TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε παιχτη σου απαντησανε ;) τι ξαναρωτας παλι :- ειπες θα μιλησεις τι εγινε δεν υπαρχει ενδιαφερον εεε ......Έχουμε καμία πληροφορία;
Δες εδώ:
ρε παιχτη σου απαντησανε ;) τι ξαναρωτας παλι :- ειπες θα μιλησεις τι εγινε δεν υπαρχει ενδιαφερον εεε ......Έχουμε καμία πληροφορία;
Δες εδώ:
Προφανώς και χάνουν, αλλά προτιμούν να είναι κλειστού ή περιορισμένου κύκλου. Συμβαίνει και εκτός mamba ;)Αυτη τη μαλακια το vip και το ηλικιακο οριο τι το βαζουν; δεν χανουν πελατες ετσι;;
Προφανώς και χάνουν, αλλά προτιμούν να είναι κλειστού ή περιορισμένου κύκλου. Συμβαίνει και εκτός mamba ;)
Αυτό δεν το ξέρω, δεν έβαλα ποτέ vip, υπάρχουν τόσες άλλες επιλογές...Θα μπορουσαν να απαντουν σε λιγους ισως. Το VIP κανει την πουστια να ανανεωνεται αυτοματα. Μπορουμε να το κλεισουμε και να το εχουμε για ενα μηνα μονο;
Γι αυτήν την κυρία αν παίζει μπάλα χωνομουνα
παιζει δεν παιζει χωσου ωραιο μιλφονι δυνατο
Γι αυτήν την κυρία αν παίζει μπάλα χωνομουνα
παιζει δεν παιζει χωσου ωραιο μιλφονι δυνατο
Όχι που θα έμενες απ' έξω εσύ, είσαι στο στοιχείο σου εδώ!!!Κ γω
Κγω
εμενα φιλε με πιανει το οριο :'( :'( εσυ εισαι μεσα ορμα τζιμμαραΚ γω
Κγω
εμενα φιλε με πιανει το οριο :'( :'( εσυ εισαι μεσα ορμα τζιμμαρα
Τώρα τους το χάλασες :SΚαι ποιος δεν χωνοταν σε αυτην; Της εχω μιλησει και το παιζει κυρια.
39-44, υπερβολικά ακριβής θα έλεγα. Δηλαδή 38 είσαι πιτσιρικάς και 45 γέρος;εμενα φιλε με πιανει το οριο :'( :'( εσυ εισαι μεσα ορμα τζιμμαρα
ετσι ετσι αν κοψεις το γιατι ζειςΕμενα πλεον με πιανει το οριο στις περισσοτερες... Τι εχουν παθει και ζητανε ολο και μικροτερους; Ή μηπως μεγαλωνω συνεχεια; Παντως μυαλο δεν βαζω!
Όχι που θα έμενες απ' έξω εσύ, είσαι στο στοιχείο σου εδώ!!!
39-44, υπερβολικά ακριβής θα έλεγα. Δηλαδή 38 είσαι πιτσιρικάς και 45 γέρος;
φιλε δεν θελουμε κυριες εμεις ;) υπαρχει ενα ρητο που λεει η γυναικα πρεπει να ειναι κυρια εξω ;) τατανα στο κρεβατιΤώρα τους το χάλασες :S
Και ποιος δεν χωνοταν σε αυτην; Της εχω μιλησει και το παιζει κυρια.