iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Εσύ είσαι ο φωτογράφος; Μισό να το τσεκάρω στον καθρέπτηΡε η δικια μου φωτο ειναι αυτη??
Εσύ είσαι ο φωτογράφος; Μισό να το τσεκάρω στον καθρέπτηΡε η δικια μου φωτο ειναι αυτη??
εσυ ποιος εισαι σε γνωριζω
Ρε μάγκες να σας ρωτήσω.για να κάνεις εγγραφή στο mamba πρέπει να βάλεις την φάτσα σου
κανονικα ναι ;) βαλε ομως μια φωτογραφια του τζιμμυ βρες μια σε εισαγωγικα υπαρκτη και βαλτηνΡε μάγκες να σας ρωτήσω.για να κάνεις εγγραφή στο mamba πρέπει να βάλεις την φάτσα σου
Απ' ό,τι ξέρω ναι, πρέπει να φαίνεται πρόσωπο, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι το δικό σου ;)Ρε μάγκες να σας ρωτήσω.για να κάνεις εγγραφή στο mamba πρέπει να βάλεις την φάτσα σου
κανονικα ναι ;) βαλε ομως μια φωτογραφια του τζιμμυ βρες μια σε εισαγωγικα υπαρκτη και βαλτην
Απ' ό,τι ξέρω ναι, πρέπει να φαίνεται πρόσωπο, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι το δικό σου ;)
ευχαριστώΩραιο νικ φιλε
Κανονικά ή μέσα από καθρέπτη;Εγω μουτσουνα μου εβαλα
εγω εχω βαλει μια του λιακουΕγω μουτσουνα μου εβαλα
Κανονικά ή μέσα από καθρέπτη;
επειδή στην αρχή ζητάει να βάλω και το χέρι πάνω από το κεφάλι.Απ' ό,τι ξέρω ναι, πρέπει να φαίνεται πρόσωπο, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι το δικό σου ;)
εγω εχω βαλει μια του λιακου
επειδή στην αρχή ζητάει να βάλω και το χέρι πάνω από το κεφάλι.
Δεν έβαλα εγώ δική μου κι έβαλες εσύ;εγω εχω βαλει μια του λιακου
το πανωΣε ποιο κεφαλι??
με προλαβες το χερι μεσα στο σώβρακο η έξω ρε τι μαλακιες ζητανε πια :-Σε ποιο κεφαλι??
Δεν έβαλα εγώ δική μου κι έβαλες εσύ;
ΥΓ Γι' αυτό έχεις τέτοια πέραση στο mamba
το πανω