Ειναι καλό το deal όμως, 1,25 €/kg.80??!! Βαρύ φορτίο
Αν υπολογίσεις ότι ήταν για 2ωρο, η τιμή πέφτει στο μισο.
Τιμές προ κρίσης, φίλε
Ειναι καλό το deal όμως, 1,25 €/kg.80??!! Βαρύ φορτίο
Ακριβώς έτσι !!!Με τούτα και με εκείνα φίλε μου, το μαμπα πεθανε.
Μονο αξιοθρήνητες γριούλες που θα έπρεπε να πληρώνουν για να γαμηθούν, βρίσκεις, ή γραφειάτες δήθεν ανεξαρτητες ή κοπελες που φερνουν διαφοροι νταβατζηδες, για αρπαχτες 1-2 εβδομάδων
Παλιές φώτο από 2018 που βρήκα σε άλλο site .
Κατερίνα ρωσιδα 70 e/h με μασάζ μαζί no anal 2 cums
Έχει πάρει κανείς τη συγκεκριμένη κοπέλα? Πληροφορίες για ποια είναι? Παίζει μπάλα ακόμη?
ποσα ξερει ο κλωνος σου ατιμουλικοΜια κυρια που μεγαλουργησε την περιοδο 2017-2020 περίπου, μου έλεγε οτι μπηκε στο μαμπα να βρει αντρα να γαμηθει και της προτειναν χρηματα. Το σκεφτηκε και φυσικα άρπαξε την ευκαιρια
Που είσαι ρεποσα ξερει ο κλωνος σου ατιμουλικο
@Jurgen Klopp
@Manos Gousgounis
@Peptesla
ΥΓ. δεν εγραψα ο κωλος σου γιατι αδικα ψαχνεις να βρεις καποιον να σε
Δεν σε κατάλαβαΤο γιατί θέλεις να μάθεις είναι το θέμα . .... Για να πάθεις μάλλον
κανένα τηλέφωνο;Για αυτήν ξέρει κάποιος κάτι
Ζήτησε 100 για μισή ώρα αλλά δέχτηκε 150 για ώρα
Δεν έχω το Οκ να δώσω τηλέφωνο. Tour είναι μάλλον δέχεται στο ξενοδοχείο της και δεν είναι γαμηστρωναςκανένα τηλέφωνο;
κριμα - ειμαι εκτος ηλικιαςΔεν έχω το Οκ να δώσω τηλέφωνο. Tour είναι μάλλον δέχεται στο ξενοδοχείο της και δεν είναι γαμηστρωνας
Γιατι?Το γιατί θέλεις να μάθεις είναι το θέμα . .... Για να πάθεις μάλλον
Όντως είχε προφίλ πιο παλιά. Την είχα ρωτήσει για σεξ με λεφτά και πιάσαμε κουβέντα και κατάλαβα ότι δεν ενδιαφέρεται και ότι ψάχνει κάτι σοβαρό. Μετά από αρκετό καιρό μπορεί να ήταν πάνω από 1-2 μήνες με ρώτησε και συμφωνήσαμε 70 ή 80 ευρώ. Η επικοινωνία έγινε από FB. Η φώτο δεν είναι δική της αλλά μιας ανηψιας της και έλεγε ότι ψάχνει να της βρει σχέση. Πάντως είναι 50+ και skinnyΕίχε και παλιά προφίλ στο μάμπα, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι αυτή στη φωτογραφία που βλέπεις. Πολύ ψηλή, έπαιζε βόλλευ, δεν ξεκαθάρισε τι ζητάει.
ΚαλημέραΌντως είχε προφίλ πιο παλιά. Την είχα ρωτήσει για σεξ με λεφτά και πιάσαμε κουβέντα και κατάλαβα ότι δεν ενδιαφέρεται και ότι ψάχνει κάτι σοβαρό. Μετά από αρκετό καιρό μπορεί να ήταν πάνω από 1-2 μήνες με ρώτησε και συμφωνήσαμε 70 ή 80 ευρώ. Η επικοινωνία έγινε από FB. Η φώτο δεν είναι δική της αλλά μιας ανηψιας της και έλεγε ότι ψάχνει να της βρει σχέση. Πάντως είναι 50+ και skinny
ΚαλημέραΚαλημέρα
Μπορείς να μου δώσεις το προφίλ της στο FB
Ευχαριστώ