριας πολλα συγχαρητήρια ξερει αυτος
και που δεν τον ξεραμε τον μαθαμεθα κανω μια ψιλοπαρανομια ;) υμνώντας ομως και τον καλλιτέχνη που την τραβηξε την φωτο της κυριας πολλα συγχαρητήρια ξερει αυτος
αμα βαλω την δικια μου την φατσα θα τρεχουν ολες να κρυφτουνε ρεΔεν έβαλα εγώ δική μου κι έβαλες εσύ;
ΥΓ Γι' αυτό έχεις τέτοια πέραση στο mamba
και που δεν τον ξεραμε τον μαθαμε
Εσείς, εγώ ενημέρωσα μια χαρά, να τα λέμε αυτάΟπως καταλαβες σοβαροτης μηδεν εδω μεσα :S
κάτι έχω καταλάβει,αν και νέος εδώ μεσαΟπως καταλαβες σοβαροτης μηδεν εδω μεσα :S
κοροηδευεις επειδή εγω το ειχα βαλει στο κατω ρε?Οπως καταλαβες σοβαροτης μηδεν εδω μεσα :S
κάτι έχω καταλάβει,αν και νέος εδώ μεσα
Εσείς, εγώ ενημέρωσα μια χαρά, να τα λέμε αυτά
κοροηδευεις επειδή εγω το ειχα βαλει στο κατω ρε?
τι ωρα παιζει αυτο το εργο σε ποιο καναλιΕσείς, εγώ ενημέρωσα μια χαρά, να τα λέμε αυτά
Καλά θα περάσουμε!!!
πες μας που θα βρουμε το μωρο στο αβαταρ σου να περασουμε καλυτεραΚαλά θα περάσουμε!!!
σωστός ο φίλος.μακαρι να ηξεραπες μας που θα βρουμε το μωρο στο αβαταρ σου να περασουμε καλυτερα
Ρε μάγκες είμαι από κινητό.πανω δεξιά δείχνει ένα μωρό από στούντιο.τι πατούρα είναι αυτή??δουλεύει στ'αληθεια??
πες μας που θα βρουμε το μωρο στο αβαταρ σου να περασουμε καλυτερα
Ισχύει, τι πλάσμα είναι αυτό;πες μας που θα βρουμε το μωρο στο αβαταρ σου να περασουμε καλυτερα
με ψήσατε.παω να το βρωΙσχύει, τι πλάσμα είναι αυτό;