professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.970
- Πόντοι
- 11.096
έχεις δίκιο, λάθος μου νέος είμαι και μαθαίνωΤα μπερδεψες φιλε μου. Αλλη η Ευα κι αλλη η Αλινα
έχεις δίκιο, λάθος μου νέος είμαι και μαθαίνωΤα μπερδεψες φιλε μου. Αλλη η Ευα κι αλλη η Αλινα
παληκαρια εμενα παντως δεν μου απαντησε ποτε μπορει να μην παιζη ;)
οκ αν νομιζης οτι παιζη βουρ ;) το χρωματακι σου παει καλοκαιρι σουπερ τι εγινε ετοιμαζεσαι για διακοπες ;)Μυστηριο ρε φιλε. Θα το συναντησω εγω.. Καμια στριπτιτζου την κοβω που το εχει για πλακα. Αν ειναι αληθινες οι φωτο τοτε μιλαμε για απιστευτο μωρο.
οκ αν νομιζης οτι παιζη βουρ ;) το χρωματακι σου παει καλοκαιρι σουπερ τι εγινε ετοιμαζεσαι για διακοπες ;)
Αυτό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μωρό. ----> Ποιος το κατεβάζει όμως?????
Εγώ που της έστειλα εδώ και καιρό... απάντηση καμία πάντως.
Καλά δεν μιλάς μαζί της υπάρχει τύπος απο πίσω αλλά άμα είναι 100 φουλ πρόγραμμα αξίζει αν είναι η μελαχρινή με την κωλάρα γιατί νομίζω παίζουν 2-3 απο πίσω .Γενικά είναι amateur φάση πάντως
το "σαλτα"εισαι σιγουρος οτι το καταλαβε? Εχει σημασια!!!!με ρωτησε ποτε να συναντηθουμε . της ειπα την επομενη βδομαδα (προφανως γιατι τοτε θελω), και μου απαντησε ... next week ?? Good Luck. Της απαντησα στον ιδιο τόνο. Αντε σαλτα και γαμησου
ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ 330 euro ενα καλο δωματιο υπολογιζης καμμια 25 euro anα ημερα η οδδησος ειναι ακριβη τα ξερω αρκετα καλα... αλλα εχει πολυ πραμα για σπρωξιμο εχει και θαλασσα ;)Αδερφε εγω θελω να παω διακοπες φετος. Πιο οικονομικα θα μας βγει να παμε να το βρουμε στην Οδυσσο παρα να το φερουμε. Ξερεις εδω οι αγαπουληδες θα τις δινουν 200αρια μονο για να το χαιδεψουν!! Αστοοο
οι φωτος δεν ειναι δικες της,ειναι καλυτερη ΑΛΛΑ μιλαμε για το κλασικο κομπλεξικο τουμπανακι ουκρανακι που νομιζει οτι ολοι θελουν να τη κοροιδεψουν,ολοι να τη γαμησουν κ να τη παρατησουν(εδω εχει δικιο ) κ ειναι τρομερα ξενερωτη.
Εχει μιλησει κανεις με αυτο το εργαλειο??
αυτη αρχες Απριλιου την εβγαζε Βουλιαγμενη...Αυτό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μωρό. ----> Ποιος το κατεβάζει όμως?????
Εγώ που της έστειλα εδώ και καιρό... απάντηση καμία πάντως.
πανε με 50ακι κ δες αν αξιζεικι εμένα μπλόκ με έχει.... οπως και αυτή που ζητούσε τηλέφωνο για βιντεοκλήση απο viber,και οταν της έγραψα να δώσει το δικό της με έγραψε κι εκείνη...α κι επίσης οτι την εκνευριζουν τα παζάρια.
πανε με 50ακι κ δες αν αξιζει
100 μια ωρα,50 20 λεπτα...και ήθελε και 100 τρομάρα της....
τσου,πανε στο στουντιο κ μετα οπους για καφε που γουσταρειςπαντως φαίνεται δυνατό κομμάτι απο τις φωτός στο deluxe, οταν είσαι μπλοκ μπορείς να στείλης μύνημα,θα το πάρει???
δυνατο εργαλειομαλλον σιγα σιγα αρχιζη η αποβαση απο της ρωσικες δημοκρατιες ;)