papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 413
- Πόντοι
- 21
Τα 180€ με προβληματίζουν και ότι δεν σήκωνε καθόλου παζάρι.Άκου 180€ στην Ελλάδα του 2017!!!τι σε προβληματιζει?
Τα 180€ με προβληματίζουν και ότι δεν σήκωνε καθόλου παζάρι.Άκου 180€ στην Ελλάδα του 2017!!!τι σε προβληματιζει?
Ας πάει αλλού να τα βρει αδερφέ...180€ για μερικές σταγόνες σπέρματος;;;
Καλύτερα αγόρασε 2 μπουκάλια ακριβης γαλλικής σαμπάνις dom perignon να κάνεις κεφάλι και να την τραβήξεις με την ησυχία στο κρεβάτι σου
Τα 180€ με προβληματίζουν και ότι δεν σήκωνε καθόλου παζάρι.Άκου 180€ στην Ελλάδα του 2017!!!
Ναι σ'αυτό που λες έχεις δίκιο.Όταν της έγραψα στο mamba δεν ήξερα ότι ήταν citytour,την έκανα για ρωσάκι που μένει εδώ,έγραφε κι Ελλάδα, Αθήνα και την πάτησα. Τέλος πάντων προς ενημέρωση τα 180€ και όποιου βαστάει η τσέπη βουρ...ε αν δεν εχει πελατες θα κατεβασει τιμες, η απλα δε θα κανει tour Ελλαδα, θα κατσει οπου εχει πελατες, το site που λινκαρες λεει ηταν Τουρκια πριν, Ιταλια πιο πριν. Ελευθερη αγορα ειναι, η καθε μια το τιμολογει οσο γουσταρει το νινι της, κι εσυ αποφασιζεις αν σου κανει η οχι.
παιδια στο μαμπα μπαινουν ανεξαρτητες οντως η βαζουν και γραφεια αγγελιες?
η πρωτη ειναι βιζιτα ,οι αλλες δυο σαπιες οπως σ αρεσουν κ η τελευταια θελει κατι σοβαρο (καλη της τυχη)
Εκτός της πρώτης που δεν έχω μιλήσει, οι υπόλοιπες αργά ή γρήγορα λαλανε......και πρόθυμες για αγάπες και έρωτες σε ηλιόλουστη παραλία.....
η πρωτη ειναι βιζιτα ,οι αλλες δυο σαπιες οπως σ αρεσουν κ η τελευταια θελει κατι σοβαρο (καλη της τυχη)
νον στοπ!Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.........δηλαδή, με σκέφτεσαι καθόλου?
Τασε καλημέρα. Δηλωνει ρωσσιδα η μυτονγκα. Γιατι λες πολωνεζα ? Ασε που ψαχνει 31-35χρονο. Εισαι μεσα ηλικιακα ?
Εκτός της πρώτης που δεν έχω μιλήσει, οι υπόλοιπες αργά ή γρήγορα λαλανε......και πρόθυμες για αγάπες και έρωτες σε ηλιόλουστη παραλία.....
Εγώ πάντως την τρίτη (Ariadna), εάν δεν ήμουν λογοδοσμένος, θα την παντρευόμουν άνετα... για ένα εξάμηνο.
Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν...για ποιους μηνες λες, να κανουμε τα εξαμηνα εναλλαξ
Να προσθέσω στην παρέα ότι είναι προς αποφυγή. Τουλάχιστον εγώ αυτή τη σύσταση δίνω. Τη συνάντησα προ ολίγων ημερών στο κρεόλη, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να ενημερώσω εγκαίρως. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποδείχτηκε ότι μένει κιόλας... Νταρντανομωρό και εντελώς ξεπέτα φάση. Άσε που έδινε και την εντύπωση ψυχοπαθούς!!
Ενώ είχαμε συμφωνήσει 1.5 ώρα για 120 καθώς με κάβλωσαν οι φωτό που μου έστειλε στο viber με το ζόρι μου σηκώθηκε κι έριξα μια πιστολιά στη συνάντηση. Για δεύτερη ούτε λόγος, αφού μάζεψα τα κουβαδάκια μου για άλλη παραλία.
PS Η συγκεκριμένη προτείνει επίσης επιμόνως ντούο με την παρακάτω κυρία:
Για να συνεχίζει να την προτείνει ενώ ήμουν ήδη στο δωμάτιο, προφανώς μένει και η δεύτερη στο κρεολή. Τσέχες σεξοτουρίστριες του κώλου δηλαδή...
Ζητάτε 250 για ντούο 1.5 ώρα
Να προσθέσω στην παρέα ότι είναι προς αποφυγή. Τουλάχιστον εγώ αυτή τη σύσταση δίνω. Τη συνάντησα προ ολίγων ημερών στο κρεόλη, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να ενημερώσω εγκαίρως. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποδείχτηκε ότι μένει κιόλας... Νταρντανομωρό και εντελώς ξεπέτα φάση. Άσε που έδινε και την εντύπωση ψυχοπαθούς!!
Ενώ είχαμε συμφωνήσει 1.5 ώρα για 120 καθώς με κάβλωσαν οι φωτό που μου έστειλε στο viber με το ζόρι μου σηκώθηκε κι έριξα μια πιστολιά στη συνάντηση. Για δεύτερη ούτε λόγος, αφού μάζεψα τα κουβαδάκια μου για άλλη παραλία.
PS Η συγκεκριμένη προτείνει επίσης επιμόνως ντούο με την παρακάτω κυρία:
Για να συνεχίζει να την προτείνει ενώ ήμουν ήδη στο δωμάτιο, προφανώς μένει και η δεύτερη στο κρεολή. Τσέχες σεξοτουρίστριες του κώλου δηλαδή...
PS Η συγκεκριμένη προτείνει επίσης επιμόνως ντούο με την παρακάτω κυρία: Για να συνεχίζει να την προτείνει ενώ ήμουν ήδη στο δωμάτιο, προφανώς μένει και η δεύτερη στο κρεολή. Τσέχες σεξοτουρίστριες του κώλου δηλαδή...
ποιά είναι αυτή που περιγράφεις??? για βάλε κανένα λινκ....
Κρίμας... είδα έκανες ουσιαστικά δυο κασκαντεριλίκια και σου βγήκαν από την μύτη. :o
Τεσπα... εύχομαι να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.
Απλά να πω ότι Τσέχες δηλώνουν πολλές. Ακόμα και στα μπουρδέλα πολλές πλασσάρονται σαν Τσέχες αλλά και σε στούντιο και φυσικά και Call Girls.
ΌΜΩΣ... ΜΗΝ ΨΑΡΟΝΕΤΕ..!! Από όσες έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής εδώ στην Ελλάδα, ΜΟΝΟ 1 ήταν Τσέχα πραγματικά και όλες οι άλλες ήταν "βαφτισμένες" Τσέχες.
Και πως το ξέρω αυτό????? Απλά, μετά από 25+ επαγγελματικά ταξίδια στην Τσεχία από το 2006, και με πρώην Τσέχα φιλενάδα επί 3 ολόκληρα έτη, έχω μάθει και
5 λέξεις. Και όποτε τους μίλαγα Τσέχικα, με κοίταζαν σαν τους Χάνους.
Μετά βέβαια μου έλεγαν ότι δεν ήταν Τσέχες. Οι περισσότερες ήταν Αλβανίδες και Βουλγάρες που τους είχαν πει τα "αφεντικά τους" ότι θα τις λανσάρουν ως Τσέχες.