Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.229
- Πόντοι
- 24.806
Τραβελοφερνει λιγοοο!!!δυνατο εργαλειο
Τραβελοφερνει λιγοοο!!!δυνατο εργαλειο
αρκει να το δουμε απο κοντα ;)δυνατο εργαλειο
ρε σοβαρεψου που το ειδες οτι ειναι τραβ μην με κανεις και το ψαξω πιο πολυΤραβελοφερνει λιγοοο!!!
Έχει άγρια ομορφιά....Τραβελοφερνει λιγοοο!!!
Καλημέρα αμαρτωλά αλάνια..!!
Για το τσολί Αλμπίνα Ζούρα ( ), που με έχει μπλοκάρει από πέρσυ, έχει κανένα νέα?
Κατέβηκε Ελλάδα? Ετοιμάζεται να κατέβει? Εχει κανείς επικοινωνία με την σκύλα?
Την έχω άχτι από πέρσι, και τις χρωστάω κάτι εξομολογήσεις.
φαρμακειο απο τιμες και απο υπηρεσιες μηδεν κατε εμεεγω προσπερασα,εσεις....?
προσεχε μην σε φανε λαχανο πολλα κομιξ διαβαζειςΆσχετο, αλλά από θέμα ασφάλειας το mamba είναι ΟΚ; Το λέω μην σου χακαρουν το pc και μετά τρέχεις. Η ρώσικη μαφία και κυβέρνηση έχει χωσμενη παντού την ουρά τους.
Και να μας άρεσε...
φιλε greek μην σκας με την Αλμπινα.. ειχα πει και ποιο παλια οτι απο την μερα που μου ειπε για ακα κολο εφυγα τρεχοντας.. ερθει δεν ερθει ηταν στο οριο του μιλφ πριν 2 χρονια φαντασου τωρα πως θα εχει γινει.. και την εχουν κακομαθει μερικοι και ζηταει οτι να ναι ... μεχρι υπογα στο θησειο νοικιαζε...
Τασε καλημέρα. Δηλωνει ρωσσιδα η μυτονγκα. Γιατι λες πολωνεζα ? Ασε που ψαχνει 31-35χρονο. Εισαι μεσα ηλικιακα ?πολωνια το μωρο ;) εχουμε καμμια ακρη καποιως να μιλα την γλωσσα ;) γιατι το μωρο μαλλον παιζη μπαλα
παντως καθε βοηθεια δεκτη με τα πολωνικα ;)
Και να μας άρεσε...
Στο Μίνσκ ζεί ρε φίλε... τι να την κάνουμε;
Πάρε Βουτρίνα με 150 να ζήσεις την εμπειρία εδώ στην χώρα σου....
[/quote
ποια ειναι η βουτρινα?
ΤΟ ΟΝΟΜα ειναι πολωνικο ;) ακομη και στην ουκρανια να ειναι εχουν καποιες πολλοις συνορα με την πολωνια ;) οσον αφορα ηλικιακα μεσα δεν ειμαι :- για το τρελοκομειο ειμαι σιγουρα η για διακοπες στους κορυδαλιους νησουςΤασε καλημέρα. Δηλωνει ρωσσιδα η μυτονγκα. Γιατι λες πολωνεζα ? Ασε που ψαχνει 31-35χρονο. Εισαι μεσα ηλικιακα ?
Ναι φίλε Σαραντή... έχεις δίκιο. Και πέρσυ τα λέγαμε για την κυρία που το παίζει και καλά "Αφέντρα". Το θέμα είναι ότι την έχω άχτι ρε γμτ.
Από πέρσυ που με "σνόμπαρε" για το λόγο που προανέφερες με τους αγαπούληδες που την κακόμαθαν, την έχω "επικηρύξη".
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δούμε εν τέλει ποιος είναι ο Αφέντης.
Η συγκεκριμένη ζητάει 180€ για μια ώρα ακατέβατα. Όταν της είπα ότι είναι πολλά και αν γίνεται καλύτερη τιμή μου έστειλε αυτό: και με χαιρέτησε. Ρε που πάμε...???
Η συγκεκριμένη ζητάει 180€ για μια ώρα ακατέβατα. Όταν της είπα ότι είναι πολλά και αν γίνεται καλύτερη τιμή μου έστειλε αυτό: και με χαιρέτησε. Ρε που πάμε...???