spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
140+50= κωλος.κανε μια ερώτηση,στείλε και φωτό ,150 ευρώ.που ξέρεις...τσου μου είχε πει δεν δίνει κωλο
140+50= κωλος.κανε μια ερώτηση,στείλε και φωτό ,150 ευρώ.που ξέρεις...τσου μου είχε πει δεν δίνει κωλο
την τατανα κ όταν της ελεγα εγω θελω μονο κωλο ελεγε δεν κανει μονο νορμαλ140+50= κωλος.κανε μια ερώτηση,στείλε και φωτό ,150 ευρώ.που ξέρεις...
Την τρόμαξες κι αυτή;την τατανα κ όταν της ελεγα εγω θελω μονο κωλο ελεγε δεν κανει μονο νορμαλ
την τατανα κ όταν της ελεγα εγω θελω μονο κωλο ελεγε δεν κανει μονο νορμαλ
τι να τρομαξει ρε με το γαριδακι μποζο τα ρασα δεν κανουν τον παπαΤην τρόμαξες κι αυτή;
δεν με ρωτησε ποσο την εχω για να τρομμαξει ρεΤην τρόμαξες κι αυτή;
νομιζω ειχε μου ζητησει λιγοτερα κ της ειχα πει αν κανει με εξτρα κ με μπλοκαρεΓνωστο τροπαριο μεχρι να δωκeiς extradaki
τι να τρομαξει ρε με το γαριδακι μποζο τα ρασα δεν κανουν τον παπα
ρε υπαρχει καποια που δεν σε εχει κανει μπλοκδεν με ρωτησε ποσο την εχω για να τρομμαξει ρε
νομιζω ειχε μου ζητησει λιγοτερα κ της ειχα πει αν κανει με εξτρα κ με μπλοκαρε
A, είπα μήπως σου το είπε από κοντά όταν έγιναν τα αποκαλυπτήριαδεν με ρωτησε ποσο την εχω για να τρομμαξει ρε
εκανε το λαθος κ με ειδε κ από τοτε το λεει γαριδακι μηπως ξεπερασει το ψυχολογικοΤασσουλη πως ξε ανατομικες λεπτομεριες
τον εβγαλε προγραμμα μια κοπελια ;) το επαιξε κοκορας ;) αλλα τον εκανε κρασάτο η κυριαΤασσουλη πως ξε ανατομικες λεπτομεριες
μην μιλας πολυ δεν σε συμφέρει ;) τα εχω και γραπτα εσυ επεμενες κιολας να ρωτησω μην ξεχνας εχω και μαρτυραεκανε το λαθος κ με ειδε κ από τοτε το λεει γαριδακι μηπως ξεπερασει το ψυχολογικο
αστα να πανε ολο όχι μου λεει από τοτετον εβγαλε προγραμμα μια κοπελια ;) το επαιξε κοκορας ;) αλλα τον εκανε κρασάτο η κυρια
τον εβγαλε προγραμμα μια κοπελια ;) το επαιξε κοκορας ;) αλλα τον εκανε κρασάτο η κυρια
αφου ειπες θα παρεις τα παντα ολα για να την ξεσκισεις ;) χαζη ειναι να ερθει σε ραντεβουαστα να πανε ολο όχι μου λεει από τοτε
αστα να πανε ολο όχι μου λεει από τοτε
αυτό το ειπα αλλα ειπα θα κλεισω ολοκληρη μερααφου ειπες θα παρεις τα παντα ολα για να την ξεσκισεις ;) χαζη ειναι να ερθει σε ραντεβου
τι να πω ρε ειπα θα κανω οσο αντεχω κ μετα θα παρω 2 κουτια βιαγκρα για να βγαλω την μεραΓια πε