Δεν αξιζει νομιζω κανενα σχολιο παραπανω..)Για γελια ειναι μονο
μου ζητά 100. Κανενας εχει παρει ??
Δεν αξιζει νομιζω κανενα σχολιο παραπανω..)Για γελια ειναι μονο
80 χωρις κολο. Αλλα θελει προκαταβολη γιατι λεει την εχουν στησει
Προς ενημέρωση
70 θέλει λέει για μια φορά μόνο και χωρίς anal σε ξενοδοχείο μόνο
80 χωρις κολο. Αλλα θελει προκαταβολη γιατι λεει την εχουν στησει
στην συνομιλία που είχαμε σίγουρα βαριόταν να απαντήσει, αλλά όχι και 70 που ζητάει για μια φοράειναι γνωστη φιλε αυτη. απο καπου λιθουανια αν δεν με απατα η μνημη μου. 2 φορες την τιμησα την μια ηταν τουρμπο το μουνι της εσταζε.. την δευτερη μονο που δεν την ειχε παρει ο υπνος.. ειναι αυτη στις φωτο και το κορμι ειναι καλο. το πρωσοπο σκαμενο το βλεπεις και στις φωτο
Τα μπερδεψες φιλε μου. Αλλη η Ευα κι αλλη η Αλιναστην συνομιλία που είχαμε σίγουρα βαριόταν να απαντήσει, αλλά όχι και 70 που ζητάει για μια φορά
Τα μπερδεψες φιλε μου. Αλλη η Ευα κι αλλη η Αλινα
εμενα μου ζητησε να της στειλω 50 εβρα προκαταβολη με την δικαιολογια οτι την εχουν στησει πολυ δεν την πηρα γιατι γενικως οι απαντησεις της ηταν πολυ περιεργες φαινεται παντως καλο κομματι ;)
παλι ρε με αυτο το τσολι ασχολειστε αστην δεν λεει πολλα η φαντασμενηΚαλημέρα αμαρτωλά αλάνια..!!
Για το τσολί Αλμπίνα Ζούρα ( ), που με έχει μπλοκάρει από πέρσυ, έχει κανένα νέα?
Κατέβηκε Ελλάδα? Ετοιμάζεται να κατέβει? Εχει κανείς επικοινωνία με την σκύλα?
Την έχω άχτι από πέρσι, και τις χρωστάω κάτι εξομολογήσεις.
εμενα μου ζητησε να της στειλω 50 εβρα προκαταβολη με την δικαιολογια οτι την εχουν στησει πολυ δεν την πηρα γιατι γενικως οι απαντησεις της ηταν πολυ περιεργες φαινεται παντως καλο κομματι ;)
οχι ρε απλως μπορει οντως να της εχουν κανει στισηματα αλλα δεν ρισκαρω με 100 βρισκω πραμα ;)Και πως δηλαδή την θέλει την προκαταβολή να την στείλεις???? Με ταχυδρομικό περιστέρι ή με Western Union?
Τάσσο, άσε φίλε εσύ ξέρεις... δεν πιστεύω να πιστέψεις το τσολί και να της στείλεις και λεφτά. Ακου εκεί προκαταβολή.
Τι άλλο θα ακούσουμε..!!!
παλι ρε με αυτο το τσολι ασχολειστε αστην δεν λεει πολλα η φαντασμενη
καλα αδελφε εσυ εισαι και λιγο κουκουΣυμφωνώ ρε φίλε. Λέει δεν λέει,.... εαν δεν φάει τον ευλογημένο ψώλο μου ΔΕΝ θα ησηχάσω..!!!
καλα αδελφε εσυ εισαι και λιγο κουκου
σωστα εμενα ρε με ρωτησε τι αμαξι εχω και της ειπα ενα πολυ μεγαλο μπλεΚουκου-ρούκου
Εγω, της προτεινα συναντηση με .."δωρακι" και με ειπε τρελο!!..)
Εχει μιλησει κανεις με αυτο το εργαλειο??
Εγω, της προτεινα συναντηση με .."δωρακι" και με ειπε τρελο!!..)